Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi
Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi
Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi

Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi (Sixties T1)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺205.969,46
İndirimli : ₺94.402,67  + KDV
KDV Dahil : ₺113.283,20

Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi

Özellikle yoğun kafe sahiplerinin bir numaralı tercihi olan Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi Fiyatı yla da bir numaralı konuma taşımaktadır. Espresso makinasının ticari bir ortamdaki en büyük özelliklerinden biri olan tasarım konusu modelimizde bir hayli sahip. 5.5 litre gibi oldukça yüksek bir kazana sahip kapasitesiyle siz müşterilerimize sunduğumuz modelimiz, Elektra markasının en yeni ürünüdür. Kazanın sıcaklığı ve eşanjördeki suyun sıcaklığı ile doğru orantılı olan ve aynı zamanda kazan basıncını düzenlemek için bir elektronik kontrole bağlı ilave bir proba sahiptir. Aynı probun ek işlevselliği açısından, ısıtma elemanının makinenin kazanandaki su eksikliğinden kaynaklanacak hasardan kurtası için düzenlenmiştir. Diğer bir yeni özelliği de dokunmatik yüzeyin ışığa sahip olması. Program modundaki bu ışıklar, makinenin tüm menzillerini gösterir. Gece döngüsünü programlama sayesinde elektrikten de maksimum enerji tasarrufu sağlayabilecek bu modelimiz de enerji tüketimi minimum seviyeye inecek. Ve program çalıştırıldığında makinenin devresine tam güç veren ayrı bir zamanlayıcıya ihtiyaç duymamaktadır. Yüksek yoğunluğa sahip kafenizde kahve yapımını kolayca gerçekleştirme için bardakların hoş ve lezzetli olmasını sağlamak adına çok fazla ısı üretmektedir. Doğrudan su hattı bağlantısıyla su deposunu doldurabilirsiniz. Mümkün olduğunda daha az yorup uğraştıracak modelimiz, ultra cilalı pirinç çelikten imal edilmiştir. Sitemizden Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi Fiyatı nı kontrol edebilir ve titreşim sönümleme tertibatı ile birlikte motor ve pozitif deplasmanlı pompaya sahip ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Çift elektronik seviye kontrol sistemi ve ısıtma elemanının suya batırıldığından emin olmak adına kazandaki su seviyesi manuel olarak izlenebilir. Kolay temizlik ve kir tutması için patentli eşanjör kazanın yukarısından erişilebilir, bu sayede maksimum hijyen daima sağlanır. Çok yönlü çubuğu, buhar çubuğunun birçok farklı yönde hareket etmesini sağlar. Ve buhar valfi pivot kol kontrollerine sahiptir. Çift etkili, yüksek hassasiyetli gösterge sayesinde hem pompa basıncını hem de kazan basıncını görme imkanı sunar. İlave koruma için emniyet termostatlı ısıtma elemanına sahip Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi bakalit portfilter, çekme kolu ve vana kontrollerinde kullanılır. Sitemizden Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi Fiyatı nı kontrol edebilir ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen sipariş verebilirsiniz. Aynı gün tarafınıza güvenle teslim edilecek modelimiz mutfağınızda işlerinizi maksimum derece de kolaylaştırabilecektir.

Ürün açıklaması :

Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi

*Kafe sahiplerini seçmek için yeterince iyi olursa, o zaman eviniz için mükemmel olmalı! 

*60'lı bir grup espresso makinesinin ticari bir ortamdaki en önemli özelliği, ticari standartlara kıyasla böyle küçük bir çerçeveye ve gövdeye 5.5 litre geniş bir kazan kapasitesinin yerleştirilmesiyle ilgili bir tasarım çalışmasının sonucu olan aşırı kompaktlıktır. 
*Bu Elektra T1'in yeni versiyonudur - Kazanın sıcaklığı ve eşanjördeki suyun sıcaklığı ile doğru orantılı olan bir kazan basıncını düzenlemek için bir basıncı yoktur. 

*Bu espresso makinesi, kazanın buhar basıncını düzenleyen bir elektronik kontrolöre bağlı olan buhar kazanındaki ilave bir proba sahiptir. 

*Aynı probun ek işlevselliği, ısıtma elemanını makinenin kazanındaki su eksikliğinden kaynaklanacak hasardan kurtarmasıdır - örneğin, su şirketi suyun ana arızasından dolayı su kaynağını kapatır. 
*T1'deki diğer yeni özellikler! Bu makine çok yeni olduğundan, bu yeni tasarlanmış makinenin programlanabilirliğini hiçbir şekilde öğrenemedik. 

*Aşağıda gösterilen, K işaretli dokunmatik yüzeyin bir dizi ışıkları vardır. 

*Program modundaki bu ışıklar, makinenin hangi menzilini gösterebilir.

*Siyah elektronik kontrol kutusu (aşağıda makinenin içinde gösterilmiştir) tek bir ışık serisine sahiptir ve makinenin dokunmatik yüzeydeki belirli menüye özgü ayarları örneklendirmektedir. 

*Gece Döngüsü Programlama! Elektra T1 saat başı kaydedebilen bir programlama özelliğine sahiptir. Bu programla, makine Gece Döngüsüne (enerji tüketiminin azalması) girmek ve sabahları (saat başı) tam güçle uyanmak için saat başı programlar. Bu, çalıştırıldığında makinenin devresine tam güç veren ayrı bir zamanlayıcıya ihtiyaç duymamaktadır. 
*Bu makinenin yüksek voltajlı ısıtma elemanı, hızlı bir şekilde geri kazanım ve sıcaklık kararlılığı için kazanı hızlı bir şekilde ısıtmak istiyor. Sixties Series, bu bardakların hoş ve lezzetli olmasını sağlamak için çok fazla ısı üretiyor - bu makineyi açık havai alana yerleştirmek isteyebilirsiniz. Doğrudan su hattı bağlantısıyla su deposunu doldurma konusunda endişelenmenize gerek yok.

*Ürün mutfağınızda maksimum hijyen ve performans sağlamak için üretilmiş bulunmaktadır.

*Sizlerin ekstra gayret göstermeden optimum performansı sağlaması adına ergonomik tasarıma sahip modelimiz mutfağınızda estetik görünümüyle birlikte kaliteli olma izlenimi sunmasının yanı sıra yüksek performansıyla da maksimum tasarruf sağlamanıza olanak sağlayacak espressolar, filtre kahveler üretmenize yardımcı olacaktır.

  • Güzel ultra-cilalı pirinç çelik kaplama sayesinde estetik görünüm sunar.
  • Titreşim sönümleme tertibatı ile birlikte motor ve pozitif (döner kanatlı) deplasmanlı pompa.
  • Çift elektronik seviye kontrol sistemi, ısıtma elemanının suya batırıldığından emin olmak için kazandaki su seviyesini izler.
  • Kolay kontrol ve temizlik için patentli eşanjör yukarıdaki kazandan erişilebilir, ve bu sayede daima hijyen koşullarına uyacak şekilde kalır.
  • Grup başındaki filtre, su hattındaki kırık filtreden geçen büyük kirleticileri çıkarır.
  • Çok yönlü buhar çubuğu, buhar çubuğunun birçok farklı yönde hareket etmesini sağlar.
  • Buhar valfi ve su valfi pivot kol kontrollerine sahiptir.
  • Çift etkili, yüksek hassasiyetli gösterge hem pompa basıncını hem de kazan basıncını gösterir.
  • İlave koruma için emniyet termostatlı ısıtma elemanı.
  • Bakalit portfilter, çekme kolu ve vana kontrollerinde kullanılır.
  • Aksesuarlar: Doğrudan su bağlantısı için 1 fincan ve 2'li filtre sepetleri, tek ağızlı portafilter, çift ağızlı portafilter, kullanım kılavuzu ve paslanmaz çelik örgülü hortum.
  • Ölçüler: 18 "H x 13.75" W x 20 "D.
    • Makinenin altından çıkıntı yapan bir su hattı var . Orijinal uzun ayaklarıyla birlikte yaklaşık 1.125 "alan var.Tüm yüksekliği yaklaşık 17.25" e getirmek için yaklaşık 0.75 "e sığacak ve sığacak başka bir üreticinin ayakları var .
    • Yan boşluk veya buhar çubuğu yaklaşık 6 "olmalıdır Buhar çubuğu yaklaşık 4" sola doğru uzanır.
  • Bu makinenin düzgün çalışabilmesi için su hattı basıncı 35 ila 40 arasında ayarlanmalıdır. Herhangi bir yerel bina kodlarını yerine getirmek için satın alma konusunda tavsiyelerde bulunmak için yerel tesisat tedarikinize danışın. Buna ek olarak, onlarla birlikte yerel bina kodunuz hakkında bir geri akış önleyici (kazan suyunun su kaynağına geri akışına izin vermez) gerektirebileceğini kontrol edin.
  • Ağırlık: 83 kilo (38 kilogram).
  • Güç: 2200 watt, 110 volt, 60 hertz.
  • Kazan kapasitesi: 1,45 galon (5,5 litre).
  • Treviso, İtalya'da (Venedik yakınlarında) yapılmıştır.
  • ETL Sanitasyon Listelenmiştir.

Teknik Özellikler :

Elektra Sixties Kompakt Kahve Makinesi

  • Ağırlık: 83 kilo (38 kilogram).
  • Güç: 2200 watt, 110 volt, 60 hertz.
  • Kazan kapasitesi: 1,45 galon (5,5 litre).
  • Treviso, İtalya'da (Venedik yakınlarında) yapılmıştır.
  • ETL Sanitasyon Listelenmiştir.
  • Ölçüler: 18 "H x 13.75" W x 20 "D.

*Teknik Özellikler ve İçerik Üretici firmanın yayınladığı bilgilerdir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR