Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 -AOS
Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 -AOS

Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 -AOS (267710)

Electrolux Air-o-Steam - Touchline Kombi Fırın 6 GN 1/1 Gazlı

Fırın seçimi tarifinizin lezzeti kadar önemlidir. Çünkü fırınlar , bir tarifin tam da istediğiniz gibi mükemmel hale gelmesinde düşündüğünüzden çok daha önemli bir rol oynar. Kabarmış kekler , ağızda dağılan kurabiyeler , her tarafı eşit ve kusursuz pişmiş hamurlar ve öz suyunu kaybetmemiş tavuklar için Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS doğru bir seçim olacaktır.

Electrolux Air-o-Steam - Touchline Kombi Fırın 6 GN 1/1 Gazlı ile Pişirme Sanatınızı Konuşturun

Air o flow sistemiyle , ileri seviye teknolojinin ürünü olan iki fonksiyonlu fanı ve hava sirkülasyon sistemi sayesinde , pişirme haznesinde sıcaklığın eşit dağılımını sağlar ve sabit ısıyı garanti eder. Böylelikle yiyeceğin gevrekliği , rengi ve lezzeti konusunda tatmin edici sonuçlar elde edilir, kusursuz ve eşit pişirme sağlanır. 6 sensörlü sonda , her pişirmede kusursuz göbek ısısı ölçümü yaparak , gıda güvenliğini ve yüksek hassasiyeti garanti eder. Sonuç olarak yüksek pişirme kalitesi sağlanır  ve yiyeceklerin ağırlık kaybı geleneksel yöntemlere göre % 50 oranında azalır. Bütünü yumuşak olan , dilimlendiğinde öz suyunun büyük kısmı içinde kalan , aromasının kokusu burnunuza gelen , tüm dilimleri aynı renk olan etler ile diğer restoranlardan her daim önde olun.

Kusursuz Gıda Güvenliği Kontrolü

Sağlıklı ve güvenli yemek yemek herkesin hakkı olduğu gibi bu yemekleri sunmak da bir işletmenin en önemli prensiplerindendir. Tüm pişirme süreci boyunca bir denetmen olan Gıda Güvenlik Kontrol fonksiyonu sayesinde ve 6 sensörlü sonda yerleştirildiğinde , fırınımız yiyeceğin yeterince pişip pişmediğini hesaplar. Bu sürecin sonunda ekranda yeşil bir bayrağın görüntülenmesi tüm bakterilerin yok edildiğini gösterir. Eğer ekranda kırmızı çarpı işareti varsa , bu da yiyeceğin henüz HACCP güvenlik standartlarına ulaşmadığını gösterir. Kırmızı çarpı işaretini gördüğünüzde bu , bir uyarı anlamına gelir , pişirme sürecine bir süre daha devam etmeniz gerekir. Fırınımızın Touchline özelliği sayesinde güvenli ve sağlıklı yemekler pişirmek çok daha kolay bir hale gelmektedir. Bakterilerin kontaminasyon riskini azaltıp / yok edip , müşterilerinize güvenli , sağlıklı ve lezzetli yemeklerinizi sunabilirsiniz. Gıda Güvenlik Kontrolü sistemini özellikle yüksek kontaminasyon riskine sahip yiyecekler için (et , köfte, kıyma , kümes hayvanları ve balık gibi ) kullanabilirsiniz. Fırınımız ‘ Otomatik Gıda Güvenliği Kontrolü ’ özelliği sayesinde , HACCP standartlarına uygun % 100 garantili gıda güvenliği sağlayan piyasadaki tek fırındır!

HACCP ( Türkçesi : Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası ) , gıda güvenliği için önemli olan fiziksel , biyolojik ve kimyasal tehlikeleri tanımlayan , değerlendiren ve kontrol eden bir sistemdir. Gıda endüstrisinde , olası gıda güvenliği tehlikelerini tespit etmekte kullanılır. 

 

HACCP sisteminin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz ;

  • Bu sistem sayesinde uluslararası olarak kabul görmüş gıda güvenliği tehlike kontrollerini kolayca uygulayabilirsiniz.
  • Müşterilerinizin size olan güvenlerini arttırmış olursunuz.
  • Restoran zincirlerine sahipseniz , restoranlarınızın tamamında gıda güvenliğindeki olası riskleri etkili bir şekilde yönetmenize imkan tanır.
  • Sisteminizi sürekli gözden geçirmenizi ve iyileştirmenizi sağlar.

Electrolux Air-o-Steam - Touchline Kombi Fırın 6 GN 1/1 Gazlı ile Mutfağınızda Yüksek Seviyede Hijyeni Garantileyin

Temizlik sistemi tamamen entegredir yani herhangi bir cihaz veya alet gerektirmez. Tam otomatik temizlik sistemi ( Air o Clean ) , döner sprey kolu ve ekstra su basıncı sayesinde haznede kimyasal artıkların kalmasına imkan vermez, etkin bir temizlik sunar. Kirlilik derecesine göre 32 dakikadan 104 dakikaya kadar programlanmış temizlik programları mevcuttur. Oldukça güvenli olan temizlik sistemi , temizlik işlemi sırasında elektrik kesintisi meydana gelmesi durumunda air-o-steam® fırın , elektrikler geri geldiğinde olası deterjan kalıntılarını gidermek üzere durulama programını otomatik olarak harekete geçirir. Lambda Sensörü her defasında mükemmel pişirme koşullarını garantileyen, pişirme haznesindeki nem oranını kusursuz biçimde ölçer . Entegre temiz hava kanallı çift camlı kapı, pişirme işlemi sırasında operatörün elini yakma riskini ortadan kaldırır. Menteşeli iç cam , temizliği kolaylaştırır.

Tek Bir Dokunuşla Pişirme İşlemini Halledin

Sizin için en ayrıntılı pişirme işlemlerini tek bir dokunuşla halledecek bir fırın hayal edin.  Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS ile bu hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Air -o- steam Touchline ile tüm yapmanız gereken, tek bir dokunuş : Kullanıcı dostu kontrol paneli , son teknolojiye sahip cep telefonlarıyla aynı teknolojiyi kullanır. 3 moddan (otomatik , manuel ve program) birini seçerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Touchline kolaylığı , sürekliliği , performansı ve güvenilirliğini , ürünümüz Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS ile birlikte keşfedin.

Gerçek Bir Şefe Dönüşen : Otomatik Mod

Otomatik Mod :  En kolay pişirme yöntemi olan bu mod mutfakta deneyimi az veya hiç olmayan kişiler için mükemmel bir çözüm önerisidir. 8 farklı pişirme grubu ve 3 özel programı (Düşük Isıda Pişirme, Rejenerasyon ve Mayalama) mevcuttur. Fırın sizin için gerçek bir şefe dönüşür ve kusursuz bir şekilde pişirme işlemini gerçekleştirir. O gerçek bir şef gibi düşünerek pişirirken siz de diğer işlerinizi halledebilir böylelikle zamandan tasarruf edebilirsiniz. Fırın yiyecek türünü ve miktarını otomatik olarak belirler. Gıda grubunu , pişirme modunu ve yiyecek türünü seçerek ‘Start’ düğmesine basın. Pişirme süresi, ısı ve ideal pişirme iklimi hesaplanarak otomatik ve sürekli şekilde ayarlanır. Bu sayede sürekli kontrol etmenize , karmaşık ayarlarla uğraşmanıza gerek kalmaz ve her şeyin kontrol altında olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kalitenin ve Nefis Tatların Tekrarı İçin : Program Modu

Program Modu : Beğendiğiniz ya da kendinize ait olan tarifleri kaydedebilir ve tariflerinizi Touchline fırına sahip başka bir mutfakta tekrarlama imkanı sunar. Özel , herhangi bir yazılım gerektirmeden sadece bir USB çubukla dünyanın başka bir yerinde , nefis tariflerinizi dilediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz.Restoran zincirlerinde , deneyimli şefler bulunduramadığınız durumlarda ve yemeklerinizi tekrarlamak istediğinizde yardımınıza koşacaktır. Tek yapmanız gereken , tekrarlamak istediğiniz tarifi seçmek ve ‘ START ’ düğmesine basmaktır. Elextrolux Touchline Fırın geri kalanını sizin için sorunsuz olarak halledecektir.

Mükemmeliyetçi ve Yaratıcı Şefler  İçin : Manuel Mod

Manuel Mod : Bu mod ; her detayı takip etmek isteyen , mükemmeliyetçi , titiz , yaratıcılığını özgür bırakmak isteyen şefler için özel olarak tasarlanmıştır. Bu şefler için sonuç her zaman önemlidir ve mutlaka mükemmel olmalıdır. Air-o-steam Touchline, pişirme sürecini (hazne ısısı, nem, yiyeceğin göbek ısısı, vb.) saniyede 10 kez kontrol eder ve düzenler. Bu , dakikada 600 kez veya saatte 36.000 kez demektir !

Aynı Lezzeti Dünyanın Öbür Ucuna Taşıyın

USB çubuk ile fırınınızı cebinizde taşıyın. Basit bir USB bağlantısıyla 1000 ’e yakın kişisel yemek tarifi kaydedilebilir ve diğer fırınlara aktarılabilir. Hatta Touchline fırınları olan tüm mutfaklarda kullanılmak üzere e-posta yoluyla gönderilebilir. Böylece farklı restoran zincirleri genelinde aynı kalite ve lezzetin yanı sıra, pişirmenin tek biçimli olması  da sağlanır. MultiTimer fonksiyonu 14 farklı pişirme programının bir sıra içinde yönetilmesini sağlar. Böylelikle mükemmel pişirme sonuçları elde edilir , mutfaktaki esnekliği sağlar. 70 Multitimer programını hafızaya almak mümkündür. Geleneksel ayarlamalara, karmaşık programlamalara, pişirme işleminin sürekli kontrolüne ve diğer rutin işlere artık Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS ile veda edin.

Kusursuz Sonuçlar Tek Bir Dokunuşla Mümkün

Kulp, sap, düğme yerine tüm bu komponentlerin görevini yerine getiren Touchline ‘ ın olduğu düz ve basit tasarım mutfağınızdaki pratikliği sağlayarak işlemlerinizi kolaylaştırır. Kullanımı oldukça kolay olan ürünümüzün pişirme programları, ısı ve süre ile ilgili rakam ve imajlar uzak mesafelerden en zor açılardan bile görülebilir ve birkaç saniye içinde ayarlanabilir.

Kolay Kullanıma Sahip Kontrol Paneli

Kontrol panelini dilediğiniz şekilde kullanabilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Sadece istenilen fonksiyon ve ayarları görüntüleyebilir ; ‘ Start ’ fonksiyonunu devre dışı bırakarak fırının , kapı kapanır kapanmaz derhal çalışmaya başlamasını sağlayabilir ; sadece haftalık menüye ait yemek tariflerini kolayca ulaşabileceğiniz şekilde muhafaza ederek diğer tüm reçeteleri gizleyebilirsiniz. Herhangi bir eğitime , sertifikaya gerek olmadan air-o-steam Touchline’ı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kullanıcı dostu, kolay temizlenebilen, çizilmeye karşı dirençli High Definition Dokunmatik Ekran ; 30 farklı dil arasında seçim yapma olanağı ve 262.000 canlı renk ile, tüm dünyada kolayca algılanan simge ve yiyecek imajlarına sahiptir. Bu son derece duyarlı kullanıcı arayüzü , kullanım kılavuzlarına duyulan gereksinimi ortadan kaldırmıştır.

 

Hem Bütçe Hem de Çevre Dostu

Yenilikçi konsepte sahip gaz brulörleri , yivli ısı eşanjörü ile birlikte pişirme haznesine ısı transferinin verimini artırır. Bu çevre dostu olan brülörler, gaz tüketimini, geleneksel üflemeli brülöre sahip kombi fırınlarla karşılaştırınca % 20 oranında azaltır ve tasarrufu arttırmanızı sağlar. Aynı zamanda zararlı emisyonları % 20 düşürerek daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşmasını sağlar. Fırınımız, düşük emisyon konusunda Gastec onayını almıştır. Çevre dostu olan ürünümüz Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS Fiyatı yla da bütçe dostudur.

Soğutucularla Tümüyle Entegre

Air-o-steam Touchline fırınlar ve air-o-chill hızlı soğutucular, birlikte çalışmak üzere tasarlanmıştır. Tümüyle entegre cook & chill prosesine imkan veren bu ikili , en yüksek kaliteyi ve en verimli iş akışını sağlar , yemeklerin raf ömrünü uzatır, mutfakta elleşme işlemini kolaylaştırır ve yemek israfını en aza indirir.

Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS Özellikleri

Özel buhar jeneratörü, devamlı olarak her an buhar üretimini garanti eder. Yüksek performanslı olan buhar jeneratöründe, kireci otomatik olarak tespit eden bir sistem bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde en küçük kireç oluşumları bile tespit edilir ve operatör uyarılır. Fırınımızın çift camlı kapısı 4 farklı pozisyonda sabit olarak durdurulabilir, böylece operatöre manevra olanağı verir. Kapının çift camlı olması sayesinde de elinizin yanma riski ortadan kalkar.

Air –o- flow sistemiyle çift fonksiyonlu fan , fırının arka kısmında bulunan özel hava deliklerinden taze havayı emer ve kabinin içindeki fazla nemi dışarı atar. Dışarıdan alınan taze hava , ısıtıcı elemanların ve fanın içinden geçerek pişirilen yemeğe ulaşır.  Özel kanat yapısına sahip olan çift fonksiyonlu fan , sıcak havanın fırındaki her noktaya ulaşmasını sağlayarak kusursuz ve her yeri eşit şekilde pişmiş yiyecekler elde etmenizi sağlar.  “Sıcak tutma” (fasılalı havalandırma) fonksiyonu unlu mamuller ve yavaş pişirme için idealdir. “ Tam hız ” fonksiyonu ise et, balık ve sebzelerin pişirilmesinde tatmin edici sonuçları garantiler.

Pişirme sürecinin kusursuz olarak kontrolünü sağlamak için sondayı pişen yemeğin göbek kısmına saplamanız ve istediğiniz göbek ısısını ayarlamanız yeterli olacaktır. İstenilen iç ısıya ulaşıldığında air-o-convect işlemini otomatik olarak durdurur.

Teknik  Özellikler

Elektrik :

Voltaj : 220 – 230 V/1 ph/50/60 Hz

Toplam Güç  : 0,25 kW

Maksimum Elektrik Gücü : 0.25 kW

Bir elektrik şalteri gereklidir.

Su :

Soğuk Su Giriş Hattının Çapı (İnch) : 3/4

Total Su Sertliği : 5-50 ppm

Drenaj "D" : 1"1/4

Basınç, bar min/max : 1.5-4.5 bar

Ebatlar ve Ağırlık :

Net Uzunluk , mm. : 898

Net Derinlik , mm : 915

Net Yükseklik , mm. : 808

Net Ağırlık , kg : 144,5

Tepsi Kapasitesi : 6 x GN 1/1

Maksimum Yükleme Kapasitesi - kg : 30

Otomatik Yıkama : Var

Buhar Jeneratörü - Btu : 34090

Buhar Jeneratörü - kW : 10

Isıtıcılar - Btu : 34090

Isıtıcılar - kW : 10

Ürün Yapısı :

Ürün Etrafında Olması Gereken Açıklık : Arka ve Sağ taraftan 5 cm

Servis Erişimi İçin Tavsiye Edilen Açıklık : Sol Taraftan 50 cm

Gaz :

Gaz girişi : 1/2 “

Gaz Gücü (Btu) : 57953

Gaz Gücü (kW) : 17

LPG Gaz - Basıncı : 11" w.c. (27.7 mbar)

Opsiyonel Gaz Tipleri : LPG

Standart Gaz Tipi : LPG

Dahil Olan Aksesuar

  • 6&10xGN1/1 fırınlar için kontrol paneli filitresi

 

 

Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS

Yüksek performanslı özel buhar jeneratörü, her an kesintisiz buhar üretimini garanti eder. Buhar jenaratöründeki otomatik kireç tespit sistemi, en küçük kireç oluşumunu belirler ve operatörü uyarır. Basit bir USB bağlantısı ile 1000’e yakın kişisel yemek tarifi kaydedilebilir ve diğer fırınlara aktarılabilir; hatta Touchline fırınları olan tüm mutfaklarda kullanılmak üzere e-posta yoluyla gönderilebilir. Böylece farklı restoran zincirleri genelinde aynı kalite ve lezzetin yanı sıra, pişirme tekbiçimliliği de sağlanır.  Geleneksel ayarlamalara, karmaşık programlamalara, pişirme işleminin sürekli kontrolüne ve diğer rutin işlere artık Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS Fiyatı nın indirimli olmasıyla veda edin. Air-o-steam Touchline fırınlar ve air-o-chill hızlı soğutucular, birlikte çalışmak üzere tasarlanmıştır. Tümüyle entegre cook&chill prosesine imkan veren bu ikili, en yüksek kaliteyi ve en verimli iş akışını sağlar, yemeklerin raf ömrünü uzatır, mutfakta elleşme işlemini kolaylaştırır ve yemek israfını en aza indirir.Tüm bu özelliklere sahip olan ürünümüz  Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS Fiyatı na ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Air-o-steam Touchline ile tüm yapmanız gereken, tek bir dokunuş: Kullanıcı dostu kontrol paneli, son teknoloji mobil telefonlarla aynı teknolojiyi kullanır. Siz, olmak istediğiniz şef tipini 3 farklı pişirme modundan birini seçerek belirleyin: Otomatik, Programlı veya Manuel. Touchline kolaylığı, sürekliliği, performansı ve güvenilirliğini , ürünümüz Electrolux 6xgn1 1 Aos Touchline Gazlı Lpg Air O Steam Kombi Fırın Dokunmatik Kontrol Ekranı 6xgn1 1 6xGN1/1 –AOS Fiyatı na göz atıp sipariş verdikten sonra keşfedin. Air o flow sistemiyle, devrim niteliğindeki iki fonksiyonlu fanı ve Hava Sirkülasyon Sistemi sayesinde, pişirme haznesinde sıcaklığın eşit dağılımını ve sabit ısıyı garanti eder; böylece yiyeceğin rengi, gevrekliği ve lezzeti konusunda mükemmel sonuçlar ortaya çıkar, kusursuz ve eşit pişirme sağlanır. 6 sensörlü sonda, her pişirmede kusursuz göbek ısısı ölçümü yaparak, gıda güvenliğini ve yüksek hassasiyeti garanti eder. Sonuçta yüksek pişirme kalitesi ve daha az ağırlık kaybı sağlanır. Tamamen entegre tam otomatik temizlik sistemi ( Air o Clean ), döner sprey kolu ve ekstra su basıncı sayesinde haznede kimyasal artıkların kalmasına imkan vermez, etkin bir temizlik sunar. Lambda Sensörü her defasında mükemmel pişirme koşullarını garantileyen, pişirme haznesindeki nem oranını kusursuz biçimde ölçer . Entegre temiz hava kanallı çift camlı kapı, pişirme işlemi sırasında operatörün elini yakma riskini ortadan kaldırır. Menteşeli iç cam, temizliği kolaylaştırır. MultiTimer fonksiyonu 14 farklı pişirme programının bir sıra içinde yönetilmesini sağlar, mutfakta esnekliği sağlar, mükemmel pişirme sonuçları elde edilir. 70 Multitimer programını hafızaya almak mümkündür. 

 





 
Çalışma Sistemi
Gazlı
Kapasite
GN 1/1 6 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR