Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox Bakerlux xb 693 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın
Unox Bakerlux xb 693 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın

Unox Bakerlux xb 693 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın (XB 693)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺226.839,27
İndirimli : ₺103.968,00  + KDV
KDV Dahil : ₺124.761,60

UNOX BAKERLUX MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN NEDİR?

Unox Bakerlux Manuel Elektrikli Kombi Fırın verimlilik ve basitliğin mükemmel kombinasyonudur. Unox Bakerlux nem konveksiyon fırınları, en yaygın pişirme işlemlerinin sonucunu optimize eder ve maksimum pişirme düzgünlüğünü her türlü yük koşulunda garanti eder. Unox fırın hızlı operasyonel yetenekten yararlanırken, hammadde kullanımını en aza indirir. Unox Bakerlux fırınlar yüksek verimli bir fırına ihtiyaç duyan profesyonel mutfaklar için idealdir. Bu fırınla birlikte en yüksek kaliteye ulaşmanız mümkündür. Unox Bakerlux Manuel Elektrikli Kombi fırın restoranlar, oteller, pizzacılar, pastacılıklar, pastaneler ve diğer büyük ölçekli mutfaklar için özellikle tavsiye edilmektedir.

UNOX BAKERLUX MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRININ MÜKEMMEL SONUÇ İÇİN 4 TEKNOLOJİSİ

AIR PLUS

İyi bir pişirme için gerekli olan şey mükemmel hava ve ısı dağılımıdır. Hava akımının performansı ile tüm tepsilerinin her noktasında pişirmede tekdüzelik elde etmek esastır. Bu nedenle Unox Bakerlux fırınlarının tasarımında hava akışı önemli bir rol oynamaktadır. Unox teknolojisi pişirme odasındaki ısı ve havanın mükemmel bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Air Plus özelliği ile birlikte gıdalar tek tip bir dış renk alır ve tutarlılık saatler boyunca bozulmadan kalır. Pişirme odasında 2 hava akımı arasında seçim yapma seçeneğiniz vardır ve bu daha yüksek ısı transferi gerektiren ürünleri pişirmek için izin verir.

STEAM PLUS

Fırınlarda nem kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Pişirme işlemi içinde nem ürünün rengini, geliştirilmiş aromalarını ve değişmemiş yapısını belirler. Mayalı ürünlerin pişirme sürecinin ilk dakikalarında odaya giren nem, ürünün iç yapısının geliştirilmesini ve dış yüzeyinin altın renginde kızartılmasını sağlar. Ayrıca Steam Plus teknolojisi ile 90°C ile 260 °C aralığındaki sıcaklıkta fırın içerisinde anında nem oluşumunu garanti etmektedir. Pişirme programı ile nem salınımı ayarlanabilir. Her ürün için en iyi sonuçları sağlar.

DRY PLUS

Mayalı ürünlerin pişirme işleminin son aşamasında nem varlığı istenilen sonucun elde edilmemesine neden olabilir. Dry Plus, ürünün iç yapısının düzgün bir şekilde oluşmasına yardımcı olmak için nemli havayı pişirme odasından dışarı atar ve saatlerce mükemmel kalan bir doku oluşturur. Bu teknoloji sayesinde ürünün, eşit iç yapısıyla birlikte gevrek bir dış yapıda ve dengeli bir ürüne ulaşmayı sağlar.

BAKING ESSENTIALS

Baking Essentials pişirme tepsileri ve fırın rafları yenilikçi aralığı sayesinde, ek profesyonel ekipman satın almak zorunda kalmadan bütün pişirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kruvasanlardan pizzaya, bisküviden tuzlu keke kadar her ürün türü için bir pişirme esası vardır. Unox Bakerlux Manuel Elektrikli Kombi fırına sahip olarak tek bir cihaz ile birçok ürünü yapma şansını yakalayabilirsiniz.

UNOX BAKERLUX MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN TEMİZLİĞİ

Unox Bakerlux kullanım kolaylığı sağlarken temizlik kısmını da basitleştirmiştir. Paslanmaz çelikten oluşan yuvarlak pişirme odası temizliği kolaydır ve ürünleriniz için hijyen ortamını yaratır. Unox Bakerlux Fırın kolay temizliği için döner iç bölmesi mevcuttur. 

DAYANIKLILIK VE UZUN ÖMÜRLÜLÜK İÇİN UNOX BAKERLUX MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN

Unox Bakerlux Manuel Elektrikli Kombi Fırın paslanmaz çelikten oluşan parçaları yoğunlukta olduğu için dış güçlere karşı oldukça dayanıklıdır. Dayanıklı karbon kapı kapatma mekanizması vardır. Kendi kendine yağlama teknopolimerinden yapılmış uzun ömürlü kapı menteşelerine sahiptir. Bu fırın dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar boyu size eşlik edecektir. Mutfak ekipmanları seçimi yaparken en dikkat ettiğimiz şeylerden biri olan dayanıklılık konusunda bu cihazın kaliteli parçalarına gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

UNOX BAKERLUX XB693 NEMLENDİRMELİ MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN FİYATI

Sahip olduğu özellikleriyle beraber gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu endüstriyel mutfak ekipmanı olan Unox Bakerlux XB693 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın piyasadaki en iyi ürünlerden biri olmakla beraber en avantajlı ürünlerden biridir. Eğer sizde Unox Bakerlux Manuel Elektrikli Kombi Fırın almak istiyorsanız Mutfakyeri.com sitemizden inceleyip en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

UNOX BAKERLUX XB693 NEMLENDİRMELİ MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Model: XB693

  • Güç: Elektrikli

  • Kontrol türü: Manuel

  • Tepsi sayısı: 6 Tepsili

  • Tepsi boyutu: 600x400

  • Tepsi aralığı: 80 mm

  • Frekans: 50/60 Hz

  • Voltaj: 400V-3N

  • Ağırlık: 80 kg

  • Elektrik gücü: 15,5 kW

  • Boyutlar:860x882x930 mm

 

 

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 6 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR