Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux 100 lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm
Electrolux 100 lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm

Electrolux 100 lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm (391119)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺415.798,50
İndirimli : ₺190.574,31  + KDV
KDV Dahil : ₺228.689,17

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80x93x85 Cm

 

Bir restoranı en yoğun anlarında yönetmek oldukça zor bir sorumluluktur. Bu anlarda sorumluluğu sizinle üstlenecek bir mutfak ekipmanı omzunuzdaki yükleri hafifletebilir. İşte tam burada devreye bir dünya markası olan Electrolux ’ ün 100 litre kapasiteye sahip silindirik kaynatma kazanı giriyor. Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm , kapasitesiyle en yoğun anlarınızda bile yardımınıza koşarken aynı zamanda kompakt boyutları sayesinde daha az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenizi de sağlar.

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı ile Zengin Bir Menü Oluşturun

Başarılı olan her şef kusursuz olarak yemek yapabilir, tarifin püf noktalarını eksiksiz yerine getirebilir fakat bazen bunlar yeterli gelmez. Restoranında daha fazlasını isteyen, işletmesini bir adım daha ileriye taşımayı hedefleyen şefler yaratıcılıklarını, pişirme sanatlarıyla birleştirirler. Çeşitli ve farklı tatlar şefin maharetli ellerinden geçerek zengin bir menü ihtiyacını gidermeye çalışır. Bu noktada her türlü malzemeyi pişirmek , sote yapmak veya poşelemek için yuvarlak kazana sahip olan Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı şeflerin mutfaktaki vazgeçilmez ekipmanlarından olacaktır. Çeşitli pişirme işlemleri ve farklı yiyecekler için uygun olan yuvarlak kazan sayesinde çeşitli yiyecekleri hızlıca pişirebilir, tat konusunda oldukça zengin bir menü oluşturarak müşterilerinize sunabilirsiniz.

Tam Kıvamında Pişmiş Yemekler

Yiyecekler 110 °C doymuş buhar kullanılarak indirek ısıtma sistemi ile kazanın taban ve yan duvarlarından ısıtılarak pişirilir. Doymuş  buhar ısı transferini çok daha iyi bir şekilde gerçekleştirir. Bu sayede her tarafı eşit bir şekilde ve tam kıvamında pişmiş olan yiyecekler elde edebilirsiniz.

Mutfağınızda En Üst Seviyede Güvenlik Sağlayın

Yüksek verimli  incoloy (nikel – krom - titanyum alaşımlı) kılıflı rezistanslar su ceketinin tabanına yerleştirilmiştir. Rezistanslarda bulunan emniyet termostatı sayesinde, sıcaklığı istediğiniz ölçüde sabit tutarak kontrol edebilirsiniz. Bu sayede sıcaklık istenilen sıcaklıktan daha yüksek bir seviyeye çıkamaz. Termostat gerektiğinde devreye giren ve gerekmediğinde de devre dışı kalan bir mekanizmaya sahip olacak şekilde üretilmiştir. Isı düzeyi istenen seviyeye geldiğinde duran ve ısı düştüğünde yeniden çalışan emniyet termostatı sayesinde enerji tasarrufu elde edebilir ve bu incoloy kılıflı rezistansların gereksiz çalışmasını engelleyebilirsiniz. Termostatının kontak uçları ısıya bağlı olarak konum değiştirir ve bu konumlar da termostatın çalışması ya da durması anlamına gelir. Termostatın temel olarak çalışma prensibi bu şekildedir.

Emniyet valfi buhar ceketinde oluşabilecek aşırı basıncı engeller. Isıtma sırasında ceket içinde biriken havanın manuel olarak dışarı atılması için harici bir valfi vardır. Düşük su seviyesine karşı koruma sağlayan emniyet termostatı mevcuttur. Hızlı ısı reaksiyonu sayesinde set edilen pişirme ısısı aşılmaz bu sayede yemeğin yanma riskinin önüne geçilir. Üst kenarının izole edilmiş olması operatörün kendini yakma riskini önler. Ünitemiz, suya karşı IPX5 sınıfı koruma sertifikasına sahiptir.

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Özellikleri Nelerdir?

 

 

  • Cihaz suya karşı IPX5 sınıfı koruma sertifikasına sahiptir.
  • Sıcak ve soğuk suyla doldurmayı sağlayan selenoid valfi bulunmaktadır.
  • Manometre, basıncı ölçerek kazanın fonksiyonunu doğru biçimde kontrol edilmesini sağlar.
  • Bir kontrol düğmesi ile enerji regulasyonu sağlanır.
  • İncoloy kılıflı, yüksek verimli rezistansları mevcuttur.
  • Hızlı ısı regülasyonu
  • Hem çevre hem de bütçe dostu bir üründür.
  • Cekete otomatik su doldurma özelliği bulunmaktadır.
  • İndirek ısıtma sistemine sahiptir.
  • 110 °C doymuş buharla ısı transferi sağlanarak yiyecekler pişirilir.
  • 100 litre kapasiteli, her türlü yiyeceğin poşe edilmesine, sotelenmesine, kaynatılmasına uygun tasarlanmış kaynatma kazanı
  • Kompakt boyutları sayesinde fazla yer kaplamaz.
  • Buhar ceketinde oluşabilecek aşırı basıncı engelleyen emniyet valfi bulunmaktadır.
  • Kapalı ısıtma sistemine sahiptir. Böylece enerji israfının önüne geçilmiş olur.
  • Enerji ve su tüketimi basınç sviçi kontrol ünitesinden izlenebilir.
  • Ünitenin tüm  dış panelleri Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çelikten yapılmıştır.
  • Yuvarlak ve preslenmiş olan pişirme kazanı ve çift cidarlı ceket korozyona karşı direnci oldukça iyi olan AISI 316 paslanmaz çeliktir.
  • Lazer kesimle oluşturulmuş 90 derecelik kenarlar diğer cihazlarla aralarında açıklık kalmadan birleşebilir ve aralarında kir – toz toplanmasını engeller.

Kullanımı Kolay

Büyük kapasiteli tahliye musluğu, yemeklerin emniyetli ve zahmetsiz şekilde boşaltılmasına imkan verir ve yemeğin dökülme riskini en aza indirir. Kazan çapı ile kazan yüksekliğinin mükemmel oranı ve derinlik karıştırma işlemini kolaylaştırır. Böylece mutfaktaki ergonomiyi ve esnekliği arttıran Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı en uygun ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat ile birlikte satın alarak sağlayabileceği tüm avantajları deneyimleyebilirsiniz. 

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı ile Kolayca Tasarruf Edin

Pişirme süresini kısaltmak ve enerji sarfiyatını düşürmek amacıyla kapak sıkıca kapanır. Kapalı ısıtma sistemi sayesinde enerji israfı olmaz. Basınç sviçi kontrol ünitesiyle enerji ve su tüketimi izlenir. Tasarruflu olmasıyla ön plana çıkan Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm kalitesi ve ergonomik yapısıyla da mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Kaynatma kazanı çift cidarlıdır ; kazanın yüksek kalitede termal izolasyonu enerji tasarrufu sağlar ve çalışma sırasında ortama yaydığı ısı düşüktür.

Kolay Temizlik İmkanı

Deşarj tüpü ve musluğu dışarıdan kolayca temizlenebilir. Geniş düz yüzeyler kolayca temizlenir. Kontrol düğmesinin özel dizaynı içine su sızmasına imkan vermez. Ürünümüz siz profesyonel müşterilerimiz için oldukça konforlu bir mutfak yaratılmasında rol oynar. Preslenmiş pişirme kazanı ve çift cidarlı ceket 316 AISI paslanmaz çeliktir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Ünitenin lazerle kesimle oluşturulmuş 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. 2 mm kalınlıkta üst tabla da AISI 304 ' tür. En yüksek hijyen standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. CE emniyet normlarına uygundur.

İçerisine molibden ve fazladan nikel ilave edilerek elde edilen bir paslanmaz çelik çeşidi olan 316 kalite paslanmaz çelik, korozyon direncinin mükemmel oluşu,  sıcaklığa karşı dayanıklılığı, çukur korozyonuna karşı direncinin de oldukça iyi olması, (Pitting korozyonu veya oyuklanma korozyonu; metal yüzeyinin bazı noktalarında çukur oluşturarak meydana gelen korozyon türüdür.) , en sert koşullarda (deniz suyu, asidik sıvılara maruz kalınma durumlarında) bile korozyon direncinin çok iyi olması ve kopma dayanımının diğer paslanmaz çelikler ile kıyaslandığında çok daha iyi olması gibi özellikleriyle diğer paslanmaz çeliklerden ayrılmaktadır.

Hem Tasarruflu Hem de Çevre Dostu

Ürünümüzün yüksek kaliteye sahip olan termal izolasyonu enerji tasarrufu sağlar, ortam sıcaklığını düşük seviyede tutar. Ağırlık itibariyle % 98 ’ i geri dönüşümlüdür. Ambalajında toksik olan herhangi bir malzeme kullanılmamıştır.

Teknik Özellikler           

                                               

Elektrik :

  • Voltaj : 380 - 400 V/3N ph/50/60 Hz
  • Toplam Watt : 21.5 kW

Temel Bilgiler :

  • Kullanılabilir tava kapasitesi : 100 Lt
  • Kazan (yuvarlak) çapı : 600 mm
  • Net ağırlık : 107.95 kg
  • Ambalajlı ağırlık : 127 kg
  • Ambalaj yüksekliği: 1240 mm
  • Ambalaj genişliği : 880 mm
  • Ambalaj derinliği : 1140 mm
  • Ambalajlı hacim : 1.24 m³
  • Genişlik : 800 mm
  • Derinlik : 930 mm
  • Yükseklik : 850 mm
  • Marka : Electrolux

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihazın veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm ' lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

Dahil Olan Aksesuar

  • 927222 İndirek ısıtmalı kaynatma kazanları için korozyonu önleyen katkı maddesi – 700 & 900XP 1 adet

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm

Bir restoranı en yoğun anlarında yönetmek oldukça zor bir sorumluluktur. Bu anlarda sorumluluğu sizinle üstlenecek bir mutfak ekipmanı omzunuzdaki yükleri hafifletebilir. İşte tam burada devreye bir dünya markası olan Electrolux ’ ün 100 litre kapasiteye sahip silindirik kaynatma kazanı giriyor. Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm , kapasitesiyle yoğun anlarınızda yardımınıza koşarken aynı zamanda kompakt boyutları sayesinde daha az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenizi de sağlar.

Her türlü malzemeyi pişirmek , sote yapmak veya poşelemek için uygun olan yuvarlak kazan sizlere misafirleriniz için zengin bir menü sunma imkanı sağlar.  Yiyecekler 110 °C doymuş buhar kullanılarak indirek ısıtma sistemi ile kazanın taban ve yan duvarlarından ısıtılarak pişirilir.  Emniyet termostatlı , yüksek verimli  incoloy (nikel-krom-titanyum alaşımlı) kılıflı rezistanslar su ceketinin tabanına yerleştirilmiştir. Isıtma sırasında ceket içinde biriken havanın manuel olarak dışarı atılması için harici bir valfi vardır. Cihaz suya karşı IPX5 sınıfı koruma sertifikasına sahiptir. Manometre , kazanın fonksiyonunu doğru biçimde kontrol edilmesini sağlar. Bir kontrol düğmesi ile enerji regulasyonu sağlanan Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı na sayfamızdan ulaşarak göz atabilirsiniz. 

Düşük su seviyesine karşı koruma sağlayan emniyet termostatı mevcuttur. Emniyet valfi buhar ceketinde oluşabilecek aşırı basıncı engeller. Hızlı ısı reaksiyonu sayesinde set edilen pişirme ısısı aşılmaz ; yemeğin yanma riskinin önüne geçilir. Büyük kapasiteli tahliye musluğu, yemeklerin emniyetli ve zahmetsiz şekilde boşaltılmasına imkan verir ve yemeğin dökülme riskini en aza indirir. Pişirme süresini kısaltmak ve enerji sarfiyatını düşürmek amacıyla kapak sıkıca kapanır. Kazan çapı ile kazan yüksekliğinin mükemmel oranı ve derinlik karıştırma işlemini kolaylaştırır. Böylece mutfaktaki ergonomiyi ve esnekliği arttıran Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı en uygun ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat ile birlikte satın alarak sağlayabileceği tüm avantajları deneyimleyebilirsiniz. 

Deşarj tüpü ve musluğu dışarıdan kolayca temizlenebilir. Kapalı ısıtma sistemi sayesinde enerji israfı olmaz. Tasarruflu olmasıyla ön plana çıkan Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı , kalitesi ve ergonomik yapısıyla da mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Sıcak ve soğuk suyla doldurmayı sağlayan selenoid valfi bulunmaktadır. Geniş düz yüzeyler kolayca temizlenir. Basınç sviçi kontrol ünitesiyle enerji ve su tüketimi izlenir. Kontrol düğmesinin özel dizaynı içine su sızmasına imkan vermez. Kaynatma kazanı çift cidarlıdır ; kazanın yüksek kalitede termal izolasyonu enerji tasarrufu sağlar ve çalışma sırasında ortama yaydığı ısı düşüktür. Ürünümüz siz profesyonel müşterilerimiz için oldukça konforlu bir mutfak yaratılmasında rol oynar.

Preslenmiş pişirme kazanı ve çift cidarlı ceket 316 AISI paslanmaz çeliktir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Ünitenin lazerle kesimle oluşturulmuş 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. 2 mm kalınlıkta üst tabla da AISI 304 ' tür. İçerisine molibden ve fazladan nikel ilave edilerek elde edilen bir paslanmaz çelik çeşidi olan 316 kalite paslanmaz çelik, korozyon direncinin mükemmel oluşu,  sıcaklığa karşı dayanıklılığı, çukur korozyonuna karşı direncinin de oldukça iyi olması, (Pitting korozyonu veya oyuklanma korozyonu; metal yüzeyinin bazı noktalarında çukur oluşturarak meydana gelen korozyon türüdür.) , en sert koşullarda (deniz suyu, asidik sıvılara maruz kalınma durumlarında) bile korozyon direncinin çok iyi olması ve kopma dayanımının diğer paslanmaz çelikler ile kıyaslandığında çok daha iyi olması gibi özellikleriyle diğer paslanmaz çeliklerden ayrılmaktadır.

Ürünümüzün yüksek kaliteye sahip olan termal izolasyonu enerji tasarrufu sağlar, ortam sıcaklığını düşük seviyede tutar. Ağırlık itibariyle % 98 ’ i geri dönüşümlüdür. Ambalajında toksik olan herhangi bir malzeme kullanılmamıştır.

Teknik Özellikler           

                                               

Elektrik :

  • Voltaj : 380 - 400 V/3N ph/50/60 Hz
  • Toplam Watt : 21.5 kW

Temel Bilgiler :

  • Kullanılabilir tava kapasitesi : 100 Lt
  • Kazan (yuvarlak) çapı : 600 mm
  • Net ağırlık : 107.95 kg
  • Ambalajlı ağırlık : 127 kg
  • Ambalaj yüksekliği: 1240 mm
  • Ambalaj genişliği : 880 mm
  • Ambalaj derinliği : 1140 mm
  • Ambalajlı hacim : 1.24 m³
  • Genişlik : 800 mm
  • Derinlik : 930 mm
  • Yükseklik : 850 mm

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihazın veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm ' lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

Dahil Olan Aksesuar

  • 927222 İndirek ısıtmalı kaynatma kazanları için korozyonu önleyen katkı maddesi – 700 & 900XP 1 adet

 

Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm

 

Yuvarlak kazan her türlü malzemeyi pişirmek, sote yapmak veya poşelemek için uygundur. Yiyecekler 110°C doymuş buhar kullanılarak indirek ısıtma sistemi ile kazanın taban ve yan duvarlarından ısıtılarak pişirilir.  Emniyet termostatlı, yüksek verimli  incoloy (nikel-krom-titanyum alaşımlı) kılıflı rezistanslar su ceketinin tabanına yerleştirilmiştir. Isıtma sırasında ceket içinde biriken havanın manuel olarak dışarı atılması için harici bir valfi vardır. Cihaz suya karşı IPX5 sınıfı koruma sertifikasına sahiptir. Manometre, kazanın fonksiyonunu doğru biçimde kontrol edilmesini sağlar. Bir kontrol düğmesi ile enerji regulasyonu sağlanan Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı na sayfamızdan ulaşarak göz atabilirsiniz. Düşük su seviyesine karşı koruma sağlayan emniyet termostatı mevcuttur. Emniyet valfi buhar ceketinde oluşabilecek aşırı basıncı engeller. Hızlı ısı reaksiyonu sayesinde set edilen pişirme ısısı aşılmaz. Büyük kapasiteli tahliye musluğu, yemeklerin emniyetli ve zahmetsiz şekilde tahliyesine imkan verir. Pişirme süresini kısaltmak ve enerji sarfiyatını düşürmek amacıyla kapak sıkıca kapanır. Kazan çapı ile kazan yüksekliğinin mükemmel oranı ve derinlik karıştırma işlemini kolaylaştırır. Böylece mutfaktaki ergonomiyi ve esnekliği arttıran Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı en uygun ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat ile birlikte satın alarak sağlayabileceği tüm avantajları deneyimleyebilirsiniz. Deşarj tüpü ve musluğu dışarıdan kolayca temizlenebilir. Kapalı ısıtma sistemi sayesinde enerji israfı olmaz. Bu sayede Electrolux 100 Lt Elektrikli Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı , kalitesi ve ergonomik yapısı ile mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Sıcak ve soğuk suyla doldurmayı sağlayan selenoid valfi bulunmaktadır. Geniş düz yüzeyler kolayca temizlenir. Basınç sviçi kontrol ünitesiyle enerji ve su tüketimi izlenir. Kontrol düğmesinin özel dizaynı içine su sızmasına imkan vermez. Kaynatma kazanı çift cidarlıdır ; kazanın yüksek kalitede termal izolasyonu enerji tasarrufu sağlar ve çalışma sırasında ortama yaydığı ısı düşüktür. Preslenmiş pişirme kazanı ve çift cidarlı ceket 316 AISI paslanmaz çeliktir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. 2 mm kalınlıkta üst tabla da AISI 304 ' tür.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR