Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robot Coupe Kombine Parçalama Sebze Doğrama R211 XL
Robot Coupe Kombine Parçalama Sebze Doğrama R211 XL

Robot Coupe Kombine Parçalama Sebze Doğrama R211 XL (R 211 XL (2129))

Fiyat : ₺28.891,49  + KDV
KDV Dahil : ₺34.669,79

ROBOT COUPE KAMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA R 211 XL İLE SEBZELERİNİZİ KOLAYCA DOĞRAYIN

Meyve ve sebzeler şüphesiz hepimizin sıklıkla tükettiği besinlerdir. Tüketim şekline göre sebzeyi kesme ve parçalama şekilleri de değişmektedir. Bu kadar önemli bir besinin doğranması ve parçalara ayrılması da oldukça önemlidir. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL parçalama ve sebze doğrama işlemini kombine şekilde yapan bir mutfak ekipmanıdır. Büyük yemekler veriyorsanız, bir işletmeniz varsa ya da her gün yüzlerce kişi için yemek hazırlıyorsanız robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL en büyük kurtarıcınız olacak. Çok fazla sebzeyi bile kısa sürede doğrayarak mutfakta hız kazandıran bir ürün olan robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL profesyonel bir mutfak için olmazsa olmazdır. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz.

ROBOT COUPE KOMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA R 211 XL FARKLI BIÇAK ÇEŞİTLERİ İLE GENİŞ KESİM SEÇENEKLERİNDEN FAYDALANIN

Güçlü motor özelliklerine sahip olan robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL 23 adet bilenmiş paslanmaz disk ile mutfağınızda yüksek performans sağlar. Her türlü kullanıma uygun bileylenmiş, farklı 3 çeşit bıçağa sahiptir. Sahip olduğu 3 bıçak çeşidi de farklı kesimler yaparak tek ürünle birçok işlemi rahatça yapabilme imkanı sunmaktadır. Düz bıçak sayesinde kalın kıyım, ince kıyım yapabilir aynı zamanda sübye soslar hazırlayabilirsiniz. Farklı opsiyonlar arıyorsanız da dişli bıçak ve ince dişli bıçakları da kullanabilirsiniz. Dişli bıçak ile öğütme ve yoğurma gibi ağır işlemleri kolayca ve dakikalar içerisinde yapabilirsiniz. İnce dişli bıçak ile ise baharat ve çeşitli otları rahatlıkla öğütebilirsiniz. Robot coupe sebze doğrama makinesi sayesinde mutfakta rahatlayacaksınız ve iş yükünüz azalacak. Özellikle küçük işletmeye sahip ve paketleme servisi yapan yerler için kurtarıcı bir ürün olan robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL favoriniz olacak! Paslanmaz diskler sayesinde farklı kesimler de yapabilirsiniz. İnce dilimler elde etmek için 1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm diskleri kullanabilirsiniz. Dalgalı dilimler için 2 mm diski kullanmak idealdir. 1.5 mm, 2 mm, 3 mm, 6 mm, 9 mm diskleri kullanabilirsiniz. 2*2 mm, 2*4 mm, 2*6 mm, 4,4 mm, 6*6 mm ve 8*8 mm diskleri kullanarak ise jülyen kesimler yapabilirsiniz. 

ROBOT COUPE KOMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA R 211 XL İLE NARENCİYE SIKMAK SANİYELER SÜRER

Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL çıkabilen kapaklı 2 adet paslanmaz çelik bıçağa sahiptir bunun yanı sıra robot coupe cihazına özel, çalışılan malzemelerin muntazam bir şekilde karışması ve en uygun kesim kalitesine ulaşmak için hazne dibine kadar inen bıçaklara sahiptir. Bıçağın hazne dibine kadar iniyor olması hazne dibinde malzeme bırakmaz ve hepsi doğru oranlarla kesilir. Bu cihaz sayesinde sadece sebzelere değil meyvelere de kolayca işlem uygulayabilirsiniz. Sahip olduğu kapak sayesinde meyvelerinizi hazneye yerleştirerek meyve sıkma işlemini de rahatlıkla yapabilirsiniz. Robot coupe sebze doğrama makineleri ergonomik tasarıma uygun olarak hazırlanmış ve insan yaşamını kolaylaştırmaya yönelik ürünlerdir. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL sıvı veya malzeme koymaya uygun kapağa sahiptir. Kolay çıkarılabilen ve kolay temizlenebilen aksesuarlara sahip olduğundan oldukça hijyenik bir üründür ve mutfağınızda maksimum hijyen sağlar. Silindirik oluk sayesinde uzun ve hassas ürünlerin düzenli kesilmesi de robot coupe sebze doğrama makinesi ile oldukça basittir. XL oluk sayesinde tek seferde 6 tane domatesi alabilecek büyüklük ve kapasiteye sahiptir. Patentli kapak sayesinde de oluğun tam yüklenmesiniz sağlar.

ROBOT COUPE KOMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA R 211 XL İLE LEZZETLİ SOSLAR HAZIRLAMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL aynı motor kısmına uygun olan cutter ve sebze kesiciye sahip 2’si 1 arada bir üründür bu özelliği sayesinde de oldukça fonksiyonel ve kullanışlıdır. İşlem esnasında ürün ekleme imkanı sunan kapağa sahiptir. Bunların yanı sıra geniş kapasitesi ile Robot coupe sebze doğrama makinesi 30 kişiye kadar yemek hazırlama imkanı sunan endüstriyel mutfak ekipmanıdır. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL kıyar, doğrar, emülsiyonlar, yoğurur ve 23 adet paslanmaz diskli yapısı sayesinde dilimler, rendeler, jülyen usulü ve çubuk şeklinde kesimler yapar. Kullandığınız süre zarfı boyunca daima yeni keşifler yapacağınız robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama makinesi size sayısız hizmet sunacaktır. Kesim yapmanın yanı sıra robot coupe sebze doğrama makineleri ile birbirinden lezzetli soslar da hazırlayabilirsiniz. Mayonez, biftek sosu, havuç püresi veya elma kompostosu gibi şeyler yapmak için sadece birkaç dakika yeterli olacaktır. Güvenilirlik ve uzun ömürlülük için, yoğun kullanımlı asenkron motora sahip olduğundan oldukça dayanıklı bir üründür. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL performansı yüksek ve dayanıklı olması ile ölçülemez zaman kazancı sağlaması ve birçok fonksiyonu ile mutfağınız için iyi bir yatırım olacaktır.

ROBOT COUPE KOMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ UYGUN FİYAT SEÇENEKLERİ İLE MUTFAKYERİ.COM’DA!

Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL fiyatı piyasadaki diğer ürünlere göre ve bu fonksiyonlarda bir ürüne göre oldukça uygundur. Mutfakyeri.com çeşitli ödeme seçenekleri, özel günlerde olan kampanyalar ve müşterilerine özel indirimler uygulamaktadır. En ucuz sebze doğrama makineleri Mutfakyeri.com güvencesi ile sahip olabileceğiniz ürünlerdir. En iyi sebze doğrama makinesi ya da iyi bir kombine parçalayıcı ve sebze doğrama makinesine sahip olmak için yapmanız gereken tek şey web sitemizden sipariş oluşturmak ardından güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini sürmek. Robot coupe kombine parçalama ve sebze doğrama R 211 XL ürün özelliklerini inceledikten sonra sepete ekleyerek bu ürüne sahip olabilirsiniz.

ROBOT COUPE KOMBİNE PARÇALAMA VE SEBZE DOĞRAMA R 211 XL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Güç: 550 watt

Voltaj: monofaz

Hız ( devir / dakika ) : 1500

Hazne kapasitesi: 2.9 L

Küver sayısı: 10 – 30

Genişlik: 220 mm

Yükseklik: 770 mm

Derinlik: 280 mm

 

Model
Kombine Doğrama/Parçalama
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR