Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Pirge Pro 2002 Kasap Bıçağı No 1 145 cm 31041
Pirge Pro 2002 Kasap Bıçağı No 1 145 cm 31041

Pirge Pro 2002 Kasap Bıçağı No 1 14,5 cm 31041 (31041)

PİRGE PRO 2002 KASAP BIÇAĞI NO 1 14,5 CM İLE KESİM İŞLEMLERİNİZİ PROFESYONELCE YAPIN

En önemli endüstriyel mutfak ekipmanları arasında aklımıza ilk gelenlerden biri kuşkusuz bıçaklar. Küçük olmasına karşın mutfakta büyük rol üstlenen bıçaklarda seçim yapmak oldukça önemli. Bir bıçakta en önemli şeylerden biri keskinliktir. Fakat her zaman iş sadece bıçağın keskin olmasıyla da kalmıyor bu yüzden doğru model ve markada ürünü bulmak gerek. Pirge markası 1876’dan beri nesillerdir işini profesyonelce yürüten köklü ve güvenilir bir markadır. Diğer bıçak çeşitlerinde olduğu gibi kasap bıçakları konusunda da kendi alanında bir numara oluşunu senelerdir korumaktadır. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm kasapların yanı sıra et kesimi yapılan yerlerde ve et kesimi yapan herkesin ihtiyacı olan bir üründür.

PİRGE PRO 2002 KASAP BIÇAĞI NO 1 14,5 CM KESKİNLİĞİ SAYESİNDE MUTFAĞINIZDA PRATİKLİK KAZANIN!

Pirge pro 2002 kasap bıçağı bir bıçağın sahip olması gereken en önemli özelliklerden birine sahiptir: keskinlik! Pirge pro 2002 kasap bıçağı keskinliği ile en zor etleri bile sinirlerinden kolaylıkla ayırabilir istediğiniz şekillerde kesim yapabilirsiniz. Dana eti, kuzu eti gibi etler farketmeksizin hepsini kolayca halledebilirsiniz. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm fiyatı oldukça uygun olup bu bakımdan tam bir fiyat performans ürünüdür. Pirge pro 2002 kasap bıçağı sayesinde kaliteyle buluşarak kesim işleminizi profesyonelce sonlandırabilirsiniz. Pirge pro 2002 kasap bıçağı sağladığı keskinlik sayesinde zamandan dahi tasarruf etmenizi sağlayacak nitelikte bir mutfak ekipmanıdır. Bu kasap bıçağı sayesinde etin üzerindeki sinirleri sıyırabilir ve isterseniz kemiğinden kolayca ayırabilirsiniz. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm ve daha fazlası için mutfakyeri.com’u ziyaret edebilir güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

PİRGE PRO 2002 KASAP BIÇAĞI NO 1 14,5 CM ERGONOMİK TASARIMI İLE FAVORİNİZ OLACAK

Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm tamamen müşteri memnuniyetine göre tasarlanmış ve hazırlanmış bir ürün olup ergonomik koşullar göz önünde tutularak üretilmiştir. Bir kasap bıçağından beklenen performansın daha fazlasını yaparak kullanım kolaylığı sağlayan pirge pro 2002 kasap bıçağı kesinlikle favoriniz olacak. Kasap bıçağı fiyatları arasında en uygun fiyatlılardan biri olan pirge pro 2002 kasap bıçağı ele oturan sap kısmı ile kullanımı oldukça kolay ve rahat bir üründür. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm fiyatı gayet uygun olup mutfakyeri.com’dan kolaylıkla satın alınabilir. Bu kaliteli ürüne sahip olmak için yapmanız gereken tek şey sitemize giderek sipariş oluşturmak. Aynı zamanda mutfakyeri.com’u takipte kalarak zaman zaman yapılan kampanya ve indirimlerden haberdar olabilir, ucuz ve kaliteli alışverişin tadını çıkartabilirsiniz.

PİRGE PRO 2002 KASAP BIÇAĞI NO 1 14,5 CM İLE EN SERT ETLERİ DOĞRAMAK BİLE ARTIK ÇOK KOLAY

Bazen etler o kadar sert oluyor ki kesim aşamasında zorlayabiliyor yanlış kesim yapılması sonucunda et heba olabiliyor. Böyle bir durumla karşılaşmamak için bıçak seçimi konusunda titiz davranarak bu işi usta bir bıçağa bırakmak gerek. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm keskin metal yüzeyi sayesinde en sert eti bile rahatlıkla kesebilir. Bu özelliği ile en iyi kasap bıçağı modelleri arasındadır Pirge pro 2002 kasap bıçağı paslanmaz yüzeye sahip olduğundan sağlık açısından da uygun bir üründür ve sağlığınızı tehdit etmez. 14,5cm uzunluğunda olduğundan büyük parça etleri bile rahatlıkla kesebilir. Pirge pro 2002 kasap bıçağı modeli aynı zamanda anti bakteriyel özelliğe sahiptir bu özelliği sayesinde mutfağınızda hijyen sağlamış olursunuz.

PİRGE PRO 2002 KASAP BIÇAĞI NO 1 14,5 CM İLE GÜVENLİĞİNİZİ DERT ETMEYİN

Bıçaklar büyük ihtiyaç duyduğumuz ekipmanlar olsa da oldukça da tehlikelidir. Olası bir kaza yaşanmaması adına bıçak seçimi yaparken sap kısmının kaymadığından ve elinize uygun olup tam avuç içinize oturduğundan emin olmalısınız. Eğer bu şartlara uygun bir ürün alırsanız siz bi şeyler keserken bıçak elinizden sürekli kaymayacaktır ve sizde pratik bir şekilde işinizi halledebilirsiniz. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 14,5 cm ergonomik koşullara uygun sap kısmı ile tam size göre. Kaymayan sap kısmı sayesinde herhangi bir mutfak kazasını baştan önlüyor. Kasaplarda farklı farklı et kesimleri yapılır örneğin varsa etin sinirleri alınır, eti kemiğinden ayırma işlemi yapılır, gereksiz olan minik kıkırdaklardan ayırma işlemi yapılır. Et, pirzola, biftek, kuşbaşı ya da kıymalık sarma için dilimlenir ya da bölünebilir. Tüm bu işlemleri yapabilmek için ise kaliteli bir kasap bıçağı ihtiyacı meydana gelmektedir. Pirge pro 2002 kasap bıçağı no 1 14,5 cm modeli sayesinde tüm bu işlemlerinizi rahat, hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Bıçağın eti kesen yüzeyinin keskin sırt kısmının daha küt olması sayesinde kesim yaparken elinizi kesmez. Pirge markası özellikle dikkat ettiği bu ergonomik koşullar sayesinde kasap bıçakları konusunda da müşterilerinden tam not almaya devam etmektedir. En iyi ve en kaliteli kasap bıçağı için doğru tercih pirge pro 2002 kasap bıçağı olacaktır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR