Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe El Mikseri Mp 350 Ultra
Robotcoupe El Mikseri Mp 350 Ultra

Robot Coupe El Mikseri Mp 350 Ultra (MP 350 Ultra(34800L))

Fiyat : ₺14.456,38  + KDV
KDV Dahil : ₺17.347,65

Robot Coupe El Mikseri Mp 350 Ultra İle Yiyeceklerinizi Çırpmaya Yeni Bir Bakış Açısı Getirin

      Yiyeceklerinizi birleştirmek, çırpmak için genelde bir orta boy kap ve çatal kullanılır. Bu çatal ile uzun süre boyunca ürünü çırpmaya çalışırsınız. Fakat kas gücünüzü daha yemeğin başında harcamanız size yorgunluk ve yemek sürecinden soğuma gibi götürüler yapabilir. Bu yüzden neden saatlerinizi harcamak yerine birkaç dakikada ek gerekenlere gerek kalmadan ürününüzü çırpmıyorsunuz?     

        Bu çırpma işlemi için teknolojinin bize sağladığı el mikserleri sayesinde hem kas gücümüzden kaybetmezken hem de zamandan kazanmış oluruz. Fakat mikser seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalar konusunda size yardımcı olmak istiyoruz. El mikseri seçiminde öncelikle elinize oturan modeller seçmelisiniz. Bu sayede el kavrayışınıza uyan modeller sizi daha fazla güç uygulamaktan kurtarır. Ayrıca mikseri kontrol etmenizi de kolaylaştırır. Böylece yemek planınızı yaptıktan sonra gerisi kolaylaşır.  

       İdeal el mikseri, doğru el modeli özelliğinin yanı sıra hız ve güç bileşenlerini iyi kullanması gerekmektedir. Aldığı gücü doğru işlemezse ve doğru hız kapasitesine çıkamazsa zamandan kazanmak yerine aksiliklerle daha çok zamandan kaybedersiniz. 

       Bıçaklar belki de konunun bel kemiği sayılabilir. En üst düzey keskinlikte olmalı ve bu durumdan kaynaklı da her türlü ürününü zorlanmadan işleme tabi tutmalı.  

       Gerekli en temel özellikleri saydıktan sonra görünümü, ağırlığı, fiyatı, ek özellikleri de göz önüne alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Bu seçim işleri ile sizi uğraştırmamak için tüm özelliklerden tam puan almış bir el mikseri önermek istiyoruz:

Robot Coupe El Mikseri Mp 350 Ultra

  • Kompakt hafif bir cihazdır. Yani sıkı, katı, yoğun bir yapıya mevcuttur. Bu sayede uzun süreler yorulmadan çalışma imkanı sunar. Uzun iş zamanlarınızda planınızı yapın iş yükünüzü hafifleterek gerisini biz hallederiz.

  • Her insanın elinin temel anatomik yapısı göz önüne alarak yapılmış el tutma sap bölgesi sayesinde avcunuza tam olarak oturur. Böylece istediğiniz aşamada elinizle kolaylıkla yönlendirme yapabilirsiniz. Modeli sayesinde uzun süre kullanımdan kaynaklı herhangi bir ağrı sızı şikayeti oluşmasına ihtimal vermemektedir. Ayrıca kaymaz yapısı ile de elinizden çıkma gibi bir durum oluşmaz.
  • Bıçakları en yüksek keskinlik seviyesindedir. Böylece zorlanmak gibi bir kavramla karşı karşıya dahi gelmezsiniz. Rahatlıkla işlemlerini halleder. Paslanmaz olmasından kaynaklı da her türlü ısıya ve sıvıya maruz kalsa da bir değişim göstermez. Paslanmaz özelliğinin yanı sıra yapı değişimi, erime, çizilme, bükülme gibi sorunlarla da karşı karşıya kalmazsınız. Gönül rahatlığı kullanabileceğiniz bir üründür.
  • Kolay temizlenme özelliği sayesinde su ve deterjan ile kas gücünüzü fazla kullanmadan hemen temizleyebilirsiniz. Dilediğiniz temizlik ürününü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Deterjan türevlerinin kullanımı sonrası bünyesinde herhangi bir kalıntı bırakmaz. Böylece yiyeceklerinizde hijyen üst noktada olurken yemeklerinizde herhangi bir deterjan türevine rastlamazsınız.
  • Uzun süre kullanım sırasında %15 daha fazla verim sağlar. Bu verim sayesinde size ekstra katkı sağlamaktadır. Ayrıca faturalarınızda ek gelir olmasını engeller. Tasarruf dostu olmasından kaynaklı cebinizi düşünmenize gerek kalmaz.
  • CMP Kombi (mikser-çırpıcı) modeller de tamamı paslanmaz yeni bir çan ile donatılmıştır. Bu sayede hem sağlığınızın hem sunumunuzun güzelliğini bir arada sağlayabilirsiniz.
  • Ayrıca ürünümüz sıcak ve soğuk soslarınızı havalandırmak ve köpük işlemleri için harmanlayıcı Robot Coupe patentli özel tertibat diske sahiptir. Dilediğiniz gibi işlemleri yapabilirsiniz.
  • Otomatik hız regülasyon sistemine sahiptir. Bu düzenleme ile otomatik bir şekilde hızını gerekli durumlarda arttırır ve azaltır. Aynı ton yerine kademeli seçimlerinize bire bir özelliktir.
  • Sitemiz üzerinden Robot Coupe El Mikseri Mp 350 Ultra Fiyatı araması yaparak taksit ve ödeme seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Maddi durumunuzu zorlamayacak uygunlukta olan ürünümüzü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Diğer Teknik Özellikler

  • Güç (W) : 440 Monofaz

  • Hız : 1500/9600 devir/dk.
  • Tüp Uzunluğu (mm) : 360
  • Toplam Uzunluk (mm) : 725 mm - Ø 125 mm
  • Toplam ağırlık: 6.4 Kg

 

El Mikserleri
Parçalayıcı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR