Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra
Robotcoupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra

Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra (J 80 Ultra(56000B))

Fiyat : ₺39.996,62  + KDV
KDV Dahil : ₺47.995,94

Profesyonellerin Ürünü Olan Robot Coupe Meyve Sıkacağı!

Robot-Coupe meyve sıkacakları birbirinden farklı sektörde çalışan profesyonel insanlar tarafından kullanılmaktadır. Hızlı, verimli, sağlıklı ve uygun maliyetli bütçe dostu olan Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra meyve ve sebzeleri işleme konusunda mükemmel sonuç çıkarır ve tüketicilerin artan ihtiyaçlarını karşılar. Birbirinden farklı endüstriyel mutfak alanlarında kullanıma hazır olan Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra sessiz çalışma imkanı sayesinde müşterileri rahatsız etmez. Kafeler, barlar ve restoranlar kahvaltı büfesinde, mutfakta veya büfede menülerine yenilik katmak için ideal. Kompakt ve sessiz, kullanım özelliği sayesinde istenilen alanda kullanılabilir. Otomatik kullanım özelliği sayesinde kısa süreler içerisinden hızlı ve zahmetsizce büyük miktarlarda mükemmel meyve suyu yapabilirsiniz! Ürün içerisine yerleştirilen malzemeleri ısıtmaz. Besinler ve antioksidanlar muhafaza edilir. İstediğiniz zaman, istediğiniz miktarda taze meyve suyu elde edebilirsiniz ayrıca kolay içim için doğru miktarda posa ayarlamasını otomatik olarak düzenler. Makinenin of kullanılabilir yüksekliği ise 256 mm emzik altında Blender bir tank konumlandırmak için kullanılır. Geniş kapasiteli posa toplayıcısı ile bulunduğu alanı kirletmez. 6.5 litre posa toplayıcı tezgah üzerine sıçramasını önlemek için tahliye oluğu altında mükemmel bir şekilde uyuyor. Meyve suyu sıkacağı sepeti sayesinde endüstriyel mutfak alanınızda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Lezzetli ve pratik ürünler için sıklıkla tercih edilen Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra ‘ya mutfakyeri.com güvencesi ile kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenmenize Yardımcı Olan Robot Coupe Meyve Sıkacağı

Endüstriyel mutfak alanlarında kullanılan sebze ve meyve sıkacakları sağlık dostu olmalarıyla bilinir. Meyve sıkıcılar sayesinde yaratıcı karışımlar yapılabilir. Farklı meyvelerin karışımından meydana gelen smoothie 'ler ile harika lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Müiterilerinizin hoşuna gidecek olan birbirinden farklı ürünleri ortaya çıkartmak mükün! Ayrıca hazırlayacağınız eğlenceli milkshake 'ler ile yaz aylarında çok tercih edilen restoran olabilirsiniz. Robot Coupe Meyve Sıkacağı ile hazırlayacağınız buz gibi aromalı içecekler sayesinde misafirlerinize fresh bir sunum hazırlayabilirsiniz. İçerisinde katkı maddesi olmadan tamamen doğal olarak Robot Coupe Meyve Sıkacağı ile hazırlanmış içecekler sayesinde besinlerinizin değeri yüksek içecekler elde edersiniz. Uyguladığınız sağlıklı beslenme yöntemi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirmek çok daha kolay! Robot Coupe Meyve Sıkacağı marketlerde hazır olarak satışa sunulan ve içeriğinde fazla miktarda şeker bulunan içeceklere nazaran doğal bir içecek hazırlamanıza imkân verir.  Bir bardak taze sıkılmış meyve suyu günlük gereksiniminiz olan vitamin ve minerallerin büyük bir kısmını doğal yollardan karşılamanıza olanak tanır, Robot Coupe Meyve Sıkacağı ile sağlıklı yaşamaya sizler de başlayabilirsiniz. Hazırladığınız meyve suyunun yavaş sıkım meyve sıkacakları ile hazırlanması son zamanlarda oldukça tercih edilen bir yöntemdir. Robot Coupe Meyve Sıkacağı doğal beslenme trendlerini sıkı bir şekilde takip eden ürweticiler tarafından özenle üretilmiştir. Sizler de Robot Coupe Meyve Sıkacağı ‘na sahip olduktan hemen sonra ister evinizde ister restoranınızda sağlıklı içecekler üretebilirsiniz. Mutfakyeri.com sitesinden ürün özelliklerini inceleyebilir, farklı model ve çeşitleri ile birçok ürüne sahip olabilirsiniz.

Robot Coupe Meyve Sıkacağını Keşfet

Birbirinden farklı özelliğe sahip olan meyve sıkacağı sayesinde mutfak alanında pratik olmak mümkün. İstediğiniz mutfak alanında rahatlıkla kullanıma uygun olarak tasarlanan Robot Coupe Meyve Sıkacağı sayesinde endüstriyel mutfak alanlarında, kafelerde, restoranlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. İşlevsel olması yanında mutfaklarınızda tasarımı ile şık bir görüntü sunacaktır. Çok taze sebze ve meyve suları hızlı ekstrasyon sistemi ile oluşturulur, 6 saniyede 25 cl 'ye kadar mükemmel, taze, homojen ve lezzetli meyve suları yapımını sağlar. Bunun yanında işlenmiş ürünler ısınmaz, vitamin ve besin değerleri korunur. Güçlü, sessiz ve sağlam motoru yoğun kullanıma imkan sağlar. Sürekli olarak kullanabileceğiniz endüstriye mutfak ekipmanı kategorisinde yer alır. Paslanmaz çelik santrifüj sepeti de sepet, temizliğini kolaylaştırmak için aletsiz olarak çıkarılabilir. Kolay şekilde parçalar haline ayrılır ve kolay şekilde temizlenir.

Robot Coupe Meyve Sıkacağı J 80 Ultra Teknik Özellikler

J 80 Ultra

Güç 700 Watt

Voltaj Monofaz

1 hız 3000 devir/dk

Verim Saatte 120 litreye kadar.

Musluk yüksekliği 162 mm musluk

Birlikte verilenler - Çıkış musluğunun tam altına yerleştirilebilen

6,5 litres hacminde şeffaf biriktirme kabı

- Damlama tepsisi

Toplam ağırlık 12.5 Kg

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR