Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robot Coupe Sebze Doğrama Makinesi cl 30 Bistro
Robot Coupe Sebze Doğrama Makinesi cl 30 Bistro

Robot Coupe Sebze Doğrama Makinesi cl 30 Bistro ( CL 30 Bistro(24432))

Fiyat : ₺31.818,01  + KDV
KDV Dahil : ₺38.181,61

ENDÜSTRİYEL MUTFAKLAR İÇİN ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ 30 CL BİSTRO

Yemek yapmak bir sanattır. Bu sanatta her şeyin ayrı bir önemi vardır ama en önemlisi zamandır. Özellikle endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda fazladan kazandığınız her zaman yemeğin güzelleşmesine büyük bir katkı sağlar. Robot Coupe sebze doğrama makinesi ise tam bu noktada mutfaklarınızda verimliliği arttırırken birde zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.  Robot Coupe sebze doğrama makinesi, endüstriyel mutfak malzemeleri kategorisinde olup, profesyonel mutfakların olduğu bütün mekanlar için uygundur.  Tezgah üstü oluşuyla daha az yer kaplar ve pratik kullanımıyla birlikte daha büyük oranda yemek yapılan endüstriyel mutfaklar gibi mutfakların işlerini daha kolay bir hale getirecektir.

NEDEN ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ ALMALIYIM?

Profesyonel mutfaklarda aşçılarınıza hem zaman kazandırmak hem de verimliliği arttırmak istiyorsanız bu makineyi almak çok işinize yarayacaktır. Çünkü sebze ve meyveleri bir insanın doğrayabileceğinden çok daha iyi bir şekilde ve aynı boyutlarda doğramayı sağlar ve bunu bir insanın yapacağından çok daha kısa bir sürede yapar. Bununla birlikte çalışanlarınıza diğer işlerini yapması için ekstra süre yaratır. Profesyonel mutfaklarda işlerinizin kalitesini artması için gereklidir.

MUTFAKTAKİ HIZI ARTTIRIN

Profesyonel mutfaklarda hızın değeri fazladır peki bu hızı size Robot Coupe sebze doğrama makinesi nasıl verebilir? Robot Coupe sebze doğrama makinesi 500 devir gibi hızlı bir rakam ile çalışır. Özellikle endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda çalışan aşçılar için  çok sayıda meyve ve sebze doğramayı çok kolay hale getirdi. Saatte teorik olarak kesim miktarı 200 kg iken saatte uygulanabilir kesim miktarı 50 kg’dır. Robot Coupe sebze doğrama makinesi ile mutfaktaki işleriniz hızlanırken verimliliğiniz git gide artacaktır.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİNE KÜÇÜK BİR YER AYIRIN

Mutfakta işler hızlı ilerken pratiklik önemlidir. Robot Coupe sebze doğrama makinesi ile pratikliğe yer açıp fazla yer kaplayan her şeyden kurtulun. Robot Coupe sebze doğrama makinesi profesyonel mutfaklarda daha fazla yer açabilmek için  tezgah üstü olup az yer kaplar, kompakt masa modeli ile birlikte çok sayıda kesime olanak verir.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

Robot Coupe sebze doğrama makinesi pratik olduğu kadar temizliği de kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Bıçakları paslanmaz çelikten oluşan 28 disk çıkartılıp kolayca temizlenebilir. Paslanmaz çelikten oluşan sebze haznesi pratik bir şekilde temizlenebilmektedir.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ SİZE NELER KAZANDIRIR?

Robot Coupe sebze doğrama makinesi ile birlikte aşçılarınızın sorumlulukları azalır, sebze ve meyveleri el ile doğrama işinizi ortadan kaldırır. Ortadan kalkan bu işler sayesinde profesyonel mutfaklardaki aşçılarınızın yükü azaldığı için yaratıcılıkları artar ve bu yemeklerinizin kalitesinin artmasını sağlar.

Robot Coupe sebze doğrama makinesi mutfaklardaki iş yükünü hafifletirken çalışma zamanınızı arttırır, artan zamanla birlikte verimlilik yükselir.

Bu makineye yatırımızın karşılığını günde yaklaşık bir saat çalışma tasarrufu yaratması ile birlikte size yatırdığınızdan daha fazla parayı kazandırır.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ İLE 28 KESİM ÇEŞİTLİLİĞİ

İyi bir yemek iyi bir sunum demektir. İyi bir sunumu sağlayan şeylerden biri de iyi bir bıçak ve doğrama tekniği kullanılarak yapılmış olmasıdır. Robot Coupe sebze doğrama makinesi 28 diskten oluşan paslanmaz bıçakları ve doğrama teknikleri ile birlikte sunumunuzu iyileştirir. Sebze ve meyveleri seçeceğiniz boyutta ve şekilde mutfaklarınız için en hızlı şekilde doğrayabilir. Bu 28 diskten oluşan bıçak takımı ince dilimleyicileri, rendeleyiciler, şerit usulü kesme, küp doğrama araçları olmak üzere 4 teknikte kesim yapmaktadır. İnce dilimleyici diskleri 1 mm’den 6 mm kadar oluşan 6 diskten oluşmaktadır. Dalgalı diski ise 1 tane olup 2 mm’dir. Rendeleyici diskleri 10, şerit usulü kesme diskleri 6, kübik kesme diskleri 3, parmak patates diskleri ise 2 tane disk olmak üzere toplam 28 opsiyonel diski bulunmaktadır. Bu 28 disk ise size 28 farklı kesim çeşitliliğini olanaklı kılar.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ NASIL KULLANILIR?

Robot Coupe sebze doğrama makinesi sebzelerinizin siz hiçbir efor harcamadan doğranmasını sağlar. İtme butonu zaman kazandırır ve kolaylıkla kullanılabilir. Sebze ve meyvelerinizi doğramak için 28 opsiyonel diski bulunmaktadır. Bu 28 disk sebzelerinizin doğrama, dalgalı doğrama, rendeleme, jülyen + kübik kesme ve parmak patates gibi farklı şekillere göre kesilmesini sağlar. Seçeceğiniz bu 28 diskten biri ile sebze ve meyvelerinizin kesim şeklini ve boyutunu ayarlayabilirsiniz. Lahana, kereviz gibi hacimli sebzeler için büyük haznesi kullanılırken, kıyılmış havuç, salatalık gibi uzun ve hassas sebzeleri kesmek için ise silindir hazne kullanılır.

DAYANIKLILIK VE UZUN SÜRELİ KULLANIM

Bir şey satın alırken önemli konulardan biri de ne kadar dayanıklı olduğudur. Robot Coupe sebze doğrama makinesinde kullanılan asenkron motor yapı olarak sağlam ve verimli bir motordur, bakıma ihtiyaç duymaksızın 10 yıl ve daha fazla ömüre sahiptir. Robot Coupe sebze doğrama makinesinin birçok parçası paslanmaz çelikten oluştuğu için dış etkenlere karşı oldukça sağlamdır. Eğer aradığınız şey sağlamlık ve uzun bir ömür ise Robot Coupe sebze doğrama makinesi size bu garantiyi vermektedir.

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA MAKİNESİ EN UYGUN FİYATLARLA MUTFAKYERİ.COM’DA

Endüstriyel mutfak ekipmanlarından biri olan Robot Coupe sebze doğrama makinesine mutfakyeri.com’dan en indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Robot Coupe sebze doğrama makinesi ödediğiniz fiyatı size yaklaşık 6 aydan daha kısa bir sürede sağladığı 1 saat çalışma tasarrufu sayesinde geri öder.

 

ROBOT COUPE SEBZE DOĞRAMA 30 Cl MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

    • Asenkron Motor
    • Polikarbonat motor gövdesi
    • Güç 500 Watt
    • Boyutları (mm) yükseklik:340 x derinlik: 304 x genişlik: 590 mm
    • Hız : 1 Hız 500 devir/dk
    • Voltaj Monofaz
    • Disk seçeneği opsiyonel 28 dilimleme, rende ve jülyen,3 Kübik ve 2 parmak patates disk çeşidi bulunuyor
    • Ağırlık 13 Kg
    • CL 30 Bistro
    • 1 büyük ağız (104 cm2 yüzey) - 1,56 litres hacim. Silindir ağız (Ø 58 mm)
    • Çalışma Gerilimi: 230V 50 Hz
    • Paslanmaz çelik sebze haznesi

     

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR