Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Zumex Speed Pro Portakal Sıkma Makinesi 32 Por Dak
Zumex Speed Pro Portakal Sıkma Makinesi 32 Por Dak
Zumex Speed Pro Portakal Sıkma Makinesi 32 Por Dak
Zumex Speed Pro Portakal Sıkma Makinesi 32 Por Dak

Zumex Speed Pro Portakal Sıkma Makinesi 32 Por Dak (Zumex Speed Pro Portakal Sıkma M)

İndirim Oranı : %40 İndirim
KDV Dahil : ₺324.596,39
İndirimli : ₺162.298,19  + KDV
KDV Dahil : ₺194.757,83

ZUMEX SPEED ​​PRO TİCARİ NARENCİYE SIKACAĞI

Speed ​​Pro, yüksek meyve suyu talebine sahip büyük kuruluşlara kaliteli portakal suyu sunabilir. Bu narenciye sıkacaklığının ana bileşeni olan verimlilik sayesinde, Speed ​​Pro'nun servis, kullanım kolaylığı, işlevsellik ve temizlik açısından yeni bir deneyim garanti edeceğinden emin olabilirsiniz. İki servis modeli, onu izleyen birine ihtiyaç duymadan sürekli meyve suyu üretmek için mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilir.

ANAHTAR ÖZELLİKLER

  • Dakikada 40 meyve kadar meyve suları
  • 85 mm çapındaki meyveleri idare edebilir
  • Kullanımı kolay
  • 23 Dil ayarı
  • Elektronik Akıllı Dokunmatik ekran
  • 2 Çalışma modu: sürekli veya sürekli olmayan
  • Daha iyi temizlik için Tahliye ve Temizleme sistemi
  • PulpOut sistemi: Manuel süpürme ve W Filtre
  • ASP anti bakteriyel sistemi içerir
  • 52 L kapasiteye kadar çöp arabası
  • Çok yüksek tüketim için

ÜRETİM

Diğer ticari narenciye sıkma makinelerine kıyasla Zumex, Speed ​​Pro'nun besleyicisinin ve kapağının yüksekliğini azaltarak yükleme işlemini çok kolaylaştırdı. Hafif fakat sağlam bir tabanla Speed ​​Pro'nuzu kolayca sökebilirsiniz.

Bu, Speed ​​Pro'nuzu temizlememize neden olur, temizlik işlemi kolay kolay olmamıştır, ayrıca Zumex'in yeni Click and clean sistemi, kullanıcıların hamuru doğrudan çıkarılabilir paslanmaz çelik hazneye kaydırmasını sağlar. Bir diğer gelişme de, 52 litrelik paslanmaz çelik haznedir, artık meyve sıkacağı atmak istediğinde değil atığı ne zaman atmak istediğinize karar verebilirsiniz.

Speed ​​Pro, meyve suyu için çok yüksek talepler için tasarlanmıştır ve dakikada 40 narenciye sıkabilir. Speed ​​Pro'nun bir diğer harika özelliği de, evin önüne yerleştirildiği takdirde, müşterilerinizin meyve suyunun üretildiğini görebilecekleri şeffaf meyve suyu odası.

ÇALIŞMA MODLARI

Kullanışlı dokunmatik ekranı sayesinde kurumunuza en iyi uyan kullanım şeklini ayarlayabilirsiniz. Ekran, sıktığınız meyve parçalarını, dili, emniyet pimini, hata mesajlarını ve meyve sıkacağı ömrü boyunca tüketilen toplam portakal sayısını kontrol etmenize olanak tanır.

Çok hızlı bir üretim, başarılı bir işletme için bir temeldir; Speed ​​Pro'nun besleyicisi ile 20 kg narenciye yükleyebilir ve meyve sıkacaklarının bağımsız çalışmasına izin verebilirsiniz. 2 mod ile; Sadece basitçe bastırabileceğiniz ve unutabileceğiniz ve süreksiz olan, sürekli olan tek bir bardağı doldurmak için idealdir. Bu iki mod size kuruluşunuza en uygun olanı seçme özgürlüğü verecektir.

HİJYEN VE GÜVENLİK

Ticari bir meyve sıkıcısının temizlenmesi kolay olmalı ve Speed ​​Pro, tahliye edilebilen kolayca çıkarılabilir parçalar ve Zumex tarafından oluşturulan bir ASP sistemi sunuyor. ASP, yıkamalar arasında bakteri oluşumunu önleyen, ekstra etkili koruma ve dayanıklılık sağlayan gümüş iyonları kullanarak% 99.9'a kadar bakterilerin çoğalmasını engeller ve önler.

Güvenlik, herhangi bir ticari cihazda önemli bir özelliktir ve Zumex, herhangi bir parça yanlış çıkarıldığında veya monte edildiğinde makineyi durduracak otomatik bir durdurma güvenlik özelliği içerir. 

BİZİM KARARIMIZ

Zumex Speed ​​Pro pratik, ticari bir narenciye sıkacağıdır. Maksimum meyve çapı 81 mm olan dakikada 40 portakal suyu sıkma kabiliyetine sahip olan bu hız, üretim süresini düşük tutacak ve servisi inanılmaz derecede hızlı tutacaktır. Dahili besleyiciye 20 kg narenciye yükleyebilme avantajının eklenmesiyle, makine gerektiğinde bağımsız ve sürekli çalışabilecek. Zumex Speed ​​Pro, oteller veya kafeteryadaki self servis alanların masalarına veya sayaçlarına mükemmel bir şekilde adapte olur ve kolay ve hızlı bir meyve suyu servisi sunar.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Model: Hız Pro
  • Renk: gümüş
  • Boyutlar LxWxH (cm): 54,7 x 59,3 x 98,9
  • Besleyici Kapasitesi: 20kg
  • Dakikada Meyveler: 40
  • Güç (Watt): 300
  • Ağırlık (kg): 65
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR