Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği  Düz ve   Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 cm
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği  Düz ve   Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 cm

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 cm (391052)

 

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm

Dünya çapında saygın ve önemli bir yer edinmiş olan Türk mutfağı yüzlerce hatta binlerce tada ev sahipliği yapmaktadır. Türk mutfağı lezzetler konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip olmasına rağmen baş tacı her zaman kırmızı et olmuştur. Bu yüzden mutfağında et pişirmek için kaliteli bir ızgaraya sahip olan restoranlar her daim bir adım önde olacaklardır. Ürünümüz Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm ile kaliteli pişmiş etlere sahip olmak artık çok daha kolay.

Electrolux Gazlı Karbon Çeliği Set Üstü Izgara ile En Nefis Izgaralar

Kaliteli bir protein kaynağı olan etlerin kuşkusuz en leziz hali ızgara da pişmiş olanlarıdır. Önceden dinlendirdiğiniz taze etlerinizi , set üstü ızgaramızın üstüne bırakarak içi sulu kalmış, dışı istediğiniz şekilde kızarmış etler elde edebilirsiniz. Kokusu ile dillere destan olan pirzolalar ve marine edilmiş bonfile parçalarının ızgarada dönüştüğü lezzetle müşterileriniz için restoranınız vazgeçilmez bir yer olacaktır. Hem pratik kullanımı hem de çabuk ısınabilme özellikleriyle kullanışlı ve ideal bir ürün olan Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm sayesinde ızgarada pişirdiğiniz etleri ve diğer tüm yemekleri müşterilerinizi bekletmeden, sıcak olarak masalara servis edebilirsiniz.

Başarılı Görselliğin ve Kalitenin Birleşimi

Görsellik açısından oldukça başarılı olan set üstü ızgara, karbon çelik yüzeyiyle de kalite konusunda oldukça başarılıdır. Birçok ürünün yapısında kullanılan karbon çeliğin set üstü ocaklardaki görevi, korozyona karşı dirençli olmak ve bu sayede ocağın ömrünü uzatmaktır. Yumuşak çelikten 2/3 düz ve 1/3 nervürlü pişirme yüzeyine sahip olan set üstü ızgara, kendinden stabilize alevli paslanmaz çelik AISI 441 (20 kW) brülörlere sahiptir. 50 mm ' ye kadar yükseklik ayarlı paslanmaz çelik ayakları sayesinde set üstü ızgarayı dilediğiniz yere kurabilirsiniz. Yanma olmadan, süper hızlı ısınma süreleri ile mükemmel pişirme sonuçları veren ve en yoğun hizmetlerin bile üstesinden gelebilecek olan ürünümüz Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm kalitesiyle de en seçici müşterilerimizin bile beğenisini kazanacaktır.

Temizlik İçin Fazladan Çaba Sarf Etmeyin

 Yağların toplanması için pişirme yüzeyinin altında çıkarılabilir yağ toplama çekmecesi bulunmaktadır. Çıkarılabilen yağ çekmecesini kolaylıkla temizleyebilir ve yerine rahatlıkla takabilirsiniz. Yağ çekmecesi çıkarılamayan ürünlere kıyasla temizlik yapmak çok daha pratik bir hal almakla beraber, temizlik için fazladan çaba sarf etmenizi de önler. Ünitenin lazer kesimle oluşturulmuş 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında kir toplanmasını engeller. Tüm bileşenler (radyant plakalar, pişirme ızgaraları, sıçrama korumaları) temizlik amacıyla rahatlıkla sökülebilir ve geri takılabilir. Pişirme ızgaraları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kontrol düğmesi sisteminin özel tasarımı su ya da herhangi bir sıvının sızma ihtimaline karşı garanti verir.  Tüm işlevsel bileşenlere cihazın önünden erişilebilir. Electrolux Karbon Çeliği Set Üstü Izgara ile mutfağınızdaki hijyen seviyesini üst noktalara taşıyın.

Paslanmaz Çelik Farkı

Set üstü ızgaranın alt kısmında menünüzdeki çeşitliliği sağlayacak olan bir fırın bulunmaktadır. Fırının taban plakası nervürlü , dökme demirden yapılmıştır. Taban plakasının sahip olduğu nervürler fırının direncini ve dayanıklılığını artırmaktadır. Ürünümüzdeki dayanıklılığı arttıran diğer bir yapı da paslanmaz çeliktir. Ünitenin gövdesi ve üst kısmı Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çelik kaplamadır. 2 mm kalınlıkta ağır hizmet tipi  paslanmaz çelikten yapılmış ekstra dayanıklı üst tabla da AISI 304 ' tür. Isıl işlemlerle sertleştirilmemiş 304 kalite paslanmaz çeliğin yüksek sıcaklığa ve korozyona karşı direnci iyi olmakla beraber mekanik özellikler konusunda da oldukça başarılıdır. Uzun ömürlü, kolay çizilmeyen, dayanıklı AISI 304 paslanmaz çelik mutfağınız için en mantıklı tercihlerden olacaktır. Electrolux Karbon Çeliği Set Üstü Izgara , yenilikçi teknolojiler sayesinde mükemmel pişirme sonuçlarını garanti eder.

Daha Geniş Bir Çalışma Alanı

İş yerlerimiz hayatımızda en çok vakit geçirdiğimiz mekanlar olduğu için bu yerlerin konforlu olması çalışanların üretkenliği, verimliliği ve yaratıcılığı için büyük bir öneme sahiptir. Tüm bunlar göz önüne alınarak üretilmiş, önü açık alt dolap, köprü suportları veya konsol sistemi üzerine monte edilebilir olan set üstü ızgara sizlere daha geniş bir çalışma alanı sağlamak için 930 mm derinlikte tasarlanmıştır. Mükemmel ızgara sonuçları ve diğer tüm faydaları elde etmek için Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm Fiyatı na sayfamızdan ulaşıp detaylı bilgi aldıktan sonra satın al butonuna basarak sipariş verebilirsiniz.

Rekor Isıtma Süresi

Benzersiz bir tasarıma sahip olan ürünümüzde, ısının her tarafa eşit bir şekilde dağılmasını sağlamak için ısıtma elemanları ile pişirme ızgaralarının arasındaki mesafe azaltılmıştır. Ürünümüz hızlı ısıtma teknolojisi sayesinde yalnızca ızgarayı rekor sürede ısıtmakla kalmaz, aynı zamanda pişirme ızgaraları ve ısı arttırıcı çıkarılabilir deflektörlerle birleştirilmiş ısıtma elemanları sayesinde pişirme sürelerini de kısaltır. Kontrol düğmesi üzerindeki " Stand - by " sistemi restoranınızın yoğun olmayan zamanlarında güç tüketimini en aza indirirken ihtiyaç anında hızlı bir iyileşme sağlayarak istenilen sıcaklığa kısa sürede ulaşmanıza imkan verir. Pişirme ızgarası 350 ° C ' ye varan sıcaklıklara ulaşabilmektedir. Izgaranın rekor sürede ısınması, pişirme süresinin kısalması gibi özellikler bir araya geldiğinde, restoranınızın en kalabalık olduğu anlarda zamanla yarışırken ihtiyacınız olan hız ve pratikliği ürünümüz set üstü ızgara sizlere kazandıracaktır.

Ana Özellikler

  • Yüksekliği ayarlanabilen paslanmaz çelik ayaklarla donatılmıştır.
  • Ürünümüz önü açık alt dolap, köprü suportları veya konsol sistemi üzerine monte edilir.
  • Gazla çalışan brülörlere ve termostatik valfe sahiptir.
  • Kendinden stabilize alevli ağır hizmet tipi bir gazlı fırına sahiptir.
  • Sağlam paslanmaz çelikten fırın haznesi bulunmaktadır.
  • Dökme demirden nervürlü taban plakası vardır.
  • Her yarım modül için ayrı kontrollere sahiptir.
  • Daha fazla güvenlik için piezo kıvılcım ateşlemesi mevcuttur.
  • Yumuşak çelik pişirme yüzeyi nervürlü veya düzdür.
  • Yağı toplamak için çıkarılabilir çekmecesi bulunmaktadır.
  • Ünitelerin aynı hizada olmasını garanti etmek için dik açılı yan kenarları vardır ve bu kenarlar kir tutmaz.
  • Tüm dış yüzey dayanıklı , paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Tüm bileşenler (radyant plakalar, pişirme ızgaraları, sıçrama korumaları) temizlik amacıyla kolayca çıkarılabilir, geri takılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Kontrol düğmeleri, su ya da herhangi bir sıvının sızıntısından korunacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Uzun ömürlü olması sebebiyle uzun yıllar sorunsuz olarak size eşlik eder.
  • Etkili su korumasına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Marka : Electrolux
  • Takma Ad : 9PDX391052
  • Menşei Ülke : İtalya
  • Ağırlık : 172 kg
  • Hacim : 1,04 m³
  • Net Genişlik : 800 mm
  • Net Derinlik : 930 mm
  • Net Yükseklik : 850 mm
  • Gaz Gücü : 28 Kw



Dahil Olan Aksesuar

  • 164250 Statik fırınlar için GN 2/1 krom ızgara – 700 & 900XP 1 adet

    Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm

 

Kendinden stabilize alevli paslanmaz çelik AISI441 (20 kW) brülörlere sahiptir. 50 mm'ye kadar yükseklik ayarlı paslanmaz çelik ayaklar üzerine monte edilebilir. Yumuşak çelikten 2/3 düz ve 1/3 nervürlü pişirme yüzeyine sahiptir. Yanma olmadan, süper hızlı ısınma süreleri ile mükemmel pişirme sonuçları veren ve en yoğun hizmetlerin bile üstesinden gelebilecek olan ürünümüz Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm Fiyatı yla da müşterilerimizin dikkatini çekmektedir. Yağların toplanması için pişirme yüzeyinin altında çıkarılabilir yağ toplama çekmecesi bulunmaktadır. Nervürlü , dökme demir fırın taban plakasına sahiptir. Yenilikçi teknolojiler sayesinde mükemmel pişirme sonuçlarını garanti eden Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm Fiyatı her müşterimizin bütçesine uygundur. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm , gövdesi ve üst kısmı tamamen paslanmaz çelikten ve Scotch Brite kaplamalıdır. Ünite, daha geniş bir çalışma alanı sağlamak için 930 mm derinliğindedir. Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. 2 mm kalınlıkta ağır hizmet tipi  paslanmaz çelikten ekstra dayanıklı üst tabla da AISI 304 ' tür. Mükemmel ızgara sonuçları ve diğer faydaları elde etmek için Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm Fiyatı na sayfamızdan ulaşıp detaylı bilgi aldıktan sonra satın al butonuna basarak sipariş verebilirsiniz. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara Karbon Çeliği Düz Ve Nervürlü Pleyt Eğimli Tablalı 80*93*85 Cm benzersiz tasarımı , eşit ısı dağılımı için ısıtma elemanları ve pişirme ızgaraları arasındaki mesafeyi azaltır. Ürünümüz hızlı ısıtma teknolojisi sayesinde yalnızca ızgarayı rekor sürede ısıtmakla kalmaz, aynı zamanda pişirme ızgaraları ve ısı arttırıcı çıkarılabilir deflektörlerle birleştirilmiş ısıtma elemanları sayesinde pişirme sürelerini de kısaltır. Kontrol düğmesi üzerindeki " Stand - by " sistemi yoğun olmayan dönemlerde güç tüketimini en aza indirirken ihtiyaç anında hızlı bir iyileşme sağlar. Kontrol düğmesi sisteminin özel tasarımı su sızmasına karşı garanti sağlar.  Tüm işlevsel bileşenlere cihazın önünden erişilebilir. Tüm bileşenler (radyant plakalar, pişirme ızgaraları, sıçrama korumaları) temizlik amacıyla kolayca sökülebilir. Pişirme ızgaraları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Pişirme ızgarası 350 ° C ' ye varan sıcaklıklara ulaşabilmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR