Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi
Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi
Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi
Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi
Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi

Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi (Elektra KUP 2)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺305.271,14
İndirimli : ₺139.915,94  + KDV
KDV Dahil : ₺167.899,13

Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi Alışılmışın Dışında Bir Tat Deneyimi

    Alışılmış kahve lezzetinin dışına 1900’lü yıllarda İtalyan tarafından farklı bir şekilde çıkılmıştır. Bu yolda kahve taneleri çok ince bir kıyımla çekilerek kavurma işlemine tabii tutulur. Kavrulan ve ince tanelere dönüşen kahve tozunu bu işlemden sonra yüksek bir sıcaklıkta ve yüksek basınç altında sudan kısa bir süre geçirilir. Böylece kahve hem ana lezzetini korurken hem de aromaları ile değişime uğramış olur. Press denilen bu yöntem sayesinde değişik bir deneyim elde eden İtalyalılar sayesinde günümüzde de hala en çok tercih edilen kahveler listesinde baş sıralardadır. Bu lezzetin kısa sürede yapılması nedeni ile de kahvenin ismine ekspres yani hızlı anlamındaki espresso denilmiştir.

Espresso Deneyimde Önemli Olan Husus

    Kahve deneyiminin alışılmadık yönünde bulunduğunu söylediğimiz espressonun aslında ana hususu sayılabilecek noktası adından da anlaşılacağı üzere pres kısmıdır. Lezzet kısmında aroma tadı veren ve hafifliği ile damakta inanılmaz bir tat bırakan espressonun çok iyi bir basınç altında kıvamında sıcak sudan geçirilmesi gerekir. Bu kıvamın tutturulması lezzetin ana noktası varsayılır. Bu yüzden kullanılan cihazlarda ilk bakılacak nokta basınç ve hızın yeterli seviyede olmasıdır.

    Tüm bu pres işlemi temelde kalsa da espressonun can alıcı noktası köpüğüdür. Köpüğün kıvamlı ve dolgun olması kahvenin kalitesini belirleyen bir noktadır. Köpük kısmına genelde krema da denilse değerlendirme hep aynı şekilde yapılır. Açık kahverengi renginde bol kremalı bir espressonun tam onay alacağı aşikardır. Bu rengi ve kıvamı elde etmek için genellikle kahvenin basınçlı sudan geçirilme süresi 30 saniye olarak düşünülür.

En İyi Espresso’yu Uzakta Aramayın

    Canınız espresso çektiyse veya bu tadı deneyimlemek istiyorsanız ilk yapacağınız şey internette;

  • En iyi espresso yapılan yer neresi?
  • Espressoda en iyi kıvamı nasıl tutturabilirim?
  • Hangi marka espresso kahve makinası almalıyım?

Gibi ardı arkası gelmeyen soruları arayacaksınız. Ama size daha kısa sonuca ulaşacağınız bir yöntem önermek istiyoruz. İyi espresso yapmanın tüm sırlarını bilen bir kahve makinasına giden kısa yol artık uzakta değil.

Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi

    Bir bardak espresso için ortalama 90 kahve çekirdeğine ihtiyaç vardır. Fakat iyi makinalar bilir ki bu oranın değişebilir olduğunu. Ayrıca kahveden tasarruf edip mükemmel espresso deneyimini ortaya koymanın yanı sıra bu deneyimi uzatmak istiyorsanız 12 ve 16 onsluk yüksekliği ile grup başı etkinliklerine uygundur. 

    Azalan enerji tüketimi ile kullanılmayan sürelerde veya uzun soluklu zamanlarda enerjisini azaltarak faturalarınıza ek bir yansıma yaşatmaz. Hem cebinize tasarruf sağlarken hem de kullanım açısından da sorun yaşama ihtimalinizi ortadan kaldırmış olur. Ayrıca gece devir programı sayesinde gündüz yoğunluğunu gece yoğunluğu ile kıyaslayarak ona göre bir enerji planı oluşturur. Bu devir programı sayesinde yine cebinize ek yansımalar gelmezken makine motor açısından da uzun ömürlü olması sağlanır.

    Ayarlanabilir kazan sıcaklığı sayesinde espressonun en önemli ana hususu olan doğru sıcaklıkta doğru basınç ilkesindeki sıcaklık kontrolü sizin elinizde olur. Böylece inanılmaz güzel espressolar yaparken bu sıcaklık kontrolünü de dijital bir şekilde yapabilirsiniz.

    Otomatik doz kontrolleri sayesinde kişi sayısına ve fincan büyüklüğünüze göre doz ayarlamasını yapabilirsiniz. Bu şekilde kıvamı tutturma ve usta bir espresso sever yolunda emin adımlarınızı atmış olursunuz.

Temel Özellikler İle Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi

  • Azalan enerji tüketimi

  • Programlanabilir gece devri

  • Bira sıcaklık kontrolü ve ayarı, bira üretim sıcaklığının hassas ayarlanması (+/- 0,25 ° C)

  • 12 ve 16 onsluk uzun bardak versiyonu seçenekleri

  • Tam otomatik 5 doz kontrolleri: Mekanik "yumuşak dokunma" kahve dağıtım düğmeleriyle sağlam buton paneli.

  • Boyalı metal gövde ile Elektra KUP logosu basımıyla 3 farklı renk seçeneği mevcuttur.

  • "CHS" fincan ısıtıcısı (isteğe bağlı bir kullanım bölümdür.):  Yenilikçi fincan ısıtma sistemi. Bu sistem bakım gerektirmeyen düşük güç tüketimi yapmaktadır.

  • "BLS" gövde aydınlatma sistemi (isteğe bağlı bir kullanım bölümüdür.):  Makine yan panelleri çok renkli led ışıklarla aydınlatılır. Böylece renkli ayna ve sayısız gölgeler arasından seçim yaparak en sevdiğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. Mutfak tasarımınıza en uygun kullanım ile kullanabilir ve kahve tadında farklılık yarattığınız gibi estetik olarak da fark yaratabilirsiniz.

  • "MFS" patentli süt köpürtme sistemi (isteğe bağlı bir kullanım bölümüdür):  Otomatik sıcak süt ayarı olarak adlandırılan bir sistemdir. Otomatik süt köpürtme ayarı (cappuccino) ile en önemli sır olan köpük kısmı ile tecrübenize kolay yoldan tecrübe katabilirsiniz. Ismarlama süt sıcaklığı ayarı ile de espressonun kıvamını rahatlıkla ayarlayabilir ve ek ilaveler yapabilirsiniz. Özel olarak sütün köpük miktarını da bu şekilde ayarlayabilirsiniz.  Otomatik temizleme sistemi yönetimi ile de köpük aşamasında meydana gelebilecek lekeler otomatik bir şekilde temizlenir.

  • "WTS" Patentli Su Arıtma Sistemi (isteğe bağlı bir kullanım sistemidir):

  • WTS®, espresso kahvenin kalitesini artıran ve tadı kontrol eden, Elektra tarafından patentli yenilikçi bir Su Arıtma Sistemidir. Su arıtma sayesinde kullandığınız suyun temizliğini otomatik bir şekilde ayarlar. Bu şekilde espresso için gerekli olan en doğru ve hijyenik su bileşeni ayarlanmış olur.

  • WTS®, kahve kaynağını durdurmadan magnezyum ve kalsiyum (kireç taşı) eliminasyonunu ve temizleyici reçinenin yenilenmesini otomatik olarak yönetir. Bu sayede ekstra bir güç uygulamanıza gerek kalmaz.

              

                     Sisteme uyarlanırken kahve için mükemmel bir tat vererek, sudan kloru kaldırır ve gümüş aktif iyonlar kartuşu ile de arıtmayı daha sistematik bir şekilde gerçekleştirir. Tatta bozulma yaşanmadan sağlığı üst seviyede tutan bir sistemdir. Ayrıca patentli bir sistem olmasından kaynaklı yaşanabilecek teknik sorunlarda kolaylıkla iletişime geçebilir ve sorunu çözebilirsiniz.

  • Mekânı kahve makinenize uydurmaktansa, kahve makinenizi koyduğunuz bölüme uydurmak daha kolaydır. Bu yüzden isteğe bağlı özelleştirilebilir gövde ile makinenizi kendi stilinize göre özelleştirmek için sınırsız renk ve grafik kataloğu mevcuttur. İstediğiniz gibi seçim yapabilir, estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  • Ölçüler: 21.26 "Y x 31.5" x% 19.69 "D (54 cm x 80 cm x% 50 cm).

  • Ağırlık: 121.25 pound (55 kilogram).

  • Nakliye ağırlığı: 167.55 lira (76 kilogram).

  • Güç: 3900 watt, 230-400 volt, 50/60 hertz.

  • Kazan kapasitesi: 3.17 galon (12 litre).

Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi Fiyatı

    Bu kadar özel ve farklı bir kahve seçimi yaparken makinenizi de özel ve farklı seçmek istemez misiniz? Cebini düşünürken yanı sıra hem görünümü ile şık dursun hem de kullanımı ile kolayca kahve yapılabilsin diyenlerin seçimi. Taksit seçeneklerinin yanı sıra özel indirimleri ile de her daim kolaylığınızı düşünen makinemizi Elektra Kup 2 Grubu İnci Siyahı Ticari Espresso Makinesi Fiyatı bölümünden inceleyebilir ve cebinize en uygun seçenek ile kolayca satın alabilirsiniz. Her daim teknolojinin üst seviyede olmasından kaynaklı kolay kullanılırken en özel kahvelerin de çıkış noktası olmaya devam ediyor.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR