Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox xebpc 16Eu M Mayalama
Unox xebpc 16Eu M Mayalama

Unox xebpc 16Eu M Mayalama (XEBPC-16EU-M)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺222.787,08
İndirimli : ₺102.110,75  + KDV
KDV Dahil : ₺122.532,90

UNOX MAYALANDIRMA FIRINI NEDİR?

Mayalandırma hamur, sıcaklık, nem ve zaman arasındaki denge oyunudur. Bu denge oyunu ürünün kalitesini belirleyen önemli bir unsurdur. Unox Mayalandırma fırını hassas bir mayalama işlemini, her anında sıcaklığı ve nemi sürekli kontrol eden hassas sensörler ile kontrol eder. Gerektiğin zamanlarda ise bu sensörler mükemmel ve tekrarlanabilir sonuçlar elde etmek için müdahalede bulunurlar. Son teknoloji mayalandırma sistemi, tutkulu tüm patiseri ustaları için tasarlanmıştır. UNOX mayalandırmaları mutfaklarınıza yeni imkanlar dünyasını açar. Büyük ekmekler gibi geleneksel ürünlerin pişirilmesi, mayalı tatlılar, kruvasanlar ve çok daha fazlasını tek bir ürünle gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürün restoranlar, oteller, pizzacılar, pastacılıklar, pastaneler ve diğer büyük ölçekli restoranlar için önerilmektedir.
 

İYİ BİR MAYALANDIRMA İÇİN UNOX MAYALANDIRMA FIRININI TERCİH EDİN

Profesyonel mutfaklarda yapılan her işlem yemeğin sonucunu etkiler. Hamurdan yapılan ürünlerde en önemli ilk aşama mayalandırma işleminin güzel bir şekilde yapılmasıdır. Unox mayalandırma fırını size mükemmel bir mayalandırma sağlarken bunun kontrolünü sizinle paylaşır. İlk olarak mayalandırma sürecinde tam sıcaklık ve nem kontrolü ile hamurunuzun mayalanmasını en iyi şekilde yapılmasını sağlar. Hamurun hassas yüzeyinin kurumasını önlemek için ise mayalandırmada fan motoru bulunmamaktadır. Unox Mayalandırma, fırın paneli tarafından kontrol edilir ve 256 programın hafızaya alınmasına ve tekrarlanmasına izin verir. Bu fırın mutfaklarınız için mayalandırma işleminin her aşamasını kontrol etmekte ve kaliteli bir mayalandırmayı size sunmaktadır. Siz sadece hamurunuzu yoğurun ve gerisini Unox Mayalandırma Fırınına bırakın.

UNOX MAYALANDIRMA FIRINI BOYLER TEKNOLOJİSİ

Hamurunuzun iyi bir şekilde mayalanabilmesi için sıcaklık ve nem dengesinin sağlanabilmesi gerekir. Unox Mayalandırma Fırını endüstriyel mutfaklardaki mayalandırma işleminin kolaylıkla yapılması için tasarlanmıştır. Boyler özelliği ile birlikte nem üretilir. Bu sayede mayalama esnasında sıcaklık ve nem içeriğinin ayrı ayrı kontrol edilmesini sağlar.

NEM SENSÖRÜ SAYESİNDE KONTROLÜ SAĞLAYIN

Unox Mayalandırma Fırını sizin mayalandırma işleminizin kontrolünü her aşamada sağlayabilmeniz için donatılmıştır. Mayalandırma sürecinin kontrolü ile bu esnadaki karşılaşabileceğiniz olumsuzlukları engeller. Unox Mayalandırma Fırının hassas nem sensörü sayesinde işlem sırasında herhangi bir zamanda nem miktarını sürekli olarak kontrol etmektedir.

YOĞUŞMA ÖNLEYİCİ TAVAN

Unox Mayalandırma Fırını hamurun mayalanmasını engelleyecek bütün unsurları önler. Bu unsurlardan biri de mayalandırmadan sonra tavanda oluşan su damlacıklarıdır. Unox fırının mayalandırma tavanı hamurun üzerine düşecek olan yoğunlaşma damlacıklarının oluşumunu önlemek üzere tasarlanmıştır. Bu sayede hamurunuzun mayalanması daha kusursuz bir biçimde tamamlanır.
 

SU DEVRİDAİMİ İLE TASARRUF SAĞLAYIN

Unox Mayalandırma Fırını endüstriyel mutfaklarda en iyi mayalandırmayı sağlarken bir yandan da tasarrufu sağlar. Tasarrufu bir geri kazanım sistemi ile yapar. Bu sistem, mayalandırma fırınınızda yoğunlaştırılmış suyun tekrar kullanılmasını mümkün kılar. Böylece mutfaklarınızda su ve enerji tüketimini en aza indirir.

TEMİZLİĞİ KOLAY UNOX MAYALANDIRMA FIRINI

Unox Mayalandırma Fırını ile mutfağınızda işler kolaylaşırken sonrasında temizliği de basit bir şekilde yapılabilir. Paslanmaz çelikten oluşan pişirme odası sayesinde temizlenmesi daha az zaman alır. Artı olarak paslanmaz çelikten oluştuğu için mayalanma işlemini daha hijyenik bir ortamda yapabilirsiniz.

UNOX XEBPL 16EU-M  MAYALANDIRMA FIRINI FİYATI

Eğer siz de endüstriyel mutfağınızda yüksek kalite ve tasarrufunuzu düşünen bir mayalandırma fırını arıyorsanız, Mutfakyeri.com sitemizden mayalandırma fırını fiyatlarını inceleyip kararınızı verebilirsiniz.  Unox Mayalandırma Fırını, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla mutfağınız için beklentilerinizi karşılayacak ve pişmanlık duymayacağınız bir yatırım olacaktır.

UNOX XEBPL 16EU-M MAYALANDIRMA FIRINI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Düzey sayısı: 16

  • Pişirme boyutu: 600x400 mm

  • Gerilim: 220 Volt

  • Güç: 2.4 kW

  • Ağırlık: 100 kg

  • Boyutlar: 866x950x1879

  • Maksimum sıcaklık: 70 santigrat derece

  • Frekans: 50/60 Hz

  • Voltaj: 230V-1N

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
40×60 16 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR