Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robot Coupe Blixer 4 Trifaze
Robot Coupe Blixer 4 Trifaze

Robot Coupe Blixer 4 Trifaze (Blixer 4 Trifaze(33215))

Fiyat : ₺55.108,14  + KDV
KDV Dahil : ₺66.129,77

Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı

Blixer, “blender / mikser” ile “cutter” yani “kesici” kelimelerinin birleşimi ile meydana gelen yeni bir kelimedir. Bir blender, yiyecekleri ve diğer maddeleri karıştırmak, püre etmek veya emülsiyonlaştırmak için kullanılan bir mutfak ve laboratuvar cihazıdır. Sabit bir blender, tabanda bulunan bir elektrik motoru ile çalışan, altta dönen bir metal bıçağı olan bir blender kabından oluşur. Bir mikser, ya da mixer, ise belli bir süre boyunca, belli bir tempoda çırpılması, karıştırılması, yoğrulması gereken malzemeleri düzenli ve pratik bir biçimde, ihtiyaç duyulduğu süre boyunca çırpan, bu malzemeleri en uygun şekilde birbirleriyle karıştırarak uygun kıvamı yakalamanıza olanak sağlayan elektrikli mutfak aletlerinin başında gelir.  Mikserler lezzetli yiyeceklerin ortaya çıkmasını keyifli ve kolay hale getiren mutfak aletlerinin başında gelir. Lezzetin ortaya çıkması için malzemelerin karıştırılması, çırpılması ya da birbirleriyle harmanlanması gerekiyor ise mutfağınızda hemen bulunmasını sağlayabilirsiniz. Trifaze, 3 ya da daha fazla sistemler için kullanılmaktadır. Gerilimleri arasında faz farkı olan birden fazla tek fazlı yapının birleştirilmiş halidir. Trifaze üretim, monofaze üretime benzer. Monofaze sistemlerde manyetik alan içerisinde dönen bir bobin varken, trifaze sitemlerde 3 adet bobin vardır. Bobinler 120 derecelik açı ile birbirlerine yerleştirilmiştir. Tek fazlı sistemlerde güç dalgalı olmasına rağmen, çok fazlı sistemlerde düzgün haldedir. Bu yüzden çok fazlı sitemlerde motorların momenti, tek fazlı sistemlere nazaran daha düzgündür. Trifaze motorlar, monofaze motorlara kıyasla daha basit yapıdadırlar, daha az bakım gerektirirler ve verimleri daha yüksektir. Robotcoupe Blixers 4 Trifaze Fiyatı , püre haline getirilmiş, çiğ veya pişmiş, yarı sıvı, sıvı veya macun kıvamındaki yemeklerinizi kolayca gerçekleştirecektir. Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı nın geniş kapasiteleri ve sızdırmaz kapakları, dahili kazıyıcıları ile bu modeller, tüp ile besleme için bile her türden karışık ve sıvılaştırılmış yiyecek hazırlamayı kolaylaştırır. Kapağa takılan bir güvenlik cihazı, hareketli bıçaklara erişimi engeller ve entegre bir motor frenleme cihazı operatör güvenliğini sağlar. Gıda ile temas eden herhangi bir parça, en katı hijyen standartlarına (NSF) uygun olarak kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir. Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı hızlı, verimli, kullanımı basit ve sağlamdır. Buna, önceden sıvılaştırılmış gıdanın tüm iyiliğini ve lezzetini içeren mükemmel bir son ürün garantisini ekleyin.

Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlarla satın alabilmek mümkün. Hastaneler, huzurevleri, kreşler, restoranlar Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı nın kullanım alanlarıdır. Düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran ve kafe işletmecileri; hastane, huzurevi, kreş sahipleri için ideal olan bu Robotcoupe Blixer 4 Trifaze Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başkalarının da beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: Blixer 4 Trifaze

Güç: 1000 Watt

Voltaj. Trifaze

2 Hız (devir / dakika): 1500 / 3000 devir/dk

Uzunluk: 242 mm

Derinlik: 304 mm

Yükseklik: 444 mm

Toplam ağırlık: 17,3 Kg

Hazne: 4,5 litre

Marka: Robotcoupe

Model
Blixer Parçalayıcılar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR