Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi

Winterhalter Uc L Tezgah Altı Bulaşık Makinesi (uc-L)

WİNTERHALTER TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİNİN GELİŞTİRİLMİŞ VE HER İŞE UYGUN UC L MODELİ İLE PRATİK ÇÖZÜMLER

Profesyonel mutfakların tercihi olan Winterhalter Set Altı Bulaşık Makinesi, diğer bulaşık makine modellerine göre daha fazla geliştirilmiş ve Uc modeli ile sizlere sunulmuştur. Winterhalter bulaşık makineleri ile her türlü mutfak malzemesini yıkayabilirsiniz. Farklı yazılımları ve dokunmatik ekranı ile kullanılacak kişiye ve mutfak çalışanlarına kolaylık sağlayan bulaşık makinesi, sudan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Set altı bulaşık makinelere bakıldığında, mutfağınızda Winterhalter set altı bulaşık makineleri Uc modelinin farkını yaşayacaksınız. Endüstriyel mutfaklar, fabrikalar, yurtlar, yemekhaneler için tasarlanmış, evler içinde tercih edilen Winterhalter Set Altı Bulaşık Makineler farklı özelliklere sahiptirler. Winterhalter Set Altı Uc L Bulaşık Makinesinin sahip olduğu bazı özellikleri siz değerli okuyucularımız için sıraladık.

Farklı Yazılım Programları ile Bulaşıklarınızda Daha İyi Sonuçlar Alarak Verimlilik Sağlayın

  • Bardaklarda olmayan yağ ve yemek artıklarından dolayı temizlenmesi daha kolaydır. Bardak yıkama yazılımı ile tek seferde bütün makineyi bardakla doldurduğunuzda bile kısa sürede bardaklarınızı temizler. Bu işlemi gerçekleştirirken bardaklarınıza da zarar vermez. Sadece bardaklar içi değil, şişeleri ve plastik bardakları da yıkayabileceğiniz farklı sistemleri de bünyesinde barındırmaktadır.
  • Tabakların daha temiz yıkanması için tekrar tekrar yıkamak yerine bulaşık makinesi yazılımı ile daha fazla sıcaklıkla ve güçle, tek seferde temiz su ile leke bırakmadan, sudan tasarruf ederek bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz.
  • Çatal, kaşık ve bıçaklar içinde parlatma ihtiyacını hissetmeyeceğiniz bir yazılım programını da bünyesinde bulundurur. Bulaşıklarınızı yıkadıktan sonra parlatmak için silmek zorunda kalmayarak bu ayarda takımınızı yıkayabilirsiniz.
  • Winterhalter set altı bulaşık makinesi Uc modelinde, mutfak malzemelerini tek tek yıkamak yerine bir arada bistro bulaşık yıkama yazılımı ile de yıkayabilirsiniz. Bistro yazılımda bulaşıklarınızı zaman kaybetmeden, tek seferde diğer yazılımlardan alacağınız sonuçları tek seferde alabilirsiniz.

Çözelti Filtreleme Özelliği ile Lekelere Son Deyin

Suyu filtreleme özelliği sayesinde bulaşıklarınızı temiz su ile yıkayarak, kireçten kaynaklanan lekelerle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. 4 aşamada suyu filtreleyerek bulaşıklarınızı temiz su ile yıkayabilmenizi sağlayan bu özellik ile Winterhalter set altı bulaşık makinesi Uc modeli, bulaşıklarınızın her zaman temiz suyu ile yıkanmasını sağlayacaktır. Bu aşamalar şu şekilde gerçekleşmektedir.

1. Aşama: Süzgeç, eleme işlemi yaparak kaba kiri sudan ayırır.

2. Aşama: Mikro filtreli silindir filtre, küçük kir parçalarını ayırır.

3. Aşama: Mideamat filtresi sayesinde kahve telvesi küçüklüğündeki taneleri filtreler.

4. Aşama: Son aşama olan 4. Aşamada, pompa emiş filtresi devreye girerek, diğer tüm parçacıkların temizlenmesini sağlar.

Yıkama Alanı Sayesinde Optimum Sonuçlar Elde Edin

İki eliptik yıkama alanı ile en iyi performans sergilemesini ve yüzeyin tamamının kaplanmasını sağlayan üst ve alt eliptik alanlara sahiptir. Bu yıkama alanları sayesinde su kullanımını %25 ’e kadar azaltacaksınız. Aynı zamanda özel olarak tasarlanmış jetlere sahip olan Winterhalter set altı bulaşık makinesi Uc L, alt ve üst jetleri sayesinde yüzeyin en üst düzeyde kaplanmasını sağlar. Yıkama ve durulama işlemleri için ayrı ayrı kullanılan jetler, yıkanan bulaşığın tüm kısımlarına ulaşmasını sağlarlar. Yıkama alanları ve alt- üst jetleri sayesinde elektrik ve kimyasal madde tüketimi de azaltılır. Bu sayede bütün işletme maliyetleri de düşer.

Winterhalter Set Altı Uc L Bulaşık Makinesinin Özel Programları

Endüstriyel mutfaklarda kullanılan set altı bulaşık makineleri, uygulamalar ve talepler herkeste farklılık gösterirken, endüstriyel tip bulaşık yıkamada her zaman kişiye özeldir. Bunun için Uc serisi özel programlara sahiptir. Bu özel programlar şu şekildedir:

  • Yoğun program ile fazla olan kirleri çıkarmak için kullanılır.
  • ECO programı ile tasarruf için olan bir programdır.
  • Sessiz program ile daha sakin bir ortam sağlamak için kullanılan programdır.
  • Kireç çözme programa sahip olması sayesinde otomatik temizleme programları ile size kolaylık sağlayacaktır.

Aynı zamanda bu özel programlar dışında kendi özel programınızı da yapılandırarak, yıkama sağlayabilirsiniz. Bulaşıklarınızı istediğiniz programda yıkayarak zarar görmelerini önleyebilirsiniz.

Winterhalter Set Altı Uc L Bulaşık Makinesinin Set Entegre Depo Alanları  

  • Yerden tasarruf etmenizi sağlayacak olan entegre depo alanları sayesinde hızlı ve kolay erişilebilir aynı zamanda rahatça doldurulabilir olan entegre depoları ile her zaman deterjan ve parlatıcı koyma ihtiyacı hissetmeden, daha iyi sonuçlar alacaksınız. Winterhalter tezgah altı Uc l bulaşık makinesinde olan entegre alanlar şu şekildedir:
  • Entegre su yumuşatıcı, makinede yerden tasarruf etmenizi sağlarken, iyon değiştirme prensibiyle çalışarak sürekli yumuşak su sağlar. Deterjanlar ve parlatıcılar yumuşatılmış suda optimum etki göstermektedir. Winterhalter bulaşık makinesinin bu özelliği sayesinde daha iyi yıkama sonuçları alacaksınız. Kireç birikintileri azalır ve zararların önüne geçilir.
  • Entegre bulaşık kimyasal haznesi, isteğe bağlı olarak temin edebileceğiniz deterjan ve parlatıcı hazne ile mutfağınızda makine ve bulaşıklarınız için ekstra deterjan bulundurmanıza gerek kalmaz. Winterhalter Uc bulaşık makinesi, haznesinde barından deterjan ve parlatıcının miktarını otomatik olarak belirleyerek, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Kapağı sayesinde de kolay, hızlı ve rahat şekilde deterjanı ve parlatıcınızı bittikten sonra ekleme yapabilirsiniz.

Dokunmatik Ekranı ile Her Şeyi Kontrol Altına Alın

Mutfakta önemli bir etkiye sahip olan bulaşık makinelerinin kullanımı kolay olmalıdır. Kullanımı kolaylaştıran dokunmatik ekrana sahip olan Winterhalter bulaşık makinesi Uc serisi ile mutfak personelleri, müdürler, servis teknisyenleri ve kullanan kişi için kolaylık sağlayacaktır. Tek tuşla kullanılan kontrol ekranı, sezgisel, dilden bağımsız işletime sahiptir. Hassas kontrole sahip olan dokunmatik ekranın eldivenle kullanımı da kolaydır. Görsel ve işitsel olarak bilgileri aktarabilen ve dokunmatik ekrana sahip olan Winterhalter set altı Uc l bulaşık makinesi hata sinyallerini anlaşılması kolaydır, müdürler ve servis teknisyenleri için PIN korumalıdır.

Variopower- Değişken Yıkama Basınç Ayarı ile Güveli Yıkama

Mutfak malzemelerin niteliğine ve kirliliğine göre yıkanan bulaşıklara su basıncını ayarlar. Winterhalter bulaşık makinesi Uc l, yıkanacak bulaşıkların sıcaklığını, entegre deterjan ve parlatıcı haznesinden ekleyecek olan deterjan ve parlatıcının miktarının belirlenmesini ve yıkama işlemini otomatik olarak ayarlar. Standart değişken su basıncı ile kırılgan ve ince malzemeleri düşük su basıncı ile yıkanmasını sağlarken, dayanıklı bulaşıklar ise daha yüksek su basıncı ile yıkanmasını otomatik olarak sağlar. Bu özelliği sayesinde kirler güvenli bir şekilde çözülerek bulaşıkları nazikçe yıkar.

Winterhalter Set Altı Bulaşık Makinesinin Özelliklerinin Ayrıcalığını Mutfağınızda Yaşayın

  • Ayrıcalıkları ile yıkamada farklar yaratmanızı sağlayacak Winterhalter set altı bulaşık makinesi Uc serisinde bulunan bulanıklık sensörü ile filtrelenmiş sudan sonra bile kalan kireçli suyu filtreleyerek, suyun daima temiz kalmasını sağlar.
  • Daha birçok özelliğe sahip olan Winterhalter bulaşık makinesi, ısı geri kazanım programına da sahiptir. Isı geri kazanım programı ile giren soğuk suyu önceden ısıtmak için sıcak su buharının enerjisini kullanır. Isı geri kazanım programı sayesinde enerji tüketimin yanında işletmenin maliyetlerini de düşürür. Bir diğer özelliği ise soğuk su ile durulamadır.
  • Soğuk su ile durulamada, bardaklar sıcak çıkmasını değil soğuk çıkmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde soğuk içeceklerin soğukluğunun kaybolmaması için işletmelerde bu özelliğin kullanılması hem zamandan hem de servis hızından kazanmış olacaksınız.

WİNTERHALTER TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ UC L FİYATI

Mutfağınızda pratik çözümler sunacak ve kolay kullanım sağlayacağınız Winterhalter set altı bulaşık makinesi Uc modeli aynı zamanda bütçe dostudur. Farklı ebatlara sahip olan Winterhalter bulaşık makinesinin Uc modelinin L ebadının birçok özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır. Birbirinden farklı özellikleri ile dikkatleri çeken, işinizi kolaylaştıracak ve rahat kullanım sağlayabileceğiniz Winterhalter tezgah altı bulaşık makinesi Uc l fiyatı, ebadına göre değişiklik göstermektedir. Winterhalter bulaşık makinesinin özelliklerinin detaylarını ve en uygun fiyat seçeneklerini mutfakyeri.com ‘da bulabilirsiniz. Size özel indirimler ile, istediğiniz karta taksit ve aynı gün kargo imkanı ile mutfakyeri.com ‘dan sahip olabilirsiniz.

WİNTERHALTER TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ UC L ÖZELLİKLERİ

  • UC- L yüksekliği: 855 mm
  • UC- L genişliği: 600 mm
  • UC- L derinliği: 603 mm
  • Bardak yıkama yazılımı
  • Bulaşık makinesi yazılımı
  • Çatal, kaşık ve bıçak yıkama yazılımı
  • Bistro bulaşık yıkama yazılımı
  • Şişe yıkama sistemi
  • Plastik bardak yıkama sistemi
  • Değişken yıkama basıncı ayarı
  • Çözelti filtreleme
  • Akıllı dokunmatik ekran
  • Farklı yıkama alanları
  • Isı geri kazanımı
  • Bulanıklık sensörü
  • Entegre su yumuşatıcı
  • Entegre ters osmoz
  • Entegre bulaşık kimyasal haznesi (isteğe bağlı)
  • Soğuk su ile durulama
  • Özel programlar (yoğun program, eco programı, kireç çözme programı ve sessiz program)
  • Basket paketleri
  • Damlalıklar
  • Alt yapılar
  •  
  •  
  •  
  •  

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR