Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox Bakerlux xb 893 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın 10 x 600 x 400
Unox Bakerlux xb 893 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın 10 x 600 x 400

Unox Bakerlux xb 893 Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın 10 x 600 x 400 (XB 893)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺327.656,72
İndirimli : ₺150.176,00  + KDV
KDV Dahil : ₺180.211,20

UNOX BAKERLUX NEMLENDİRMELİ MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN Mutfakyeri.com ‘da!

Gıda piyasasında rekabetin her geçen gün daha da yükseliyor olması, endüstriyel mutfaklara yapılan yatırımların ve tercih edilen cihazların önemini bir kat daha arttırmaktadır. Özellikle teknoloji bu denli gelişmişken, piyasada rekabet edebilmek ve öne geçebilmek için fark yaratacak ürünlerin tercih edilmesi büyük önem taşır. Unox Bakerlux xb 893 G Nemlendirmeli Manuel Elektrikli Kombi Fırın, endüstriyel mutfaklar için vazgeçilmez bir tasarımdır. Her detayında en üst teknolojik imkanlardan faydalanılan Unox Bakerlux, restoranlar, oteller, pizzacılar, fırınlar, pastaneler ve daha birçok endüstriyel mutfak için kalitesi ve sağlam yapısıyla fark yaratacak niteliktedir.

UNOX BAKERLUX NEMLENDİRMELİ KOMBİ FIRIN’IN YALIN TASARIMI

Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın, yüksek kalitesi ve yalın tasarımı ile bütün pişirme ihtiyaçları için uygundur. Tam 99 pişirme hafızasına sahiptir ve her birinın 3 pişirme safhası + ön ısıtması mevcuttur. Sade tasarımı ile kullanıcılarına basit ve pratik bir deneyim sunar. Manuel sıcaklık, zaman ve nem kontrolü bulunur. Bu sayede kullanıcılar, manuel ayarlarla ürünlerinden istedikleri sonuçları alabilirler. Kalan pişirme süresi ile pişirme hücresi sıcaklığı nominal değeri görüntülenebilir. Sıcaklık değeri santigrat ya da fahrenheit cinsinden ayarlanabilir. 60, 120, 180 derecelerde kapı sabitleme fonksiyonu mevcuttur. Hassas pişirmeler için ekstra fan kapağı vardır. Steam plus teknolojisi ile 20’lik derecelerle %100’e kadar ayarlanabilir nem özelliğine sahiptir. Kapı açılma yönü kurulumdan sonra bile değiştirilebilir ve tersine çevrilebilir. USB ve LAN girişi opsiyoneldir.

KOLAY TEMİZLENEBİLME AVANTAJIYLA MUTFAKLARA ZAMAN KAZANDIRACAK

Endüstriyel mutfaklar için zamanı en iyi şekilde kullanmak oldukça önemlidir. Sürekli sipariş ve üretimle çalışan büyük ölçekli mutfaklarda, her işlem için doğru zaman yönetimi yapmak belirleyicidir. Unox Bakerlux, hijyen ve temizliğin kolaylığı için yuvarlatılmış paslanmaz çelik (AISI 304) pişirme bölmesi ile, endüstriyel mutfakların zamanı optimize etmelerine yardımcı olur. Ayrıca kapı temizliğini kolaylaştırmak için iç camı kolayca açılabilir şekilde dizayn edilmiştir. Dry plus teknolojisi ile hızlı nem tahliyesi sistemi bulunur.

UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM İÇİN DİZAYN EDİLDİ

Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın, cihazın sağlamlığını arttıracak birçok sistem geliştirerek endüstriyel mutfaklara uzun ömürlü bir deneyim sunar. Fırının yana açılan kapılarında teknopolimerden yapılmış dayanıklı ve kendinden yağlanan kapı menteşeleri bulunur. Yüksek dayanımlı ve uzun ömürlü karbon fiber kapı kilidi ve paslanmaz çelikten L şekilli dişli raylara sahiptir. Yenilikçi materyaller kullanılarak yüksek dirençli bir yapı oluşturulmuştur. Sağlam kapı sistemine sahip olan ürün, hatasız olarak en az 1.000.000 açıklık garanti eder. Aydınlatması ise uzun ömürlü halojen lambalarla sağlanır.

İŞ GÜVENLİĞİ İÇİN ÖZEL TASARIM

Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın modeli, kullanıcı güvenliğini ön planda tutan özellikleri ile oldukça güvenli bir kullanıcı deneyimi sunar. Sahip olduğu Protek safe teknolojisi ile maksimum ısıl verimlilik ve çalışma güvenliği sağlar. İş güvenliği nedeniyle dış kapı yüzeyinin asla 60 dereceye kadar ısınmamasını sağlayan çift cam yüzey arasında sabit hava akımı fonksiyonuna sahiptir. Bu aynı zamanda fırının kasasının altında ısı yalıtımı ile de sağlanır. Fırında oluşabilecek problemler için otomatik teşhis sistemi ve sıcaklık emniyet şalteri bulunur. Bu özelliklerle, beklenmeyen ve iş güvenliğini tehdit edebilecek acil durumlarda hemen müdahale edilebilmesine olanak sağlar.

UNOX BAKERLUX NEMLENDİRMELİ KOMBİ FIRIN’IN TEKNOLOJİK SİSTEMLERİ

Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın, 260 dereceye kadar pişirme, nemlendirme ve ısı dağıtım sistemi özellikleri ile kaliteli pişirme işlemi gerçekleştiren bir konveksiyonel fırın modelidir. Çift yönlü fan sistemi ve üç adet fanı vardır. Su girişi bulunur ve manuel nemlendirme özelliği ile çalışır. Air plus teknolojisinin, çoklu fanların geri dönmesi ve çiftli fan hızı sistemleri kullanılmıştır. Ayrıca Dry plus teknolojisi ile hızlı nem çıkarma özelliğine sahiptir. Steam plus teknolojisi ile 20’lik dereceden nem ayarı %100’e kadar kullanıcı tarafından ayarlanabilir ve 48 dereceden buhar üretimi sağlar. Devamlı çalışma fonksiyonu ve hızlı hücre soğutma için soğutma fonksiyonu mevcuttur. Otomatik geri sarma ve sıcak karıştırma özellikleri, ürünler için eşit pişirme imkanı sağlar. Ön ısıtma sıcaklığı maksimum 260 derecedir. 30 dereceden 260 dereceye kadar sıcak pişirme modu ve 48 derecen 260 dereceye kadar nemlendirilmiş pişirme modu bulunur.

GENİŞ TASARIMLI KONVEKSİYONEL FIRIN

Geniş tasarımı ve tam 10 adet fırın kapasitesi ile Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın, endüstriyel mutfaklar için oldukça işlevseldir ve büyük avantajlar sağlar. Restoranlara, otellere, pizzacılara, fırınlara, pastanelere ve diğer endüstriyel mutfaklara tavsiye edilir. Fırın, 860 mm genişliğe, 882 mm derinliğe ve 1250 mm yüksekliğe sahiptir. 10 adet 600x400 mm boyutlarında tepsi kapasitesi vardır ve tepsi mesafesi 80 mm’dir. Ağırlığı ise 112 kg’dir.

UNOX BAKERLUX NEMLENDİRMELİ KOMBİ FIRIN’IN PİŞİRME MODLARI

-Karma konveksiyon + nemlendirici pişirme: değişken sıcaklıklarda ve %30-%60 buharla 48 derece ile 260 derece arası.

-Konveksiyonla pişirme + nemlendirme: değişken sıcaklıklarda ve %10-%20 buharla 48 derece ile 260 derece arası.

-Buharlama: değişken sıcaklıklarda ve %100 buharla 70 derece ve 130 derece arası.

-Konveksiyon + DryPlus (kuru hava): 70 derece ile 260 derece arası.

UNOX BAKERLUX xb 893 NEMLENDİRMELİ MANUEL ELEKTRİKLİ KOMBİ FIRIN 10x600x400 FİYATI

Unox Bakerlux Nemlendirmeli Kombi Fırın, endüstriyel mutfaklar için kalitesiyle kısa sürede vazgeçilmez olacak ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü bir deneyim sunacak. Siz de bu eşsiz ürüne sahip olmak istiyorsanız, sitemizden konveksiyonel fırın fiyatlarını ve ödeme seçeneklerini inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

UNOX BAKERLUX NEMLENDİRMELİ KOMBİ FIRIN’IN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

-Çift yönlü fan girişi

-Manuel nemlendirme

-50/60 hz frekans

-15,8 kW güç

-600x400 boyutlarında 10 tepsi kapasitesi

-400 V gerginlik

-112 kg ağırlık

-80 mm tepsi aralığı

-860 mm genişlik

-882 mm derinlik

-1250 mm yükseklik

 

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 10 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR