Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe El Mikseri Micromix
Robotcoupe El Mikseri Micromix
Robotcoupe El Mikseri Micromix
Robotcoupe El Mikseri Micromix
Robotcoupe El Mikseri Micromix

Robot Coupe El Mikseri Micromix (Micromix(34900))

Fiyat : ₺6.487,16  + KDV
KDV Dahil : ₺7.784,60

ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ

Mutfakta hızlı ve rahat olacak bir yardımcıya ihtiyacımız vardır. El mikserleri rahat ve hızlı yapıları ile mutfakta şeflerin en büyük yardımcılarıdır. Profesyonel mutfaklarda kullanılması tercih edilen micromix el mikseri, ev kullanımı içinde uygundur. Karıştırma ve parçalama gibi işlemleri hızlı şekilde gerçekleştirmeniz gereken işlemleri el mikseri ile rahatlık ile gerçekleştirebilirsiniz. Elektrik ile çalışan Robot coupe el mikseri, restoranlar, oteller ve diğer endüstriyel mutfaklarda kullanılır. Çorbaları karıştırma, sütü köpürtme ve reçel hazırlarken meyvelerin parçalanması gibi işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sebzeleri tek tuş ile sıvı hale getirebilecek güçlü motora sahiptir.

MUTFAĞINIZDA ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ İLE RAHATLIĞI YAŞAYIN

Restoranların, catering şirketlerinin, şarküterilerin ve diğer endüstriyel mutfakların tercih ettiği Robot Coupe micromix el mikserleri tasarım açısından da dikkatleri çekmektedir. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı ve ergonomik yapıya sahip olması ile uzun süreli kullanım sağlasanız bile elinizi rahatsız etmeyecek şekilde sürekli kullanım sağlayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Küçük olması ve parçalarının çıkarılabilir şekilde tasarlanmış olmasının avantajlarını yaşayacaksınız. Mutfağınızda fazla yer kaplamayacak olan el mikserinin parçalarını ayırarak da muhafaza edebilirsiniz. Robot Coupe özel olan özellikleri ile yemek yapmaktan keyif alacaksınız.

GÜÇLÜ MOTORU SAYESİNDE ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ İLE TEK SEFERDE SONUÇ ALIN

Emülsiyon yapmak için yani iki farklı sıvıyı veya fazlardan birinin katı diğerinin sıvı olduğu ürünleri karıştırma işlemini yapmak için kullanılan en ideal mutfak ekipmanlarından biri olan el mikserleri, kullanımının rahat olmasının yanı sıra güçlü motora da sahip olması gerekmektedir. Tek fazlı 220 watt güce sahip olan Robot Coupe Micromix el mikseri ile tek seferde hızlı bir şekilde istediğiniz sonucu alabileceksiniz. Yerden tasarruf sağlayabileceğiniz el mikserinin 220 Wattlık motoru ile 1.500- 14.000 devir / dakika hıza kadar ayarlayabilir ve tek seferde sonuca varabilirsiniz. Tasarımı ile dikkatleri çeken mükemmel emülsiyon yapmak için uygun olan Micromix el mikseri ile hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Hacimli ve kabarık emülsiyonları kısa zaman içerisinde hazırlamak için hazırlanmıştır. Yüksek performans ile en iyi verimliliği sağlayabileceğiniz el mikseri, hızlı işleme konusunda en iddialı olan mutfak ekipmanı, aynı zamanda kulağınızı rahatsız etmeyecek şekilde sessiz yapıya sahiptir.

UZUN SÜRELİ KULLANIM SAĞLAMANIZ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞ ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ

Tasarımında uzun işlemler yapabilmek için özel tasarlanmış ergonomik yapısının yanı sıra parçalarında da paslanmaz çelik kullanılmıştır. Yıllarca kullansanız bile gıdalar ile temasından korkmadan kullanabileceğiniz Robot Coupe Micromix El Mikseri ile hızlı şekilde yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz.  Uzun süreli kullanım sağlanması için endüstriyel mutfak ekipmanının sağlam ve dayanıklı olması gerekmektedir. Robot Coupe micromix el mikseri modelinin tasarımında kullanılan her bir paslanmaz ve ergonomik malzeme makinenin sağlam olduğunu garanti etmektedir. Parçalarından tüp, çan, sap kısmı ve bıçakları paslanmaz çelikten uzun süreli kullanım sağlayabilmeniz için tasarlanmış, Robot coupe el mikserine kolay şekilde hız değiştirebilmeniz ve kolay şekilde kullanabilmeniz için uzayabilen sarmal kordon ile dizayn edilmiştir. Aynı zamanda aşırı kullanımdan kaynaklı ısınmaya karşı motor korumak adına termal koruyuculara sahiptir.

KOLAY ŞEKİLDE TEMİZLEYEBİLECEĞİNİZ ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ

Tasarımında kullanılan paslanmaz çelikten yapılmış çelik boru, çan, çırpma teli ve bıçaklarını rahatlık ile çıkartabilir ve temizliklerini sağlayabilirsiniz. Suya ve deterjana dayanıklı el mikserini, dilerseniz elde dilerseniz de makinede temizliğini sağlayabilirsiniz. Robot Coupe el mikseri, micromix modeli ile profesyonel mutfaklar için özel şekilde tasarlanmış yüksek performansının yanında temizliğinin kolay olması ile en çok tercih edilen el mikseridir. Deterjan kullanımından sonra da deterjanı bünyesinde tutmayarak, gıda kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır.

ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ FİYATI

Her zaman elinizin altında olacak mutfaktaki yardımcınız Robot Coupe micromix el mikseri, tek fazlı güçlü motoru ve ayarlanabilir hızı ile yüksek performans sağlayabilirsiniz. Hem enerjiden hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak, en iyi verimlilik alacağınız el mikseri, sağlam ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Aşırı ısınmaya karşı motoru koruyacak şekilde termal koruyucu ve kolay kullanım sağlamanız için uzatabileceğiniz sarmal kordonu ile her şekilde rahatlık ön planda tutularak dizayn edilmiştir. Rahatlığı ön planda tutan Robot Coupe markasının ürettiği el mikseri modelleri aynı zamanda bütçeyi düşünerek tasarlanmıştır. Bütçe dostu olan karlılığı sağlayan en ucuz el mikseri Robot Coupe Micromix, mutfağınızda şefinizin ihtiyacını karşılayacak şekilde bütün detayları düşünülerek üretilmiştir. Fiyat performans ürünü olan Robot coupe micromix el mikseri fiyatlarını mutfakyeri.com’dan inceleyip, tek tuş ile satın alabilirsiniz. Hızlı, güvenli, ücretsiz ve aynı gün kargo imkanı sayesinde en ucuz kahve değirmeni olan Robot coupe micromix el mikserini 24 saat içerisinde mutfağınızda kullanabilirsiniz. Farklı ödeme şekilleri ile dilerseniz peşin dilerseniz de taksitli şekilde istediğiniz aya bölerek kolayca mutfakyeri.com’dan sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda sitemize üye olarak özel günlerde birçok indirim fırsatından yaralanma imkanına sahip olabilirsiniz.

ROBOT COUPE MİCROMİX EL MİKSERİ ÖZELLİKLERİ

  • Motor Gücü: 220 Watt
  • Voltaj: 230 V
  • Hız: minimum 1500 - maksimum 14000 devir/dk.
  • Uzunluk: Tüple birlikte toplam- 430 mm Ø 61 mm
  • Tüpün Uzunluğu: 165 mm  
  • Brüt Ağırlık: 1.4 Kg
  • Besleme Voltajı: Monofaze (Tek Fazlı)
  • Referans Kodu: 34900 - Micromix 230/50/1
  • Ayarlanabilir hız
  • Çıkarılabilir bıçak, ayak, çan ve çırpma teli
  • Kolay temizlik ve hijyen
  • Tamamı %100 paslanmaz çelik
  • Aşırı ısınmaya karşı motor koruyacak, termal koruyucu
  • Sessiz yapı
  • Yerden tasarruf sağlayabileceğiniz boyutlarda ve çıkarılabilir parçalar
  • Kolay kullanım sağlamanız için uzatılabilir sarmal kablo
  • Hedef Kitle: Restoranlar, catreing işletmeleri, oteller ve şarküteri gibi endüstriyel mutfaklarda kullanıma dilerseniz de evde kullanıma uygundur.
El Mikserleri
Parçalayıcı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR