Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak
Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak
Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak
Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak
Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak

Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak (ZUMEX SOUL)

İndirim Oranı : %40 İndirim
KDV Dahil : ₺127.840,25
İndirimli : ₺63.920,13  + KDV
KDV Dahil : ₺76.704,15

 

Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak Fiyatı

 

Otel, restoran, ticari merkezler, eğlence ve alışveriş merkezleri, öğrenci yurtları, kafeler, barlar ve meyve suyu büfeleri gibi mekanlarda sadece portakal değil, portakalın yanı sıra mandalina, greyfurt, limon gibi meyvelerin suyunun en optimum şekilde çıkarılması amacıyla Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak ürünümüz sizlerin maksimum kazanç ve tasarruf sağlamanız için üretilmiştir. Makine de bulunan tek bir tuş yardımıyla otomatik olarak besleme, kesip ayırma ve sıkma işlemini güvenli ve hızlı bir şekilde tamamlar. Kullanımı gayet kolay olup öğrenme zorunluluğu asla yaşanmaz. Bir kez gösterildikten sonra işletmenizde makinayı kullanacak yeni biri dahi olsa zorlanmayacaktır. Verimi oldukça yüksek ve profesyoneller için üretilmiş Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak yüksek randıman avantajlarının yanında, hijyen ve güvenlik gereksinimlerini de en yüksek düzeyde sağlar. Emniyet sistemli polikarbonat kapak ve posa filtreli meyve suyu teknesi sayesin de alışagelmiş olduğunuz makinalardan çok daha fazla özellikte olan bu ürünümüz siz değerli müşterilerimiz için profesyonel olarak üretilmiştir. 7 kg meyve stoklama kapasitesine sahip olup 5 litre de portakal suyu biriktirebilir. Dakika da tam 12 portakal sıkarak hızınıza hız katıp sizi asla yarı yolda bırakmaz. Portakal suyunun temas ettiği tüm yerlerin yanı sıra arka kapaklar da kesinlikle paslanmaz malzemelerden üretilmiş olup sağlığınıza asla tehdit oluşturmaz. Yeni teknoloji, meyveyi çok hassas bir şekilde ele alıyor, böylece her meyve suyunda esans yağlarından arınmış en iyi lezzet, stil ve kaliteye sahip oluyor. Sıktığınız meyve kabuklarını direkt olarak çöp kutusuna atma imkanı da sağlar. Portakal suyunun hazırlanması sadece 15 saniye sürüyor. Kolay sökülüp takılabilmesi sayesinde bulaşık makinasına yıkanabilir aparatlar yardımıyla artık temizlemek vakit kaybı olmaktan çıkıyor! Ürünün çapı 65 ila 80 mm arasında olup ergonomik tasarımı sayesinde mutfağınızda çok az yer kaplama potansiyeline sahip olmasının yanı sıra optimum performansı vermek amacıyla üretilmiş Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak Fiyatı gayet uygun ve indirimli olmasıyla birlikte ücretsiz kargomuz ve aynı gün teslim seçeneğimiz mevcuttur. Siz değerli müşterilerimiz için kaliteden asla ödün vermeden en ergonomik biçimde üretilmiş Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak Fiyatı sitemizden inceleyebilir teknik özelliklerini görebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Zumex Soul Portakal Sıkma Makinesi 12 Por Dak Fiyatı nı indirimli olarak satın alarak lezzetli portakal sularını hazırlamanın tam vakti!

Push & Juice
Yeni juicer Soul yeni bir konsept sunar: Push & juice, sadece bir düğmeye basarak, suyu sıkıştırmanın birkaç saniyeliğine tamamlanacaktır. Sadece 15 saniye içinde taze meyve suları yapmak için en basit yol.

 

Mükemmel Suyu
Bir meyve suyu hazırlamak Soul ile esintiye gelir. Yeni teknoloji, meyveyi çok hassas bir şekilde ele alıyor, böylece her meyve suyunda esans yağlarından arınmış en iyi  lezzet, stil ve kaliteye sahip oluyor.

 

Konik Sistem sayesinde, basma birimlerinin yeni konik şekli, meyve sorunsuz ve mükemmel merkezli meyve suyu çıkarma sistemine girer.

 

360º tasarım Tasarımı ve işlevselliği değerli stil ve imza alanlarına sahip işletmeler için tasarlanmış, küçük, kompakt ve kullanımı kolay devrim niteliğinde bir makine. Sportif ve zarif çizgileri ile göz kamaştıran tasarımı  göze çarpmıyor.

 

Üç basit adım ve herşey yeniden temiz


Açık, ekstrakte ve temizle. Kolay kullanım ve temizlik, sadece üç adımda makineyi temizleyebilir ve sıkıştırabilirsiniz.

 

Teknik Özellikler :

  • Boyutlar: 260 x 430 x 435 mm
  • Daha büyük çap: 80 mm'ye
  • Meyve / dakika: 12 meyve
  • Besleyici kapasitesi: 3/4 meyve
  • Ağırlık: 17 kg - 37.4 lb
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR