Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi
Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi

Winterhalter Uc xL Tezgah Altı Bulaşık Makinesi (uc-XL)

WİNTERHALTER Uc xL TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ İLE BULAŞIKLARINIZ TERTEMİZ OLACAK!

Bulaşık makineleri neredeyse her yerde ihtiyacımız olan endüstriyel mutfak ekipmanlarıdır. Evlerde, kafelerde, restoranlarda, otel mutfaklarında, barlarda dahi ihtiyaç duyulan mutfak ekipmanlarıdır. Bir bulaşık makinesinden en büyük beklenti tabi ki maksimum hijyen sağlaması ve bulaşıklarınızı temiz bir şekilde yıkamasıdır. Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi teknik özellikleri ve paslanmaz yapıdaki malzemesinin sağladığı dayanıklılığın yanı sıra bulaşıklarınızı mükemmel bir şekilde yıkamayı vadeden bir üründür. Winterhalter bulaşık makinesi kullanımı oldukça kolay bir üründür dijital ve dokunmatik ekranı sayesinde makinenin üstünde onlarca düğme görüp kafa karışıklığı olayı da ortadan kalkar. Winterhalter bulaşık makinesi yenilikçi programlara sahip olan bir üründür sessiz bir ortamda çalışıyorsanız, sessiz programı sayesinde sizlere konfor sağlayacaktır. En sevilen programlarından biri ise ecco programıdır bu program sayesinde daha ekonomik bir kullanım sağlayarak enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi kireç çözme programı, otomatik temizleme programı, istisnai kirlenmelere uygun program ve kişisel olarak seçebileceğiniz birçok programı barındırmaktadır. Tüm bu programları dijital ekranın üzerinde bulunan simgeler ve yönlendirmeler sayesinde kolayca öğrenebilir ve makinenizi ayarlayabilirsiniz.

WİNTERHALTER TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ İLE BULAŞIKLARINIZ KISA SÜREDE YIKANSIN

Çeşitli programların bulunduğu winterhalter bulaşık makinesi ayarladığınız programa göre yıkama süresi de değişiklik göstermektedir, daha hızlı işlem yapmak istiyorsanız tamamen kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi fiyatı diğer tezgah altı bulaşık makinesi fiyatlarına oranla çok daha uygun fiyatlıdır. Winterhalter bulaşık makinesi için farklı basınç ayarları bulunmaktadır. Su basıncı bulaşık türüne göre ve kirlenme derecesine göre ayarlanabilir. Hassas sofra takımları bulaşıklarınız için hafif basınç, yoğun ve kirlenmiş dayanıklı sofra takımlarınız için yüksek basınç kullanabilirsiniz. Diğer tüm yıkama unsurları (sıcaklık, yıkama işlemleri vs) otomatik olarak ayarlanır. Yıkadığınız tüm sofra takımları ve bulaşıklarınız ihtiyaca göre ayarlanan ve uygulanan basınç sayesinde tertemiz olur.  Winterhalter tezgah altı bulaşık makinesinin tüm bu özellikleri sayesinde bulaşıklarınızı diğer makinelere göre çok daha hızlı ve temiz bir şekilde yıkama imkanı bulabilirsiniz. Akıllı enerji kullanımı sayesinde de enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi kullanımı basittir ve kumanda panelinde bulunan bir dokunmatik ekran ile çalışır. Tek tuşla kullanılır ve karmaşık değildir. Kendinden açıklamalı piktogramlara sahip yabancı dil gerektirmeyen bir arayüze sahiptir. Ekran hassas tepki verir ve eldiven ile bile algılar. Cam yüzeyi oldukça sağlamdır ve zorlu koşullarda test edilmiştir.

WİNTERHALTER TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ GELİŞMİŞ TEKNOLOJİSİ İLE FAVORİNİZ OLACAK

Bu tezgah altı bulaşık makinesini aldığınızda dört farklı özel yazılım arasından tercih yapabilirsiniz. Bunlar bardak yıkama makinesi, bulaşık makinesi, Bistro bulaşık makinesi, çatal bıçak takım parçaları yıkama makinesi. Sonuç olarak hangi yazılımı tercih ederseniz edin  Winterhalter tezgah altı bulaşık makinesi rezistansı güçlü ve dayanıklı olduğundan uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Winterhalter bulaşık yıkama makinesi yıkama suyu filtreleme sayesinde dört aşamalı etkili filtreleme sistemi sürekli temiz su kullanımını sağlar bu da beraberinde hijyeni getirir.

Seviye 1; süzgeç, büyük atıkları toplar.

Seviye 2; silindir filtre küçük atık parçacıklarını toplar.

Seviye 3; kahve telvesi gibi çok küçük parçacıkları toplar.

Seviye 4; pompa emiş filtresi diğer tüm parçacıkların temizlenmesini sağlar.

Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi optimum yıkama sonuçları sağlamaya yarayan üst ve alt eliptik yıkama alanları vardır. Özel olarak tasarlanan ve üretilen jetler, yüzeyin en üst düzeyde kaplanmasını sağlar. Yıkama ve kurulama jetleri yıkanan parçaların her yüzeyine kolayca ulaşabilir. Winterhalter bulaşık makinesi sahip olduğu bulanıklık sensörü sayesinde temel filtreleme sisteminin yıkama suyunu saf ve temiz tutmasına destek olur. Bu sensör deterjan filosundaki tortu seviyelerini sürekli olarak izler, tortu seviyelerinin çok yüksek olduğu hallerde deterjan filosu otomatik olarak kapanır. Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi içine entegre edilmiş deterjan ve parlatıcı bidonları, bidonların alandan tasarruf etmesine ve kolayca erişebilmelerine yardımı olur. Bu deterjan depolarının yeniden doldurulması kolaydır ayrıca bidonların için de ilave alana gerek yoktur.

WİNTERHALTER MAKİNE BÜYÜKLÜKLERİ

Bu ürünü satın alırken ihtiyacınıza, sahip olduğunuz alana, fiyata ve bulaşıklarınıza bağlı olarak S, M, L ve XL olmak üzere dört farklı makine arasından tercih edebilirsiniz.

  • UC-S (H: 760 mm, B: 460 mm, T: 603 mm) High Energy sürümü: 845 mm
  • UC-M (H: 760 mm, B: 600 mm, T: 603 mm) High Energy sürümü: 845 mm
  • UC-L (H: 855 mm, B: 600 mm, T: 603 mm) High Energy sürümü: 940 mm
  • UC-XL (H: 855 mm, B: 600 mm, T: 637 mm) High Energy sürümü: 940 mm

Uc xl serisi özellikle fırın tepsileri gibi büyük ürünleri yıkamak için gayet uygundur. Winterhalter Uc xL tezgah altı bulaşık makinesi tüm bunların yanı sıra sahip olduğu dokunmatik ekran sayesinde inanılmaz bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Sezgisel dilden bağımsız olarak programı seçmek için ilgili sofra takımı simgesine basmak yeterli. Aynı zamanda üzerinde bulunan görsel ve işitsel sinyaller, kullanıcıyı yıkama ilerlemesi ve makinenin durumu hakkında bilgilendirir. Anlaşılması kolay hata sinyalleri, kendi kendine teşhis ve düzeltme imkanı sunar/sağlar. Bulaşıkhane müdürleri ve servis teknisyenleri için PIN koruma korumalı seviyeleri bulunmaktadır.

WİNTERHALTER Uc xL TEZGAH ALTI BULAŞIK MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLER

Tank hacmi: 15,3 lt

Durulama başı tüketim: 3,4 lt

Yıkama programı sayısı: 9 program (3 standart yıkama programı, sessiz, yoğun yıkama, kısa, eco, kireç çözme ve temel temizlik)

Kapasite: 11          Kısa program: 21

Basket ölçüleri: 500x500 / 500x540 mm

İç giriş yüksekliği: 404 mm

Gerekli su basıncı: 1,0 – 6,0 bar

Gürültü emisyonu: Max 55 dB (A)

Toplam bağlantı gücü: 3,2 kW (220V/16A)

Durulama pompası: 0,6 kW

Tank ısıtması: 1,8 kW

Deterjan pompası: standart

Parlatıcı pompası: standart

Drenaj pompası: standart

Entegre kimyasal haznesi: standart (1,7 lt deterjan ve 0,6 lt parlatıcı haznesi)

Çift cidar: standart (enerji yalıtımlı)

Variopower: standart (kurumuş kahve ve çikolata için yükseltilebilir yıkama basıncı)

Soft start: standart

Bualnıklık sensörü: standart

 


 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR