Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz
Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz (XEVHC-HC21)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺132.946,86
İndirimli : ₺60.933,98  + KDV
KDV Dahil : ₺73.120,77

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz İle Kokular Birbirine Karışmasın

Yemek yapılan endüstriyel mutfaklarda çok fazla ve birbirinden farklı yemek yapıldığı için yemeklerin kokusu birbirine karışır. Bundan dolayı yoğun ve kötü bir koku mutfakta hâkim olur. Bu yoğun ve kötü koku altında yemek yapmak ise bir işkence haline gelir. Sadece mutfaktaki şefler için sorun değildir. Kötü ve yoğun koku o restorandı tercih eden müşteri içinde sorundur. Çünkü o restorandı tercih eden bir müşteri restorana girdiğinde aldığı yoğun ve kötü koku onu rahatsız edecektir. Birde sipariş ettiği yemekten istediği koku yerine birbirine karışmış yemek kokularını alan müşteri, başka bir restorandı tercih etmesine sebep olacaktır. Ama Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanı, yoğun ve kötü kokuyu kısa sürede yok eder. Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz sayesinde mutfağınızdaki kokular birbirine karışmasın.

 Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz İle Mutfağınızın Havasını Değiştirin 

 Eğer mutfakta fazla yemek buharı varsa ve sizin mutfağınızda işiniz bittiyse Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz 10 dakika yoğun havalandırma kademesiyle, mutfağınızın havası temizlenir. Böylelikle havanın temizlenmesi için çok uzun bir süre boyunca beklemezsiniz.  Mutfaktaki kirli havayı metal filtreden süzülür böylelikle maksimum (hava akışı:390 m3 /h)  hava tahliye edilmiş ve temizlenmiş olur. Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz profesyonel mutfak ekipmanı Minimum Hava akışı ise (310 m3 /h) tahliye edilmiş ve temizlenmiş olur. Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanı tahliye bacası çapa (121mm) bu ölçülere sahip olduğu için kolaylıkla çıkan buharı yoğunlaştırarak su ile tahliye edilir. 

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz İle Mutfakta Tasarruf edin 

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz 100 W Elektrik gücüne sahiptir ve bu özelliği sayesinde, mutfaklarınızdaki yemek kokularının birbirine karışmasına engel olur. Metal filtreden süzüp temiz hava akışını sağlar. Diğer bir önemli özelliği ise Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz elektrik tasarrufu sağlar.  Ayrıca Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanı, UNOX CHEFTOP (GN 2/1) fırınlar için önerilir. Mutfaklarınızda ki kötü, kokuyu kolayca ve kısa sürede Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz profesyonel mutfak ekipmanı sayesi de yok edin. Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz kullanıma uygun alanlar ise; restoranlar, oteller, pizzacılar, şekerlemeler, pastaneler ve diğer büyük ölçekli restoranlarda kullanım için özellikle tavsiye edilir.

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz İle Mutfağınızı Filtreleyin

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz profesyonel mutfak ekipmanı çift yönlü fan çalıştıran motora sahiptir. Bu motor sayesinde çift emiş sağlanır. Ayrıca temizlenmesi konusunda gözünüz korkmasın, oluşan düz alan sayesinde yağlar kenar ve köşelerde birikmezler ve Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanın temizliği kolaylaşır. Özellikle yemek buharını ve yağ partiküllerini absorbe eden filtre kolay temizlenir.

 Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz Fiyatı

Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanı size mutfakta avantaj sağladığı gibi fiyatı konusunda da avantajlıdır.  Unox Buhar Kondansatörlü Davlumbaz fiyatı da uygundur.  İşlevi, fiyatı kadar boyutları da önemlidir.  Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz endüstriyel mutfak ekipmanı boyutları (868×1323×240)  mutfağınızda çok yer kaplamayacak şekilde dizayn edilmiştir.

 Unox xevhc Hc21 Buhar Kondansatörlü Davlumbaz Teknik Özellikleri

-Frekans: 50/60 Hz

-Voltaj: Monofaze

-Elektrik gücü: 100W

-Tahliye bacası çaba: 121mm

-Min. - Max.  hava akışı: 310 m3/h - 390 m3/h

-Boyutlar: 868×1323×24

Çalışma Sistemi
Elektrikli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR