Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Hamilton Beach Blender Hbb 250 S
Hamilton Beach Blender Hbb 250 S
Hamilton Beach Blender Hbb 250 S

Hamilton Beach Blender Hbb 250 S (HBB 250 s)

MÜKEMMEL PERFORMANS HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S

Hamilton Beach Blender HBB 250 S ile artık yiyecekleri parçalamak çok daha kolay. Mutfak ekipmanları arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Hamilton Beach Blender ile artık dilediğiniz içeceği hazırlama imkanına sahipsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan bu bar blender aynı zamanda mutfaklarınızda sizlere pratik olmayı da sağlamaktadır. Sessiz çalışması sayesinde sizleri rahatsız etmez ve mutfaklarınızda sizlere kaliteli bir çalışma sunar. Günümüz mutfak ekipmanları arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Hamilton Beach Bar Blender kullanılan iç ve dış malzeme kalitesinden dolayı uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Kompakt şekilli tasarım sayesinde bu blender modeli mutfaklarınızda fazla yer kaplamamaktadır. Parçaları çıkarılabilir şekilde tasarlanan bu mutfak ekipmanı bu sayede kolayca temizlenebilir. Ve her zaman pırıl pırıl kalır. 450 watt güçlü motoru sayesinde parçalanması uzun zaman alan ve zor olan ürünleri bile anında parçalayabilen Hamilton Beach Blender HBB 250 S ile artık dilediğiniz içeceği anında yaratabilirsiniz. İçinde bulunan haznesi paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Paslanmaz çelik sayesinde kaliteli ve temiz bir kullanım sunmaktadır. Hamilton Beach Blender ön yüzeyinde bulunan güç düğmeleri sayesinde çok kolay bir şekilde istenilen hız ayarında kullanılabilmektedir. Parçalamak istediğiniz ürüne göre hız ayarını ayarlayabilirsiniz. Bu endüstriyel mutfak ekipmanı oldukça güvenilir bir biçimde tasarlanmıştır. Ürün kapağın açılması durumunda otomatik bir şekilde çalışmayı durdurur. Ve kapağı tam kapatılmadan çalıştırmaya izin vermez. Çok ağır olmaması sayesinde bu blender modeli kolayca taşınabilmektedir.

UYGUN FİYATLARLA HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S

Kalitesinin yanı sıra Hamilton Beach Blender fiyat uygunluğu ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Diğer ürünlerden ayrılan özelliklerinden biri fiyat skalası olan bu mutfak ekipmanı oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Hamilton Beach Blender Hbb 250 s fiyatı barındırdığı özellikleri ve kalitesine bakıldığı zaman oldukça idealdir. Mutfakların göz bebeği ve ceplerin dostu Hamilton Beach Blender Hbb 250 S.

HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S 450 WATT GÜÇ İLE DAHA İŞLEVSEL

450 watt güce sahip Hamilton Beach Blender güçlü motoru sayesinde kolayca parçalama işlemini gerçekleştirebilir. Sağlıklı yiyecekler ve içecekleri anında hazır etme imkânı sunan motoru sayesinde artık mutfaklarınızda daha pratik olmaya hazır olun. Ayrıca bu endüstriyel mutfak ekipmanı geniş bir hazneye sahip olma özelliği ile sizlere geniş alan imkânı da sunmaktadır.

HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S ÇIKARILABİLEN PARÇALARI SAYESİNDE PRATİK VE TEMİZ

Bu profesyonel mutfak ekipmanı parçalama işleminizi bitirdikten sonra hazneyi yerinden çıkarıp rahatça dilediğiniz yere dökebilmeniz için çıkarılabilen parçalar halinde üretilmiştir. Kolayca söküp takılabilen parçaları ile çok kolay ve pratik bir kullanım sunan bu blender ayrıca kolay temizleme imkânı da sunmaktadır. İşleminiz sona erdikten sonra parçaları rahatça çıkarıp yıkayabilirsiniz.

HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S POLİKARBON YAPISI İLE OLDUKÇA DAYANIKLI

Polikarbon yapısı sayesinde Hamilton Beach Blender çizilmelere ve darbelere dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Bu profesyonel mutfak ekipmanı polikarbon teknolojisi sayesinde kendisini koruma altına alır. İçerisinde yer alan keskin bıçaklar sayesinde parçalama işlemini en kısa sürede ve üstün performans ile gerçekleştirir. Keskin ve sivri bıçakları ile kaliteden söz ettiren bir mutfak ekipmanı olma özelliğini taşımaktadır.

KOLAY TAŞINABİLİR PROFESYONEL MUTFAK EKİPMANI HAMİLTON BEACH BLENDER HBB 250 S

Hafif bir ağırlığa sahip olmasından dolayı kolayca taşınabilen bir yapıya sahip olan Hamilton Beach Blender Hbb 250 S görünümü ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Mutfağın neresine koyulursa koyulsun şıklığından ödün vermeyen bu mutfak ekipmanı mutfağın her yerinde kullanılmaya uygun şık ve taşınabilir bir ekipmandır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Hazne Kapasitesi = 1 litre

Devir türü = İki Devirli

Tip = Elektrikli

Boy (mm) = 200

En (mm) = 165

Yükseklik (mm) = 410

Volt (Monofaz / Trifaz) = 230 V / NPE

Brüt Ağırlık (kg) = 4,5

Net Ağırlık (kg) = 3,9

Hazne Malzemesi = Paslanmaz Çelik

 

Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR