Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robotcoupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi R301
Robotcoupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi R301

Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi R301 (R 301)

Fiyat : ₺35.869,20  + KDV
KDV Dahil : ₺43.043,05

Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi R301

İki cihazı bir arada kullanma imkanı sunan Robot Coupe R 301 sebze doğrama ve sebze parçalama makinelerinin kombine halinde bir arada bulunduğu, 3,7 lt hazne kapasiteli modellerdir. Monofaz gerilim ile çalışan ve 650 Watt motor gücündeki bu Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi ‘nin dönüş hızı 1500 devir / dakikadır. Aynı motor bloğu üzerine yerleştirilen 1 parçalama aksesuarı ve 1 sebze kesici aksesuarı ile kombine çalışma imkanını endüstriyel mutfak alanlarında sizlere sunar. Robot Coupe R 301 Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi, kıyar, doğrar, emülsiyonlar, yoğurur ve 23 adet çelik yapıda olan paslanmaz diskli yapısı sayesinde dilimler, rendeler, jülyen usulü, çubuk ve birbirinden farklı birçok şekilde kesim yapar. Sizlere, kullandığınız sürece keşfedeceğiniz sayısız hizmet alanı sunacaktır. Güçlü performansı sayesinde mutfaklara pratiklik kazandıracak olan Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi mayonez hazırlamak, tavuk sosu, patates püresi veya erik kompostosu yapmak için bir iki dakika yeterlidir. Güvenilirlik ve uzun ömürlülük için, yoğun kullanımlı asenkron motor kullanılmıştır. Mutfaklarınızda pratiklik kazanıp kolay hareket etmek istiyorsanız doğru endüstriyel mutfak ekipmanını seçtiniz! Mutfakyeri.com sayesinde kolay bir şekilde ürünümüze ulaşabilir, tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

İndüksiyonlu Motoru ile Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesinin Motor Gücüne Eşlik Edin

Güvenilirlik ve endüstriyel mutfak alanında uzun ömürlülük için, yoğun kullanımlı asenkron sanayi motoruna sahip olan Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi birçok işleve sahiptir. Sessiz ve titreşimsiz çalışması için bilyeli rulman üzerine monte edilmiş motora sahip olması sayesinde endüstriyel mutfak alanında sessizce pratik işlerinizi halletmek Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi ile mümkün! Aksesuarı ile birlikte birbirine bağlı olan motor karmaşık çalıştırma sistemini ortadan kaldırır ve rahat bir çalışma sistemi sunar. Motor yatağı paslanmaz çelikten üretilmiştir ve bu sebep ile birlikte mutfaklarınızda uzun vade kullanım imkanına sahipsiniz. Hiçbir bakım gerektirmeyen motoru ile mutfaklarınızda pratiklik kazanarak birbirinden farklı lezzetler oluşturabilirsiniz. İki farklı fonksiyona sahip olan Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi’ nin fonksiyonları sizleri daha da hızlandırır. Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi’ nin fonksiyonlarını keşfet!

PARÇALAMA FONKSİYONU

  • Her türlü kıyma, emülsiyon, yoğurma ve öğütme işlemini kolaylıkla yapar.
  • Kolay, pratik ve hızlı bir kullanım için hazne üzerine kolayca yerleştirilebilen yeni kapağı bulunmaktadır.
  • Mekanik-manyetik yeni emniyet sistemi, kapağın açıldığı anda bıçağın durdurulmasını sağlayan motor freni sayesinde ekstra güvenlik imkanı sunar.
  • Hassas kesim için itmeli kontrol tertibatına sahiptir.
  • En kolay rahatlığı elde etmek için yeni tasarlanmış bir tutacağa sahiptir.
  • Temizlik için çıkarılabilir başlıklara ve standart düz bıçaklara sahiptir.

SEBZE DOĞRAMA FONKSİYONU

  • Kereviz, lahana, salata gibi hacimli ürünlerle çalışmak için tam yuvarlak büyük hazneye sahiptir. Hazne boyutu ise: yüzey 104 cm2.
  • Kolay bir çalışma ve pratiklik için, makinenin levye ile otomatik yeniden çalıştırılma tertibatına sahiptir.
  • Kusursuz bir boşaltma ve hassas ürünler için eşsiz bir kesim kalitesi sağlamak için yeni tasarlanmış boşaltım diski bulunmaktadır.
  • Uzun ve hassas sebzeleriniz için özenli bir kesim hassasiyeti sağlayan silindir ağızı bulunmaktadır.
  • Hazne ve kapak kolay temizlik imkanı sağlamak için çıkarılabilmektedir.

Robot Coupe Sebze Doğrama ve Parçalama Makinesi R301 Teknik Özellikler

Güç: 650 Watt

Voltaj: 400 V/1 50 Hz 1,7

Devir: Tek Kademe - 1500 dev/dak

 Sebze doğrayıcı aksesuar: Paslanmaz Koleksiyon 23 disk

Doğrama Haznesi: Paslanmaz Çelik

Boyutları: 325x300x550 mm

Net Ağırlık: 15 Kg

Motor Bloğu

Asenkron motor

Bas Çalıştır fonksiyonu

Parçalama Fonksiyon

Tutmaklı 3,7 litre doğrama haznesi

Standart düz bıçak

Sebze Doğrama Fonksiyon

Yarım ay oluk 104 cm2 yüzey ve 1,6 lt hacim

Silindir hazne çapı 58 mm

 

Model
Set Üstü Parçalama Makineleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR