Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi

Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi (uc-M)

Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Mutfakyeri.com ‘da!

Gelişen teknoloji sayesinde profesyonel mutfak alanında pek çok küçük ev aleti zamanı ve enerjiyi daha tasarruflu kullanım konusunda yüksek verimler sağlamaktadır. Üretime geçildiği andan itibaren endüstriyel mutfak alanında çalışan insanların hayatını kurtaran önemli endüstriyel mutfak ekipmanı kategorilerinin başında bulaşık makineleri bulunmaktadır. Bulaşık yıkama adına üretilmiş bu ürünler içerisinde kalite ve kullanım rahatlığı bakımından bakıldığında Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ilk sıralarda yer almaktadır. Endüstriyel mutfak alanınıza uygun olabilecek Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesini istediğiniz ebatta tercih edebilirsiniz, ayrıca 4 farklı tercih arasından seçim yapabilirsiniz: bardak, bulaşık, çatal-kaşık-bıçak veya bistro bulaşık makinesi. Sınırsız donanıma sahip olan bu özellikler sayesinde üçe kadar sabit programlardan da yararlanabilirsiniz.

Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Fiyatı

 Sınıf sınıf ayrılan bulaşık makineleri enerjiyi korurken bütçenizi de korumaktadır. Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Fiyatı teknik özelliklerine ve modellerine bakıldığında oldukça bütçe dostu olarak ayarlanmıştır. Mutfakyeri.com sitemizi ziyaret ederek birbirinden farklı model ve fiyat aralıklarına sahip olan Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi kategorisini inceleyebilirsiniz. Bütçenize uygun olan bulaşık makinesine sahip olmak için sitemiz sizlere ödeme noktasında yardımcı olmaktadır. İsterseniz peşin, isterseniz taksitli ödeme seçenekleri ile Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi sahibi olabilirsiniz. Hızlı, ücretsiz ve güvenli kargo seçenekleri ile elinize ulaşmasını bekleyebilirsiniz.

Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesini Mutfakta Tanıyalım

Her kullanıcının mutfak dizaynına uygun ve birbirinden farklı modellere sahip olan Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi mutfak alanında işlerinizi oldukça hızlandıracaktır. Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi 760 mm yüksekliğe, 600 mm genişliğe ve 603 mm uzunluğa sahiptir. Mutfağınız için ne çok büyük ne de çok küçük olan bu tezgah altı bulaşık makinesi ile 4 farklı yazılım sürümü içerisinden birini seçerek ürünlerinizi ona göre yıkayabilirsiniz.

  • Bardak yıkama makinesi

Mutfak alanının sahip olduğu birbirinden farklı bardak türlerini yıkamak için uygun olarak tasarlanmış bir üründür. Restoran, eğlence mekanları gibi alanlarda bardakları yıkamam oldukça zor bir görevdir. Bunun sebebi her bardak yapısının ve şeklinin birbirinden farklı lekelerin ise inatçı olmasıdır. Winterhalter Uc M Tezgah Altı Bulaşık Makinesi bunun için oldukça kullanışlı bir yöntem ortaya çıkardı. Sahip olduğu 3 program ile tüm bardaklar istenilen hijyen seviyesine ulaşacak. ‘Variopower’ su basınç ayarını kendi içinde düzenler ve ince bardakları düşük, dayanıklı bardakları ise yüksek su basıncı ile temizler. ‘Cool’ ve ‘UC Excellence-I' gibi özel donanımlar ise UC serisini en üst düzey bir bardak yıkama makinesi haline getirir.

  • Bulaşık makinesi

Üç standart program sayesinde, su basıncı, yıkama süresi, sıcaklık ve bulaşık kimyasalı ekleme gibi işlemleri önceden ayarlayarak bulaşık makinenize yaptırabilirsiniz.

  • Bistro bulaşık makinesi

Çok yönlü olması sayesinde karışık bulaşıklara özel bir programla bardak, bulaşık, çatal- kaşık- bıçakları tek seferde istenilen hijyen seviyesine ulaştırır. İlave iki programı sayesinde makinenin bardak ve bulaşıkları türlerine göre yıkamasını sağlar.

  • Çatal bıçak takımı parçaları yıkama makinesi

‘AT Excellence-S' veya ‘UC Excellence-i‘ su arıtma işlemi ile birlikte sadece hijyen odaklı değil aynı zamanda ışıl ışıl ve parlak bir şekilde parçaların yıkanmasını sağlamaktadır. Özel olarak ayarlanan bu programlar sayesinde her modele uygun olan çatal - bıçak takımlarınız ekstra hijyene ulaşacaktır. Lekesiz ve pırıl pırıl çatal - bıçak takımlarına ulaşmak için tercih Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi.

  • Plastik bardak ve şişe yıkama sistemi

Endüstriyel mutfak alanında oldukça fazla kullanılan plastik bardaklar ve şişeler de artık Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi sayesinde kolay şekilde temizlenebilmekte. Kısa süreli bir çalışma sonucunda şişeler 1 dakikadan kısa sürede bitirir. Ayrıca şişe sepeti 100 mm çapa kadar olan şişeler için uygundur. Şişe sepeti, dönüşümlü işletimde kullanılabilir. Başka bulaşıkları yıkamak için sadece sepet adaptörünün yerine alt yıkama alanı kullanılır. Bardaklar ise 2 dakika olmadan temizlenebilecek artı kurutulacak özellikler plastik bardak ve şişe yıkama sistemi oluşturulmuştur. Bu özelliği ile çevre ve doğa dostu olmayı amaçlayan Winterhalter fazla plastik üretimini ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Genel Özellikleri Nelerdir

  • DEĞİŞKEN YIKAMA BASINCI AYARI
  • AKILI DOKUNMATİK EKRAN
  • ISI GERİ KAZANIMI
  • YENİLİKÇİ YIKAMA ALANI
  • ÖZEL PROGRAMLAR
  • ENTEGRE BULAŞIK KİMYASALI HAZNESİ
  • BASKET PAKETLERİ
  • ÇÖZELTİ FİLTRELEME
  • BULANIKLIK SENSÖRÜ
  • SOĞUK SU İLE DURULAMA
  • ALT YAPILAR
  • ŞİŞE YIKAMA SİSTEMİ
  • ENTEGRE SU YUMUŞATICI
  • PLASTİK BARDAK YIKAMA SİSTEMİ

Genel Hatları İle Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi

Endüstriyel mutfak alanını oldukça kullanışlı bir hale getirecek olan ve işlerinizi kolaylaştıracak olan Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi dokunmatik ekran oluşu nedeni ile birçok kişinin bulaşık makinesini çalıştırması oldukça kolay bir hal almaktadır. UC serisinin kumanda panelinde akıllı bir dokunmatik ekran bulunur, tek tuş ile kullanıma hazırdır. Bunun yanı sıra akıllı telefonlar tarafından tanınan hareket kontrolü ile de çok kolay bir şekilde makinenizi çalıştırabilirsiniz. Birbirinden farklı seviyeye sahip olan Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi birçok mutfak tipi için uygundur. 2 adet yıkama alanı olması sayesinde yüzeyin tamamını kaplamaktadır. Yenilikçi yıkama alanı kullanımda tasarruf sağlamaktadır. En uygun hale getirilmiş olan yıkama alanları su tüketimini önceki modele kıyasla %25’e kadar azaltır, böylelikle elektrik ve kimyasal maddelerden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Winterhalter İle Mutfağınızı Özelleştirin

 Özel olarak tasarlanan jetler, yüzeyin en üst düzeyde kaplanmasını sağlar. Bu kaplanma sayesinde tüm ekipmanlarınıza su ve deterjan ulaşmaktadır. Değişken yıkama basıncı ayar sayesinde yıkanan bulaşığa ve bulaşığın kirlilik derecesine göre kendini ayarlamaktadır. Isı geri kazanım özelliği ise önceden makinenin içine yerleşen soğuk suyu bulaşıklar yıkanana kadar ısıtır ve yıkanma sırasında bunun için ekstra zaman harcanmaz. Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi özel programlar ile desteklenmektedir. Zor lekeler için yoğun program kullanırken küçük ve hafif lekeler için ise tasarruflu olan ECO programını tercih etmektedir. Bunun yanı sıra ise ekstra sessiz çalışarak tezgâh alanı için ideal olan sessiz programa sahiptir. Ayrıca kireç çözme ve kendi kendini temizleme programları ile kendisini sürekli temiz tutma özelliklerini de barındırmaktadır. Bunların yeterli gelmediği taktirde ise, kendi özel programlarınızı ayarlayabilirsiniz.

Bırakın Winterhalter İşleri Halletsin

 Entegre bulaşık haznesi sayesinde deterjan ya da parlatıcı ihtiyacını makineye sürekli olarak ilave etmektedir. Basket paletleri ile yıkama sonuçlarındaki farkı sizler de göreceksiniz, bulaşıkları en uygun şekilde korur ve kullanımları kolaydır. Her bulaşık türü için ayrı basket paletleri üretilmiştir. Çözelti filtre özelliği verimli dörtlü çözelti filtreleme sistemiyle donatılmıştır. 1. aşamada bir elek yardımı ile kirli su filtrelenerek ayrılır, 2. aşamada ise geri kalan küçük parçalar için mikro filtreli silindir filtre devreye girer. Ardından 3. aşamada Mediamat kahve telvesi kadar küçük olan en ince partikülleri filtreler. Son olarak 4. aşamada pompa emiş filtresi çalışmaya başlar ve pompayı mekanik hasarlara karşı korur. Bu sayede yıkama suyu her zaman hazır ve temiz şekilde haznede bulunur. Soğuk su ile durulama özelliğinden yararlanmak için ‘Cool’ programını kullanmak gerekmektedir. Soğuk su ile bulaşıklarınıza şok etkisi uyandırarak daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Winterhalter Bulaşık Makinesi İle Mutfağa Farklı Hava Katın

Alt yapılar sayesinde ergonomik yapıya kolaylıkla ulaşabilir ve farklı yüksekliklerde ayarlayabilirsiniz. Aksesuar olarak tercih edilen edilebilen damlalıklar: Her bulaşık basketi için ideal muhafaza yeridirler, artık suyu hedefe yönelik bir şekilde tutarlar ve tezgâh ve mutfakta su birikintilerini önlerler. İsteğe bağlı olarak da entegre su yumuşatıcısı ile temin edebilirisiniz. Yerden tasarruf sağlayacak şekilde makineye entegre edilir ve iyon değiştirme prensibiyle çalışarak sürekli yumuşak su oluşumunu sağlar. Endüstriyel mutfak için de kullanımı oldukça kolay ve birçok avantajı olan Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesine artık Mutfakyeri.com sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.

Winterhalter Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Teknik Özellikler

Tank hacmi   l                                                    15,3

Basket ölçüleri   mm                                        500 x 500

Giriş yüksekliği   mm                                        309

Yıkama pompası kW                                         0,6

Gürültü emisyonu dB(A)                                  maks. 55

Plastik arka panolu sıçrama koruması          IPX3

CN arka panolu sıçrama koruması                IPX5

Net/Brüt ağırlık kg                                           64 / 74

Energy ile kg                                                    70 / 80

Excellence-i ile kg                                           85 / 95

Maks. giren su sıcaklığı °C 60                  (Energy: 20 / Excellence-i: 35)

Gerekli su akış basıncı bar/ kPA              1,0 –6,0 / 100–600

Energy’de bar/ kPA                                   1,5 –6,0 / 150–600

Excellence-i’de bar/ kPA                           1,4 –6,0 / 140–600

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR