Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi (P1C)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺781.012,22
İndirimli : ₺357.963,93  + KDV
KDV Dahil : ₺429.556,72

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi Büyük İndirimlerle Mutfakyeri.com 'da!

   Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi küçük – büyük işletmelerinizde hizmetinizin kalitesini katlayacak ve işinize büyük kolaylık sağlayacak. Dünya genelinde gerek evsel kullanımda gerek ticari konumda artık hayatımıza girmiş olan otomatik kahve makinelerinde retro tasarımlarıyla hem geleneklere bağlı kalmış, hem de teknolojinin getirdiği gelişimlere açık bir şekilde bünyenizde hizmet veren baristalara da işini sevdirecek bir ürün.

KAHVENİN LEZZETİNE LEZZET KATIN

İstediğiniz kahve spesiyali ister latte macchiato, ister kremalı cappuccino ister ekstra sert espresso olsun, kahveyle bir kez daha tanışacağınıza eminiz. Kahvenin tüm aromasının açığa çıkmasını sağlamak için kahve doğru demleme ısısında hazırlanmış olmalıdır. Sıcaklık çok düşükse, kahveden yalnızca bazı aromalar alınır. Sıcaklık çok yüksekse, çok hızlı bir şekilde kahveye yanık tadı yerleşir. Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi ‘nin size sağlayacağı elektronik sıcaklık kontrolü ile suyu her zaman doğru sıcaklıkta ısıtır ve bu ısıyı demlenme işlemi boyunca korur. Kahvenin özünü en yoğun şekilde alabilmenin sırrı Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi ‘nden geçiyor.

Size profesyonel bir kahveyi garantileyen profesyonel teknoloji.

UZUN ÖMÜRLÜ

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi size uzun yıllar kalitesinden ödün vermeden hizmet sunar. Gerek parça kalitesi gerek imalattaki hassasiyetiyle profesyonellere yakışır profesyonel ürünleri huzurunuza sunar. On binlerce bardak ömrüyle sizleri ve işletmenizi yıllar boyu üzmeyecek ve ilk bardaktan son bardağa kadar aynı kaliteyi damaklarınızda hissedeceksiniz.

TASARIM

Pirinç ve bakır karışımından meydana gelmiş krom kaplamayla muhteşem klasik görünüm Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi ‘ne orjinal İtalyan Dizaynı’nın izlerini kaybetmeden cafelerin en çarpıcı  noktası haline gelmiştir. Aynı zamanda Take-away bardaklarına uyumlu yüksekliğe sahip ürünümüz, 5 farklı dozda otomatik programlama imkanı sunarak hassas çalışmalarınızda birebir çözüm sağlayacak. Bükülmez bağlantılı çelik çerçevesi muhteşem bir görsellik sağlarken aynı zamanda ürüne sağlamlık katar. Mühendislerimiz tarafından tasarlanan daha güçlü  ve daha büyük kazanıyla patentini şirketimize kazandırmış, azaltılmış  enerji tüketimi ve programlanabilir gece döngüsüyle enerji sarfiyatını azaltır. Bu sayede aynı zamanda çevreci olan Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi kazan su seviyesini kontrol etmek için pencere sunar. Çift erişimli fincan tutacağı bölmesi ile olası kazaların önüne geçer ve istenmeyen anlardan sizleri uzak tutar. Döner topuz kontrolü ve buna bağlı olarak birleştirilmiş püskürtme uçları ile buhar ve su musluğuna erişiminizi sağlar. Kahvelerinizi hazırlama aşamasındaki sıcaklığı kontrol etmek için elektronik kontrol ve ayarlama bölmesi bulunur. Buna ek olarak ürün, mühendislerimiz tarafından aylarca üzerinde çalışılmış birleştirilmiş motor ve pozitif deplasmanlı pompa ile dünya standartlarında hizmet sunmaktadır. Tasarımındaki detaylar ve işlemeler yakından büyük etki uyandıracaktır. Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi fiyatı nı en uygun ödeme seçenekleriyle sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Kafelerinizin en ilgi çekici ürünüyle işletmenize kalite katın.

İŞLETMENİZE PROFESYONELLİK KATIN

Bulunduğu konumu kafenizin en ilgi çekici  köşesi yapacak ve ürünün tasarımından kahvelerinizin değişen tadından  etkilenen müşterileriniz ile sempatik diyaloglar yaşayacaksınız. Aynı insanın elinden çıkan bambaşka tatta, kahvenin özüyle yoğunlaştırılmış lezzetler ile bulunduğunuz bölgedeki kalitenizi katlayacaksınız. İşletmenizin gerçekten profesyonel oluşuna ve üründeki detaylara hayran kalacaksınız. Keşfettiğiniz detaylarla kahveleriniz tadı giderek daha da güzelleşecek ve müşterileriniz için vazgeçilmez bir konuma yükseleceksiniz.

Bir ürünle gelen inanılmaz değişime şahit olun!

TEKNİK ÖZELLİKLER

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi nin teknik özellikleri şu şekilde sıralanmıştır.

  • Pirinç ve bakır karışımından muhteşem klasik görünüm ve orjinal İtalyan Dizaynı ile cafelerin çarpıcı noktası
  • Yükseltilmiş grup başlıkları
  • Take-away bardaklarına uyumlu yükseklik
  • 5 farklı dozda otomatik programlama imkanı (Mekanik soft touch - push button panel)
  • Yüksek hassasiyette çift gösterimli manometre
  • Yaratıcı tasarım sayesinde 1 lt'ye kadar sütlükler için, yanlarda uygun alan
  • Daha az enerji tüketimi
  • Işıklandırılmış krom/plexiglas opal gövde
  • Krem renginde fincan koruma çerçevesi
  • Bükülmez iç bağlantılı çelik çerçeve
  • Kazan su seviyesini kontrol etmek için ayırt edici çerçeve
  • Birleştirilmiş motor ve pozitif deplasmanlı pompa
  • Döner topuz kontrolü
  • Birleştirilmiş püskürtücü uçlar (Buhar ve su musluğu)
  • Çift erişim fincan tutacağı bölmesi
  • Üretim sıcaklığını elektronik kontrol ile ayarlama
  • Daha büyük ve güçlü kazan
  • Bükülmeyi önlemek için saldırı grubundaki takviyeleri olan dayanıklı destek çerçevesi.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR