Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox xebdc 01Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın
Unox xebdc 01Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın

Unox xebdc 01Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın (XEBDC-01EU-D)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺207.759,05
İndirimli : ₺95.222,90  + KDV
KDV Dahil : ₺114.267,48

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D İLE SICAK SICAK YEMEKLER

Endüstriyel mutfak fırını olan Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D’in yüzeyi gözenekli reftakter mat taş özelliğine sahiptir. Modern şekilde tasarlanan Unox Xebdc 01Eu D, alt üst ayarı ile istenildiği gibi yemeklerin pişirilmesini sağlar. Endüstriyel mutfaklarda daha çok kullanılan Unox Xebdc 01Eu D, pizza hamuru, el yapımı ekmek, kek ve etlerin pişirilmesi için restoranlara, otellere, pastanelere, pizzacılara ve diğer endüstriyel mutfaklara özel olarak tasarlanmıştır.

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D İLE GÜVENLİ KULLANIM

Endüstriyel fırın çeşidi olan Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D mutfağınızda güvenli kullanım sağlar. 3 katlı yüksek ısıya dayanıklı ön cam ile yemeklerin 260° C’ye kadar pişirebilmesini sağlar. Protek.SAFE teknolojisi ile maksimum termal verimlilik ve çalışma teknolojisi (serin kapı camı ve dış yüzeyler), Buhara dayanıklı MASTERTouch kontrol paneli, yüksek ısıya dayanıklı karbon fiber kapı kilidi ve sıcaklık güvenlik paneli ile herhangi bir sorun karşısında alarm devreye girerek müdahale edilmesini sağlayacaktır. 60°-120°-180°de kapı kilitleme pozisyonları ve iki aşamalı kapı güvenliği ile kontrol edilebilir, proksimite kapı temas yapısıyla parmak okutarak temassız şekilde kapı açılımı sağlayan endüstriyel mutfakların vazgeçilmezi Unox Xebdc 01Eu D mutfağınızı tehlikeye atmaz, güvenli yapısıyla daima korur.

KENDİ KENDİNİ TEMZİLEYEN DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D

Profesyonel mutfak fırını, Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D kendi kendini temizleyebilme özelliğine sahiptir. Fırına entegre deterjan haznesi, deterjanlı su kontrolü ve 4 otomatik yıkama programı ile temizliğini kendisi yapmaktadır. Kendi kendini temizleyebilen Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D zamandan tasarruf edilmesini sağlayacaktır.

UZUN ÖMÜRLÜ DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D

Profesyonel mutfaklarda tercih edilen Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D, paslanmaz çelik, ısıya dayanıklı cam ve yüzeyinde kullanılan refrakter mat taş sayesinde mutfağınızın uzun süre vazgeçilmezi olacak.

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D’NİN PİŞİRME HÜCRESİNDEKİ HAVA YÖNETİMİ VE DAĞITIMI

Farklı teknolojilerle tasarlanmış endüstriyel mutfak fırını olan Unox Xebdc 01Eu D profesyonel mutfaklarda olması gereken bir fırındır. Pişirme Hücresindeki hava dağıtımı sayesinde AİR.Maxi teknolojisi ile çoklu geri dönebilen fanlarıyla, 4 hava hızı programla ve 4 yarı statik pişirme ile yemekleri hızlı şekilde pişirilmesini sağlar. Pişirme hücresindeki hava yönetimi sayesinde buharla pişirme, kuru hava ile nem birleşimi ve nem çıkarma modlarında yemeği pişirerek servis yapma imkanı sağlar. DRY.Maxi teknolojisi sayesinde yüksek performanslı rutubet ve nem alma programı ile şefler tarafından programlama yapılarak, nem oranını düzenleyerek, nem çıkarma ile 30°C-260°C arasında pişirerek servis yapabilirsiniz. Steam.Maxi teknolojisi sayesinde buharla pişirme 35°-130°C arasında pişirebilme ve kuru hava ile nemi birleştiren teknolojisi ile 35°C-260°C arasında pişirme imkanı sağlar. Nem sensörlü ve otomatik ayarlama teknolojisi olan ADAPTIVE.Cooking teknolojisi yemeğinizi en iyi pişirme işlemini belirleyerek, pişirme işleminin mükemmel sonuç vermesini sağlayacak şekilde otomatik olarak ayarlama yapar. Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D, buhar ve nem ile pişirmeyi sağlayarak yemekleri mükemmel şekilde müşterilere servis imkanı sunar.

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D İLE FARKLI PİŞİRME PROGRAMLARIYLA EN İYİ SONUÇLAR

Gelişmiş ve otomatik pişirme programları ile profesyonel mutfaklarda tercih edilen Unox Xebdc 01Eu D dokunmatik kumandalı fırın, 99 program saklama hafızası ile şeflerin tercihidir. Şefler programı ismiyle ve resmiyle kaydedildiğinde yemeklerin hep aynı şekilde pişirilebilmesini sağlar. Yiyeceği ve yiyeceğin büyüklüğünü seçip, konveksiyonel pişirme, buharla pişirme, kuru hava ile nem birleşimiyle pişirme ve nem çıkarma pişirme modlarıyla pişirerek, müşterilere sıcak şekilde servis yapmayı sağlar.

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D FİYATI

Profesyonel mutfak fırını olan Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Unox Xebdc 01Eu D, kaydedebileceğiniz 99 farklı program, farklı pişirme modları, otomatik ayarlama ve güvenli yapısıyla şeflerin vazgeçilmezidir. Restoranlar, oteller, pastaneler, pizzacılar ve diğer endüstriyel mutfaklarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olan endüstriyel mutfak fırınına sizde mutfakyeri.com’dan  karta taksit seçenekleri ile hemen  sahip olabilirsiniz.

DAHİLİ BAKER DOKUNMATİK KUMANDALI DECKTOP STATİK FIRIN UNOX XEBDC 01EU D ÖZELLİKLERİ

-Kapasite: 1 Adet 40*60 Tepsili

-Çalışma Sistemi: Elektrikli

-Genişlik: 860 mm

-Derinlik: 880 mm

-Yükseklik: 400 mm

-Ağırlık: 62 kg

-Güç: 2,7 kW

-Gerginlik: 230 V

-99 program hafızalı

-Su girişi vardır

-Nemlendirme özelliği

-Taş taban özelliği

-Hamur ürünlerine uygun

-Isı değerini alt üst ayrı ayrı kontrol edebilme özelliği

-Yapılacak ürüne göre program yapabilme özelliği

-Saklanan programlara bir isim ve resim atama imkanı

-35°-130°C arası buhar ile pişirme

-30°C-260°C arası nem ile pişirme

-ADAPTIVE.Cooking teknolojisi nem sensörü ve otomatik ayarlama

-Fırına entegre deterjan haznesi

-Deterjanlı su kontrolü ve 4 otomatik yıkama programı

-Kapı temizliğini kolaylaştırma için açılabilir iç cam

-Paslanmaz çelik yapı

-Sıcaklık güvenlik anahtar

-2 aşamalı kapı güvenlik kilidi

-Dijital dokunmatik panel

 

-Yüksek ısıya dayanıklı ön cam

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 1 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR