Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox xebdc 01Eu C Usta İle Decktop Dijital Fırın Dokunmatik Kontrol
Unox xebdc 01Eu C Usta İle Decktop Dijital Fırın Dokunmatik Kontrol

Unox xebdc 01Eu C Usta İle Decktop Dijital Fırın Dokunmatik Kontrol (XEBDC-01EU-C)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺176.430,54
İndirimli : ₺80.864,00  + KDV
KDV Dahil : ₺97.036,80

UNOX DECKTOP DİJİTAL FIRIN Mutfakyeri.com ‘da!

Endüstriyel mutfaklar için günümüz teknolojisini yakalamak çok önemli bir kriter. Piyasada rekabet edebilmek için hiçbir konuda geride kalmamak gerekir. Ancak teknolojiye uyum sağlarken geleneksel tatlardan da uzaklaşmamak oldukça önemlidir. Unox, xebdc 01eu c decktop dijital fırın modeli ile, modern bir fırın istasyonunun içinde geleneksel pişirme imkanı sunar. Üstelik Unox Bakertop (600x400) fırınlarıyla birlikte kullanılarak fazladan alana ihtiyaç duymadan maksimum çok yönlülük ve alan optimizasyonu sağlar.

GELENEKSEL TATLARLA TEKNOLOJİNİN BULUŞMASI

Unox Decktop Dijital Fırın, geleneksel pişirme tekniklerine sadık kalırken modern fırınların avantajlarını en üst seviyeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Özel pişirme haznesi, çok çeşitli keklerin, ekmeklerin, poğaçaların ve mayalı ürünlerin pişirilmesine imkan veren bir taş pişirme yüzeyi ile karakterize edilir. Hamurun bütünlüğünü koruyarak kusursuz sonuçları garanti eder.

ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Unox Decktop Dijital Fırın, yemek servisi yapan işletmelerde, fırınlarda, pastanelerde ve endüstriyel mutfaklarda kalitesiyle fark yaratacak niteliktedir. Ekmek, poğaça, pizza, çeşitli hamur işleri, mayalı tatlılar ve daha birçok gıda ürünü için kaliteli sonuçlar sunar. Hızlı ısı iletimi özelliğiyle pişirme sürelerini azaltır. Hava tahliyesine sahip elektronik kontrollü baca ve yüksek gözeneklilik özellikleri ile nem çıkarımını kolaylaştırır. Buhar üretimi ile fırın haznesini hızlıca doyurur.

UNOX DECKTOP DİJİTAL FIRIN’IN PRATİK KULLANIMI

Unox Decktop katlı fırın, 600x400 mm standart boyuttaki fırın tepsisine sahip tüm Unox Bakertop fırınlarıyla uyumludur. Bu sayede endüstriyel mutfaklarda alan avantajı sağlar ve hamur işlerinin işlevselliklerini arttırır. Sahip olduğu master touch dokunmatik kontrol fonksiyonu ile pişirme işlemi doğrudan fırından kontrol edilir. Ergonomik tasarımı ve pratik kullanımıyla verimli bir kullanıcı deneyimi sunar.

TEK KATLI STATİK FIRIN

Unox Decktop Dijital Fırın, bir adet 600x400 boyutlarında tepsi kapasitesine sahiptir. 230 voltaj ve 50/60 frekansla çalışır. Elektrik gücü 2,7 kW’dir. 860 mm genişlik, 880 mm derinlik ve 400 mm yüksekliktedir. Ağırlığı 62 kg’dir. Restoranlarda, otellerde, şekerleme imalathanelerinde, pastanelerde, pizza dükkanlarında, fırınlarda ve master touch kontrolüne sahip diğer büyük ölçekli endüstriyel mutfaklarda kullanım için önerilmektedir.

UNOX xebdc 01Eu C USTA İLE DECKTOP DİJİTAL FIRIN DOKUNMATİK KONTROL FİYATI

Geleneksel pişirme teknikleri ile teknolojiyi eşsiz bir şekilde harmanlayan Unox Decktop Dijital Fırın, endüstriyel mutfaklar için uzun ömürlü ve fark yaratacak bir yatırım olacaktır. Sitemizden endüstriyel fırın fiyatlarını inceleyerek çeşitli ödeme seçenekleriyle hemen bu ürüne sahip olabilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ İLE UNOX DECKTOP DİJİTAL FIRIN

-1 adet 600x400 fırın kapasitesi

-230 V gerginlik

-2,7 kW elektrik gücü

-50/60 hz frekans

-Unox Bakertop 600x400 ile uyumlu

-Dijital kontrol fonksiyonu

-860 mm genişlik

-880 mm derinlik

-400 mm yükseklik

-62 kg ağırlık

 

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 1 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR