Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe Diktip Parçalayıcı R60
Robotcoupe Diktip Parçalayıcı R60

Robot Coupe Diktip Parçalayıcı R60 (R 60(54331C))

Fiyat : ₺663.559,84  + KDV
KDV Dahil : ₺796.271,80

Endüstriyel Mutfağın Vazgeçilmezi Robotcoupe Dik Tip Parçalayıcı R60 mutfakyeri.com’da

Endüstriyel mutfakların vazgeçilmezi olan robotlar, dayanıklı ve güçlü motora sahip olmalıdır. Restoranların, kısa süre içerisinde müşterilerine sunmaları gereken yemeklerin malzemelerini hızlı şekilde parçalayarak, yemeklerin hızlı şekilde müşteriye sunulmasını sağlayacaktır. Otellerin, catering firmalarının mutfaklarında bulunan bu ürün, partiler, düğünler gibi çok kişinin bulunduğu organizasyonlara hazırlık yaparken kullanılan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60, 60 litrelik hazne yapısıyla 6-35 kg yemekleri parçalayarak, öğüterek şeflerinizin zamandan tasarruf etmesini sağlayacak aynı zamanda 810 x 600 x 1400 mm boyutlarından dolayı mutfağınızdan da tasarruf etmenizi de sağlayacaktır.

Robotcoupe Dik Tip Parçalayıcı R60 İle Yüksek Performans

Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60, 11000 watt güce sahiptir, 60 litre hazne yapısıyla malzemelerinizi rahatça parçalamadan, bölmeden atabilmenizi sağlar ve dakikada 1500/3000 devir hızda istediğiniz hale getirir. 11000 motoru sayesinde tek seferde atacağınız 6-35 kg yemekleri parçalama, öğütme performansıyla sizin zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlayacak olan bu Robotcoupe işletmelerin vazgeçilmezdir. Endüstriyel mutfakların en popüler araçlarından olan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60, otellerde, restoranlarda, fabrika mutfakları gibi endüstriyel mutfaklarda kullanılması tercih edilmektedir.

60 Litrelik Geniş Hazne Yapısıyla Robotcoupe Dik Tip Parçalayıcı R60

Endüstriyel mutfak malzemelerinden olan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupelar 60 litre hazne yapısıyla malzemelerinizi rahatça parçalamadan, bölmeden atabilmenizi sağlar ve dakikada 1500/3000 devir hızda istediğiniz hale getirir. Şeflerin, işletmelerin tercihi olan bu robotcoupe, geniş hazne yapısıyla rahatça aldığı 6-35 kilogram arası meyve, sebze, et gibi malzemeleri sizi saatlerce bekletmeden 11000 watt güçlü motoruyla dakikalar içinde öğüterek, üzerindeki gösterge paneli ile 0-15 dakika/saat görebilecek olmanız sizin zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Bu sayede mutfağınızı kısa süre içerisinde daha verimli kullanmış olacaksınız.

Kolay Temizlenebilir Avantajı

Mutfaklarda hijyen ve düzen en değerli iki faktördür. Ürünün temizliği haznesinin çıkarılabilir olması nedeniyle sizin için çok rahat olacaktır. Çıkarılabilir hazne yapısıyla kısa süre içerisinde, pratik bir şekilde temizleyebilir ve tekrar kullanabilirsiniz.  810 x 600 x 1400 mm boyutlarından dolayı işletme mutfaklarından tasarruf etmenizi de sağlayacak olan robotcoupe sayesinde mutfağınız daha düzenli ve temiz olacaktır.

Paslanmaz Yapısı ve Patentli Bıçağı ile Uzun Ömürlü Kullanım

Endüstriyel mutfakların en popüler araçlarından olan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60, çelik olmasından dolayı dayanıklı ve paslanmaz yapısıyla uzun süre kullanabileceğiniz bu robotcoupe, paslanmadan ve bozulmadan mutfağınızın vazgeçilmezi olacaktır. En iyi kesim kalitesi için kullanılan yeni patentli bıçak, küçük miktarlarda bile ürünlerin homojenliği, en iyi kesim kalitesini ve mükemmelliği garanti etmektedir. Dayanıklı ve paslanmaz çelik yapısıyla sizinle uzun süreler beraber olacaktır. Yeni patentli bıçağı ile kesim kalitesi ile mükemmel bir sonuç gerçekleştirerek yemeklerinizi daha iyi çıkarmanızı sağlayacaktır. İşletmeniz ve aşçılarınız için en iyi seçim Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60 olacaktır.

Gösterge Paneli ile Güvenli Kullanım Avantajı

Endüstriyel Mutfaklarda kullanılan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60 size daha iyi hazırlık kontrolü sağlamak için zamanlayıcı ile oluşturulmuş kontrol paneli sayesinde daha güvenilir kullanım sunulmaktadır. Geniş hazne yapısıyla rahatça aldığı 6-35 kilogram arası meyve, sebze, et gibi malzemeleri sizi saatlerce bekletmeden 11000 watt güçlü motoruyla dakikalar içinde öğütecek, üzerindeki gösterge paneli ile 0-15 dakika/saat görebilecek olmanız sizin zamandan tasarruf etmenizi ve istediğiniz zaman müdahale etmenizi sağlayacaktır.

Robotcoupe Dik Tip Parçalayıcı R60 Fiyatı  

Şeflerin ve işletmelerin tercihi olan Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60’a sizde sahip olmak istemez misiniz? Uzun ömürlü kullanım sağlayan Dik Tip Parçalayıcı endüstriyel mutfakların vazgeçilmezidir. Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60’a mutfakyeri.com’dan uygun fiyatlarla ve dilediğiniz karta taksit ile sahip olmanız mümkün. Düzeni seven restoranların, kafe gibi işletmelerinin; şeflerin, pastacıların ve aşçıların; şarküterici ve catering firmaları için ideal olan bu Dik Tip Parçalayıcı Robotcoupe R60’a sitemizden “hemen al” seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Robotcoupe Dik Tip Parçalayıcı R60’ın Genel ve Teknik Özellikleri

  • Güç 11000 Watt

  • Voltaj Trifaze

  • 2 hız 1500 / 3000 devir/dk

  • Hazne 60 litres

  • Boyutları (UxDxY) 810 x 600 x 1400 mm

  • Toplam ağırlık 201.2 Kg

  • Tamamı paslanmaz çelik yapı

  • Çıkarılabilir, temizlenebilir hazne

  • Yeni nesil bıçakla iyi performans

  • Gösterge tablosuyla 0-15 dakika/saat

  • 3 adet pürüzsüz bıçak tertibatı standart olarak verilir.

  • Şeffaf polikarbonat kapak.

Model
Dik Tip Parçalama Makineleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR