Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 100 Ultra
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 100 Ultra
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 100 Ultra

Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 100 Ultra (J 100 Ultra(56100B))

Fiyat : ₺55.325,53  + KDV
KDV Dahil : ₺66.390,64

ROBOT COUPE MEYVE SIKACAĞI J100 MUTFAĞINIZA PRATİKLİK KATACAK

Meyve sıkacakları ergonomiklik ve hız bakımından tüm mutfakların en büyük yardımcısı haline gelmiştir. Güçlü bir meyve sıkacağının en önemli özelliği güçlü bir motorudur. Robot coupe meyve sıkacağı j100, 3000 devir/dakika hızda çalışır ve motoru oldukça sessizdir. Hazırlanılan meyve suyu saniyeler içine Robot coupe meyve sıkacağının haznesine dolacaktır. 256 mm musluk yüksekliği altına birçok hazne kolaylıkla yerleştirilebilir, kullanım yüksekliği oldukça idealdir. El gücü ile yapacağınız meyve suyu işlemini meyve sıkacağı saniyeler içinde zahmetsizce gerçekleştirecektir. Robot coupe j100 kafelerde, restoranlarda ve büyük ölçekli kurumlarda çok tercih edilen bir katı meyve sıkacağıdır.

OTOMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE HIZLI VE ZAHMETSİZ

Robot coupe meyve sıkacağının besleme tüpünün özel tasarlanmış şekli ile meyve suları saniyeler içinde hazır olacaktır. Düğmeye bastıktan sonra üst kısımdaki kapağı kaldırıp meyveleri haznenin içine atmanız yeterlidir. Tüm meyveler kullanılabilir, kesme ya da doğramanıza gerek yoktur. Robot coupe meyve sıkacağı j100, bir bardak meyve suyunu 7 saniye içerisinde hazır eder. Meyveleri haznenin içinde attığınız andan itibaren meyve sıkacağı hazneye meyve suyunu akıtmaya başlayacaktır. Yoğun kullanıma uygundur. Restoranlarda, yemekhanelerde ve büyük işletmelerde tercih edilir.

ENDÜSTRİYEL MUTFAĞINIZA UYGUN 2 FARKLI KULLANIM ŞEKLİ SUNAR

Bir meyve sıkacağından daha donanımlı olan Robot coupe j100, kullanıcılara iki farklı kullanım olanağı sunar. Boşaltma hunisi sayesinde tezgahın altına posalar doğrudan ve etrafı kirletmeden dökülür. Diğer kullanım yöntemi meyve sıkacağının posaları, 7,2 litrelik büyük kapasiteli haznesinde muhafaza edilebilir. İki yöntemde pratiklik ve temizlik göz önüne alınarak tasarlanmıştır. Posa haznesinin dolma miktarını takip edebilmek için yarı saydam olarak üretilmiştir.

KOLAY TEMİZLİK İÇİN SÖKÜLEBİLEN PARÇALAR

Robot coupe j100 makinesinin meyve suyu sıkacağı sepeti, yarısaydam poza haznesi, ve meyvelerin yerleştirildiği hazne kolayca çıkarılır. Meyvelerin yerleştirildiği hazne paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tüm parçaların kolay sökülüp yıkanabilmesi Robot coupe meyve sıkacağının hijyenikliğini ve ergonomikliğini artırmıştır.

YÜKSEK GÜÇLÜ VE SESSİZ MOTORU İLE ROBOT COUPE MEYVE SIKACAĞI

Robot coupe meyve sıkacağı j100’ ün en önemli özelliği yoğun kullanıma uygun sanayi motorudur. 1000 watt gücü ile sanayi motoru kullanılan Robot coupe meyve sıkacağı uzun ömürlülük ve dayanıklılık sağlar. 3000 devir/dakika hızda çalışma gücü ile meyvelerin oksitlenmesini engeller. Oksitlenmesi önlenen meyve suları tazeliğini ve homojenliğini korur. Güçlü motoru sayesinde saatte 120-160 litreye kadar meyve suyu sıkabilir. Motor yatağı paslanmaz çelikten üretilen meyve sıkacağı, 10-12 saat aralıksız çalışma gücüne sahiptir. Güçlü motor gücüne rağmen sessiz ve titreşimsiz çalışması için motor kısmı, bilyeli rulman üzerine monte edilmiştir. Bilyeli rulmanın işlevi sürtünmeyi azaltmaktır.

GENİŞ POSA HAZNESİ

Robot coupe meyve sıkacağının yarısaydam posa haznesi 7,2 litrelik büyük kapasitesi ile bir kerede tüm posaları muhafaza eder. Robot coupe meyve sıkacağı j100 ultra, 7 saniyede meyve suyu hazırlama özelliği ile çok satılan meyve sıkacakları arasındadır. Barlarda, otellerde sıklıkla tercih edilen meyve sıkacağı 79 mm ölçüsündeki dar oluğu sayesinde meyve suları kesintisiz olarak akar. Geniş posa haznesi, ve dar oluğu ile meyve suyunu durmadan akıtması işlem hızınızı iki katına çıkarır. Damla kabı, 30 cl’ye kadar sıvı tutarak çalışma tezgâhının daima temiz kalmasını sağlar.

ROBOT COUPE MEYVE SIKACAĞI J100 ULTRA MODELİ İNDİRİMLİ FİYATI İLE MUTFAKYERİ.COM’DA

Karmaşık bir çalışma sistemi bulunmayan Robot coupe meyve sıkacağı j100 ultra, ideal boyutta tasarlanmış gövdesi ile endüstriyel mutfağınızda sıkışıklık yaratmaz. Robot coupe meyve sıkacağı j100 ultrayı en uygun fiyatıyla şimdi sitemizden sipariş verebilirsiniz.

ROBOT COUPE MEYVE SIKACAĞI J100 ULTRA DİĞER ÖZELLİKLER

Devamlı meyve suyu sıkma işlemi için kabın içine sürekli posa akışı sağlayan musluk yerleştirilmiştir. 7,2’lik yarısaydam posa haznesi sayesinde, posanın dolum miktarını takip edebilir ve sürekli posayı dökmek ile uğraşmanız gerekmez. Robot coupe meyve sıkacağı j100 ultranın asenkron motoru sayesinde uzun ömür ve dayanıklılık sağlar. Darbelere karşı dayanıklıdır, yere düşse bile çalışmaya devam eder. Meyve suyu sıkma işlemini gerçekleştirirken ses ve titreşimi önlemek için cihazın motoru, bilyeli rulman üzerine monte edilmiştir. Yeşil çalıştırma düğmesine basılıp, meyveler yerleştirildikten sonra sıkma işlemi kesintisiz olarak devam eder. Karmaşık bir sistemi yoktur. Yıllar boyu yüksek performans ile kullanılabilir, parçalarına bakım gerektirmez. Motor yatağı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Kabın içine sürekli posa akışını sağlayan musluk ve geniş kapasiteli tezgah üstü şeffaf biriktirme kabı cihaz ile birlikte verilmektedir.

ROBOT COUPE MEYVE SIKACAĞI J100 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLER

- Güç: 1000 Watt

- Voltaj: Monofaz

-  hız: 3000 devir/dk

- Verim: Saatte 160 litreye kadar.

- Musluk yüksekliği: 256 mm musluk

- Uzunluk 235 mm

- Derinlik 538 mm

- Yükseklik 596 mm

- Toplam ağırlık: 15.4 Kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR