Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox xebdc 02Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın
Unox xebdc 02Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın

Unox xebdc 02Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın (XEBDC-02EU-D)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺234.258,40
İndirimli : ₺107.368,43  + KDV
KDV Dahil : ₺128.842,12

Unox Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Nedir

Bu profesyonel dokunmatik kumandalı Decktop Statik Fırın, bir fırının yapabileceği tüm temel özelliklerden daha fazlasını bir araya getirmektedir. Hızlı pişirme, bileşenlerin dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı Decktop Statik Fırını tanımlar.

Bu konveksiyon UNOX fırın nemi enjeksiyon gerektiren narin pişirme gerçekleştirmek için uzmanlarla tasarlanmıştır. Yumuşak bir iç mekânı korurken en iyi pişirmeyi garanti eder, altın sarısı ve çıtır kabuklar sunar ve mükemmel sonuçlar ortaya çıkarır. Fan Destekli Pişirme (Statik+Fan) ile üstte ve altta yer alan ısıtıcıların ürettiği ısı fan yardımıyla fırının içine eşit bir şekilde dağılır. 2 x 600 x 400 V - 3N fırın tepsisi kapasitesi ile kurumların ve profesyonellerin beklentilerini karşılıyor. Decktop Statik Fırın hava fırını içindeki özel nemlendirme özelliğiyle, hamur işleri ve dondurulmuş ekmek pişirmek için de idealdir. Fırının yüzeyi yüksek gözenekliliğe sahiptir, yüksek bir buhar emme kapasitesine sahiptir ki bu özellik profesyonellerin fırınlarda aradığı ilk kriterdir. Refrakter mat taş kullanılmıştır. Refrakter malzemeler şeklinde tanımlanan ürün grubu, en genel haliyle ateşe dayanıklı malzemeler şeklinde tanımlanır. 538 C ve üzerindeki sıcaklıklarda, uzun süre kullanılabilmeleri amaçlanmıştır. Metalik malzemelere kıyasla daha ekonomik ve daha uzun ömürlüdür. Unox Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Pastahaneler , büyük ölçekli kurumlar , fırınlar gibi yüksek verim ve iş gücü isteyen kurumlar için en iyi seçenektir.

PROTEK SAFE Teknolojisi: Maksimum Isıl Verimlilik ve Çalışma Güvenliği

°C ya da °F cinsinden ayarlanabilen sıcaklık değerleri ve kalan pişirme zamanının görüntülenmesi seçenekleri ile eşsiz kaliteyle pişirme performansı sağlar. Soğuk kapı camı ve dış yüzeyler profesyonellerin çalışma stillerini göz önüne alarak kolay kullanım için tasarlanmıştır. Protek.SAFE™ teknolojisi ile gerçek ihtiyacı kadar elektrik tüketimi gerçekleşir.

Yüksek Kapasiteli Endüstriyel Mutfaklar İçin Unox Teknolojisiyle Aşçıların Taleplerine Göre Donatıldı

UNOX XEBDC-02EU-D Dahili Baker Dokunmatik kumandalı decktop statik fırın pastane ürünleri için ideal olarak üretilmiş bir fırındır. Decktop statik fırın ile hamur işi dışında yemek pişirimi yapmanız da mümkündür. Tepsiler ürünü aldığınızda içerisinde bulunan tekerlekli özel bir tepsi arabasına dizilir bu şekilde tüm tepsiler aynı anda fırını verilir ve fırından alınır. Unox fırın özel buhar teknolojisi sayesinde tüm ürünleri kurutmadan pişirmeyi başarır. UNOX XEBDC-02EU-D Dahili Baker Dokunmatik kumandalı decktop statik fırın pop-up tarzındaki düğmeleri ile de rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

Fırın modeli, dokunmatik dijital ekranı sayesinde sadece birkaç saniye içerisinde dilediğiniz ısı ve süreye ayarlanabiliyor ve bu sayede tüm işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkün hale geliyor.

Yeni Nesil Elektrikli Fırın

Elektrikli Fırın, fırınlamada mükemmel kalite ve homojenlik sunan bir kompakt fırın hattıdır. Her şeyden önce, basit hamur işleri ve pişirme işlemleri için özel olarak tasarlanmış fırınlar, bu nedenle dondurulmuş ürünlerin ve unlu mamullerin pişirilmesinde her zaman mükemmel bir altın rengine ulaşır. Aynı zamanda sessiz, güvenilir, güvenli ve hızlı bir fırın, her zaman pişirme uzmanının ihtiyaçlarını desteklemeye hazır.

Unox Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Temizliği Oldukça Kolay

Hijyen ve temizlik kolaylığı için yuvarlatılmış paslanmaz çelikten yapılmış (AISI 304) pişirme bölmesi temizliğini kolaylaştıran en büyük özelliğidir.

Siyah camdan oluşan kenar yüzeyleri ile etkili bir görünüm sergilerken kolay temizlenebilme avantajı ile de mutfak işlemlerinizin süresini kısaltıyor. Kalın cam avantajı sayesinde en yüksek ısıya bile dayanabilen ocak, gaz kesme emniyeti ile de kendisini ve sizi daima güvende tutuyor.

Taş Taban Özelliği

Porlanmaz taş tabanlı katlı fırınları (matador) özel geliştirilmiş sirkülasyon sistemi ve tabanları ısıya dayanıklı taşlarla donatılmıştır. Bu sistem sayesinde katlı fırının katlarının her noktasına homojen ısı dağılımı sağlanarak mükemmel bir pişme neticesi elde edilmektedir. Her kat için istenilen miktarda buhar üreten çok güçlü buhar üreteçleri bulunmaktadır. Bunlar birbirinden bağımsız olarak açılıp kapanabilmekte, böylece her katın buhar miktarı farklı ayarlanabilmektedir. Bu ise aynı anda değişik tipte pasta ve benzeri ürünlerin de pişirilmesini mümkün kılmaktadır. Katlı Fırınlarda yüksek izolasyon değerli yalıtım malzemesi kullanılarak ısı kayıpları önlenmekte ve enerji tasarrufu sağlanmaktadır.

Unox Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

- Buhar çıkabileceği için fırının kapağını açarken dikkatli olun.

- Fırınınızı pişirme sona ermeden birkaç dakika önce kapatarak enerji tasarrufu yapabilirsiniz (Fırın kapağı açılmamalıdır).

- Mükemmel lezzette yemek pişirmek bazen sabır ister. Yavaş pişirme özelliği, pişirme hızını düşürerek, yemeğinizin besin değerini kaybetmeden, sulu ve lezzetli kalmasını sağlar.

- Fırınınızın tabanına ızgara, alüminyum folyo gibi metaller koymayın. Tabandaki yüksek ısı ve metaller fırın yüzeyinde kalıcı hasarlara neden olabilir. Ayrıca alüminyum folyo gibi materyaller ısıyı yansıtarak fırınınızda homojen ısı dağılımı elde edilmesini engelleyebilir. Bu durumda yemeklerinizin bazı bölgeleri diğerlerine göre daha çok pişebilir.

- Fırın sıcakken içine su dökmemelisiniz. Ani buhar oluşumu ve ısı değişimi, fırın yüzeyi başta olmak üzere fırına ve diğer parçalara kalıcı hasar verebilir. Bu sebeple fırınınızı temizlemek için tamamen soğumasını beklemeniz gerekir.

DRY.Plus Teknolojisi Nedir?

Ürünün iç yapısının düzgün bir şekilde oluşmasına yardımcı olmak için nemli havayı pişirme odasından dışarı atar ve saatlerce mükemmel kalan bir doku oluşturur. Mayalı ürünlerde pişirme işleminin son aşamalarında nem, istenilen sonuca ulaşmayı riske atabilir.DRY.Plus teknolojisi, nemin pişirme odasından hızlıca tahliyesine imkan verir. Bu sayede hem ürünün salıverdiği nem hem de bir önceki aşamada STEAM.Plus teknolojisinin sağlamış olabileceği istenmeyen nem, kolay ve hızlıca dışarı atılabilir. DRY.Plus teknolojisi, gelişmiş bir iç yapı alınmasına yardımcı olurken ürünlerin dış yapısının da gevrek ve kabuklu olmasını sağlar.

Neden Statik Fırın Daha Çok Kullanılıyor ?

Statik Pişirme, üstte ve altta yer alan ısıtıcılar ile kek, kurabiye ve pasta gibi hamur işleri için uygun olan geleneksel pişirme özelliği sunar. Turbo fırın turbo rezitans ile turbo fan sayesinde yemeklere sıcak hava üfleyerek börek gibi yiyeceklerin pişmesini sağlar, statik fırının ise alt ve üst ısıtıcısı vardır. Isı değerini alt üst ayrı ayrı kontrol edebilme özelliği ile beze, köfte veya kaliteli el yapımı ekmekler gibi lezzetli ürünler daha iyi pişer.

UNOX XEBDC-02EU-D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Fiyatı

Unox xebdc 02Eu D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın fiyatı mutfakyeri.com güvencesiyle en uygun fiyatıyla ₺22.309,83

KDV Dahil ₺26.325,60

UNOX XEBDC-02EU-D Dahili Baker Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Teknik Özellikleri

- Kapasite 2 x 600 x 400 V - 3N fırın tepsisi kapasitesi

- Genişlik 860 mm

- derinlik 1150 mm

- yükseklik 400 mm

- ağırlık 100 kg

- güç 5,7 kW

- gerginlik 400 V

Dokunmatik Kumandalı Decktop Statik Fırın Diğer Özellikleri

- Su girişi vardır

- Nemlendirme vardır

- Taş taban özelliği

- Isı değerini alt üst ayrı ayrı kontrol edebilme özelliği

- İç sıcaklık kontrol imkanı

- Hamur ürünlerine uygun

- DRY.Plus teknolojisi: yüksek performanslı nem tahliyesi

- Kalan pişirme zamanının görüntülenmesi

- Devamlı çalışma «INF»

- Hijyen ve temizlik kolaylığı için yuvarlatılmış paslanmaz çelik(AISI 304) pişirme bölmesi

- Pişirme bölmesi aydınlatma lambaları

- Yenilikçi materyallerden üretilmiş hafif – yüksek dirençli yapı

- Tekno-polimerden yapılmış dayanıklı

 

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 2 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR