Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Lava Döküm  Yuvarlak Griddle, Bir Tarafı Düz diğer tarafı Izgara yüzeyli, Metal Kulplu. Çap28cm.
Lava Döküm  Yuvarlak Griddle, Bir Tarafı Düz diğer tarafı Izgara yüzeyli, Metal Kulplu. Çap28cm.

Lava Döküm Yuvarlak Griddle, Bir Tarafı Düz diğer tarafı Izgara yüzeyli, Metal Kulplu. Çap28cm. (LV ECO GT 28 T25)

İndirim Oranı : %20 İndirim
KDV Dahil : ₺1.371,14
İndirimli : ₺914,10  + KDV
KDV Dahil : ₺1.096,91

Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47cm.

Döküm Griddle ürünümüz son derece yüksek kalitede lezzetli yiyecekleri pişirmeniz için üretildi. Griddle döküm olup çizildiğinde kesinlikle insan sağlığına zararlı maddeler üretmez Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47 cm  ürünümüzün ergonomik tasarımı sayesinde griddle ın altında ki ısı her noktaya eşit şekilde dağılarak, ürünlerinizi minimum ateşle en iyi performansta pişirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Yapışmaz özelliğe sahip olup hiç yağ kullanmaksızın bile pişireceğiniz et, sebze gibi yiyecekleriniz tavanıza yapışmaz. Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47cm. Fiyatı uygunluk düzeyi performansıyla eşit düzeydedir. Bir tarafı düz, diğer tarafı ise ızgara yüzeyli olup pişireceğiniz et barbekü tadına olabilir. Dilediğiniz tarafı kullanabilirsiniz. 2 yüzeye sahip bu döküm griddle son derece sağlıklı ürünleri kısa zamanda pişirmenize olanak sağlayıp 26x47 cm dir. Tek kere de 6-8 kişilik bir porsiyon pişirebileceğiniz et , sebze dilediğiniz ürünü ızgara tadına Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47cm. Fiyatı nın uygunluğu sayesinde satın almak bu kadar kolay. Metal kulpu sayesinde eriyen yanan hiçbir şey mevcut değildir. Gövdesi optimum performansı sağlamak amacıyla ergonomik olarak tasarlanmıştır. Pişirdiğiniz yiyecekler tavanıza yapışmamasından dolayı da temizleme aşamasında hiç zorluk çekmeden parıl parıl hale getirebilirsiniz. Son zamanlarda çok fazla tercih edilmesinden dolayı Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47cm. Fiyatı indirimli şekilde temiz edebilmeniz için sitemizden uygun ödeme ve ücretsiz kargo ile birlikte sahip olabilirsiniz. Yemeklerinizin tadı bundan böyle vazgeçilmez derece de lezzetli olacak.

Teknik Özellikler :

Lava Döküm Griddle, Bir Tarafı Düz Diğer Tarafı Izgara Yüzeyli, Metal Kulplu. Ölçü 26x47cm.

Ebat : w: 26 cm l: 50 cm h: 1,4cm

  • Kapasite :
  • Porsiyon : 6-8
  • Ağırlık (ort.) : 5,87 kg dir elinize aldığınızda kalitesini hissedersiniz.
  • Metal Kulplu olmasından dolayı yanmaz erimez.
  • Ölçü 26x47cm olup tek seferde 6 ila 8 porsiyon hazırlamanıza olanak sağlar
    Malzeme Kaplama: 1 kat emaye kaplama, 1 fırınlama.
    Malzeme Kalınlıkları: Taban: 5 mm. Kenar: 6 mm.

Çift taraflıdır, bir tarafa düz diğer tarafı ise ızgara yüzeyli döküm tavamız paslanmaz, çizilmez ve yıkanması çok kolaydır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR