Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Hamilton Beach Blender Hmd 200
Hamilton Beach Blender Hmd 200
Hamilton Beach Blender Hmd 200
Hamilton Beach Blender Hmd 200
Hamilton Beach Blender Hmd 200
Hamilton Beach Blender Hmd 200

Hamilton Beach Blender Hmd 200 (HMD 200)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺67.950,17
İndirimli : ₺31.143,83  + KDV
KDV Dahil : ₺37.372,59

Hamilton Beach Blender Hmd 200 Mutfakyeri.com 'da!

Blenderler genellikle sıvı ürünleri çok yüksek hızda karıştırmak ve çırpmak için üretilmiştir. Bunun yanı sıra katı gıdaları da parçalayıp öğüterek sıvı hale getirebilmektedir. İnsan gücü ile asla elde edilemeyecek küçük parçacıklara ayrılmış karışımları üretmek için blenderlar mutfak alanında en büyük yardımcılardır. Örneğin sadece bu küçük işlem için bir mutfak robotuna ihtiyacınız varsa mutfak robotu tercih etmek yerine mutfak robotundan daha az yer kaplayacak olan Hamilton Beach Blender Hmd 200 tercih edilerek mutfak alanınızda ekstra yere ihtiyaç duymadan çalışabilirsiniz. Özellikle çorba yapmak için blender seti arayan kullanıcılar Hamilton Beach Blender Hmd 200 sayesinde mutfak alanında bir ilk yaşayacaktır, çizilmeleri engelleyen küçük aparatları sayesinde çorbaları bulundukları tencere içerisinde zarar vermeden karıştırma imkanı sunmaktadır. Hamilton Beach Blender Seti ergonomik ve şık tasarımları ile mutfaklarda sizlere eşlik etmeye hazır.

Hamilton Beach Blender Hmd 200 Modeli

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan kullanıcılar, Hamilton Beach Blender Seti sayesinde işlerini daha kolay, pratik ve çabuk şekilde sonlandırmakta. Kek, kahvaltılık soslar, çorba gibi yiyeceklerin hazırlanma sürecini kısaltan ürünler zamanın doğru kullanılması ile birlikte oldukça pratiklik sağlamakta. Hamilton Beach Blender Modeli sitemizde kategoriler halinde ayrılmıştır. Mutfağınıza uygun olan blender seti sizi beklemekte. Ergonomik tasarımları sayesinde sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz Hamilton Beach Blender Setleri yorulmadan, zahmetsiz bir şekilde en leziz yemekleri ortaya çıkarmanıza yardım etmektedir.

Hamilton Beach Blender Hmd 200 Fiyatı

Çok kısa süreler içerisinde istediğiniz sonuçlara ulaşacağınız modeller ve ihtiyacınıza yönelik blender setlerine ulaşmak artık çok daha kolay. Yemeklerinizin her aşamasında kullanabileceğiniz blenderlar sayesinde daha lezzetli ve daha estetik yemekler üretmek artık elinizde. Çoğunuzun sevmediği ürünleri bile karıştırarak enfes lezzetler ortaya çıkartan blender seti fiyatı oldukça bütçe dostu olarak ayarlanmıştır.

Her Evin İhtiyacı Hamilton Beach Blender Hmd 200 Çubuk Blender

Blenderlar mutfağa girdiğiniz andan itibaren her an elinizin altında bulunması gereken endüstriyel mutfak ekipmanı olarak tanımlanır. Çok kısa süreler içerisinde istediğiniz sonuçlara ulaşabilecek blenderlar sayesinde mutfak alanında çalışmak artık çok daha kolay. İşlerinizi hızlı bir sürede halledip keyif yapacağınız günler son çıkan mutfak ekipmanları sayesinde artık geldi. Blenderların kullanım alanı oldukça geniş olarak bilinmektedir. Farklı model ve kategorilere sahip birbirinden farklı blender bulunmaktadır. Çubuk blender kullanım alanı bakımından birçok mutfak ekipmanının kapladığı yeri kaplamamakta, bu sebepten ötürü en çok tercih edilen endüstriyel mutfak ekipmanı kategorisinde yer almaktadır. Minimal tasarımları ile mutfak alanınızda yer edinen blenderlar mutfağınıza uyum sağlayacak modellerden oluşmaktadır. Yer kaplamayan boyutları sayesinde blenderları muhafaza etmek oldukça kolay.

Hamilton Beach Blender Seti İle Daha Sağlıklı İçecekler

Yemek hazırlama noktasında işlerinizi kolaylaştıran blender seti bakımı ve temizliği açısından da sizlere kolaylık sağlamaktadır. Hamilton Beach Blender üretildiği malzeme kalitesi bakımından oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Sağlığınız için uygun çelik oranlarında ayarlanmış olan blender bıçağı, blender haznesi ve blenderı oluşturulan küçük parçaların birleşimi ile oluşmuş olan blender seti kullanım rahatlığı ile de dikkat çekmektedir. Paslanmaz çelikten oluşan malzemeleri sayesinde mutfağınızda sağlıklı içecekler üretirken aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacaktır. Ayrıca istediğiniz ısıda blender bıçağını, blender haznesini ve blenderı oluşturan malzemeleri yıkayarak temizleyebilirsiniz.

 

Filtreleme
Bar Mikser
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR