Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Hamilton Beach Blender Hbh650
Hamilton Beach Blender Hbh650
Hamilton Beach Blender Hbh650
Hamilton Beach Blender Hbh650
Hamilton Beach Blender Hbh650
Hamilton Beach Blender Hbh650

Hamilton Beach Blender Hbh650 (HBH650)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺96.175,62
İndirimli : ₺44.080,49  + KDV
KDV Dahil : ₺52.896,59

 

Hamilton Beach Blender Hbh650 Tüm Mutfaklarda!

Blenderler oldukça kullanışlı olan endüstriyel mutfak ekipmanı kategorisinde yer almaktadır. Genel olarak bilinen kullanım alanı büyük malzemeleri ve katı meyveleri küçük parçacıklar haline getirmek olarak bilinse de birçok alanda harikalar yaratacak olan ürünlerin başında yer almaktadır. Birçok endüstriyel mutfak ekipmanı görevini de karşılamaktadır. Bu sebepler ile blender seti birçok alanda tercih edilmektedir. Endüstriyel mutfakların en kullanışlı ve küçük mutfak ekipmanlarından biri olarak bilinmektedir.

Hamilton Beach Blender Hbh650 Fiyatı

Hamilton Beach Blender ürünlerinin birkaçı sessiz kullanım için uygun şekilde üretmiştir. Bu sebeple mutfağınıza uygun blenderı bulmak sizlere kalıyor. Birbirinden farklı blender seti sitemizde satışa sunulmuştur.  Hamilton Beach Blender Fiyatı modellere ve özelliklere göre değişmektedir. Her bütçeye uygun olan ve birbirinden farklı bütçede bulunan blenderlara göz atabilirsiniz. Bütçe dostu olan blenderlara göz gezdirebilir ve ilginizi çeken ve mutfağınıza uyum sağlayan ürünü sepetinize ekleyerek satın alma noktasına ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ve incelediğiniz ürünlere ulaşmak oldukça kolaydır. Satın alma konusunda da yardımcı olarak isterseniz taksitli isterseniz de peşin ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Blender Fiyatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istediğiniz zaman ise sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Hamilton Beach Blender Hbh650 Modeli Sayesinde Kullanım Kolaylığına Ulaşın

Blender modelleri geniş model aralığı ile satışa sunulmaktadır. Birbirinden farklı birçok blender seti oldukça kolay bir şekilde elinizin altında. Az olarak bilinen blender modelleri önünüze sunulduğunda oldukça fazla olduğunu sizler de anlayacaksınız. Birbirinden farklı blender seti, blender haznesi, blender bıçağı ulaşmanız için kolay bir şekilde dizayn edilmiştir.

  • Wave ~ Action ™ sistemi

Wave ~ Action ™ sistemi parçacıkları sürekli olarak bıçakların yanına sürükler ve bu sayede ekstra pürüzsüz içeceklere ve yiyeceklere ulaşabilirsiniz. Wave ~ Action ™ Sistemi, hızı ve bıçak tasarımı ile birlikte, granita dokusundan kremalı bir içecek profiline kadar buzu parçalar. Eşsiz kap ve bıçak tasarımı ile mutfak alanınızda oldukça şık duracaktır.

  • Zamanlayıcı ve Darbe Seçenekli İki Hız

Bu özellik sayesinde çok çeşitli karışımlarda vazgeçilmez olan bu özelliği kullanarak istenilen püre kıvamına ulaşılabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilmiş bıçakları sayesinde mutfak alanında blenderınızın hem ömrünü uzatırsınız hem de sağlığınızı hiçbir derecede riske sokmadan istediğiniz karışımları üretebilirsiniz.

  • Polikarbon yapı

Hacmi dikey yönde kullanmak amacıyla malzemelerin üst üste yığılmasını sağlayabilen istiflenebilen polikarbon kaplar sayesinde daha az yer kaplamaktadır. Okunması kolay ölçüm işaretlerine sahip olan dayanıklı polikarbon kap ile birbirinden farklı aromalara ulaşabilirsiniz. Polikarbon cam gibi malzemelerin yanı sıra daha hafif bir yapıya sahiptir, bu özellik mutfak alanınızda daha rahat kullanımlara ulaşmanızı hedeflemektedir.  Hamilton Beach Blender ürettiği blender modelleri sayesinde sıklıkla karşınıza çıkan kaliteli bir marka olarak bilinmektedir.  Önce mutfakyeri.com ailesine katılıp sonra da Hamilton Beach ailesi üyeleri olabilirsiniz.

Mutfakların Yardımcısı Hamilton Beach Blender Hbh650’nin Sağlam Yapısı

Mutfak alanında çalışan birçok insanın en değerli yardımcısı olan keskin bıçaklar, ürün fazlalığına dayanabilir olması gerekmektedir. Hamilton Beach Bar Blender Hbh650 ‘nin keskin ve dayanıklı çelikten yapılmış olan bıçakları, ürünleri parçalarken hiçbir şekilde zorlanmaz, atacağınız malzemeleri tek seferde parçalar ve karıştırır. 3 Hp güce sahip motoru ile birlikte etkisini gösteren keskin ve paslanmaz çelikten üretilmiş bıçaklara sahiptir. Paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde uzun süreler sağlığınızı riske atmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Hamilton Beach Blender İle Mutfakta Hızlı Ol

Hız her makinede dikkat edilen önemli bir özelliktir. Tüm makinelerin kendine ait belli bir hız kapasitesi vardır. Hızlı ve pratik kullanıma sahip olan bu Hamilton Beach Blender sayesinde istediğiniz karışımları kimseleri bekletmeden kolay bir şekilde servis edebilirsiniz. Hamilton Beach Blender Seti hız kalitesi 3 Hp motor gücünde olduğundan dolayı sizlere sunum için ekstra bir zaman ayırmaktadır. 3 Hp motor gücünün kullanım alanı genellikle daha büyük mutfak makineleri olsa da mutfak alnına hız katmak için Hamilton Beach Blender 3 Hp motor gücü ile üretilmiştir. Hamilton Beach Bar Blender Hbh650‘in güçlü motoru ile işiniz daha kolay ve hızlı. Sunum noktası her müşteri için oldukça önemlidir. Bir içecek ya da yiyecek ilk önce gözümüze ondan sonra midemize hitap etmelidir, gözümüze hitap eden yiyecek ve içeceklerin kalitesi her zaman daha farklıdır. Bu hızın sizlere yarattığı bir avantaj olarak algılanabilir. Ne kadar iyi sunuma ulaşırsanız avantajınız o kadar yüksek olur. Hız bir mutfak için oldukça önemli bir özelliktir. Hamilton Beach Blender Hbh650 ile mutfakta hız kapasitesini arttırmak artık sizin elinizde.

 

Hamilton Beach Blender Sayesinde En Küçük Parçacıklarla Lezzete Ulaş

Birbirinden kaliteli ve sağlıklı malzemeler kullanılarak üretilen Hamilton Beach  Blender sayesinde işleriniz oldukça kolay ve hızlı şekilde halletmek artık çok daha kolay.  Hamilton Beach Blender sayesinde karıştırma işini endüstriyel mutfak alanında bu blender setinden daha iyisi yapamaz, kenarı çekilin ve işi ona bırakın. Yüksek devir gücü ile birbirinden farklı birçok ürünü karıştırarak sıvı hala getirebilir, yani Hamilton beach blenderın karıştıramayacağı ürün yok. Bu sayede istediğiniz meyveyi ya da sebzeyi en küçük parçacıklarına ayırarak tüketme imkanına sahip olacaksınız. Ekstra lezzetler keşfetmenize yardımcı olacak olan Hamilton Beach Blender ile birbirinden lezzetli tatlara ulaşacaksınız ve mutfağınız daha keyifli bir alana dönüşecektir. Hamilton beach markasını tercih ederek sesli olan mutfak alanınızda sessiz bir çalışma ekipmanı ekleyerek mutfak alanınızda daha kaliteli işlere adım atabilirsiniz. Kullanım rahatlığına alıştıktan sonra Hamilton Beach Blender severek ve isteyerek kullandığınız ürün haline gelecektir.

Hamilton Beach Blender Hbh650 Teknik Özellikler

Standart:                 Ünite tabanla birlikte gelir, bir adet 1,8 L / 64 öz konteyner
Kontroller:              Yüksek / Düşük Darbe, Zamanlayıcı

Motor:                     3 Hp
Elektrik:                  120 V, 60 Hz, 13 Amper Ağırlık: 13,9 lb / 6,3 kg (nakliye)
Garanti:                   2 yıl
Kasa Paketi Adet:  1

Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR