Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200
Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200
Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200
Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200
Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Hbs1200 (HBS1200)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺285.951,88
İndirimli : ₺131.061,28  + KDV
KDV Dahil : ₺157.273,53

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Ne İşe Yarar?

Endüstriyel mutfakların ve amatör mutfakların vazgeçilmez mutfak aletleri blenderlardır. Endüstriyel mutfak blenderları profesyonellik sağlayabilmek için fonksiyonel olarak daha çok işleve sahip aletlerdir. Endüstriyel mutfak ekipmanlarının bir üyesi olan Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Blender hbs1200 bar, kafe ve restoranların kullanımı için oldukça uyumlu bir mutfak aletidir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı ile işletmelerinizde servis edebileceğiniz birçok içeceği yapabilirsiniz. Bu profesyonel mutfak ekipmanıyla servis etmek için alkollü ve alkolsüz kokteyler, milkshakeler ve smothieleri kolayca hazırlayabilirsiniz. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı sanayi tipi mutfak ekipmanıdır ve 16 değişik döngü için ayarlanabilmektedir. Bu döngüler içecek kapasitesi, içecek sayısı, dağıtılacak buz miktar ve karıştırma zamanlarına göre farklı programlarda ayarlanabilme işlevine sahiptir. Cihaz üçlü koruma sistemi sayesinde oluşabilecek sorunları engellemek üzere tasarlanmıştır. Ayrıca izole çift duvarlı haznesi ile buzun sıcaklığını korurken bir yandan da işlem sırasındaki gürültünün önüne geçmektedir. Hamilton Beach buzlu kokteyllerinize eşit buz dağılımını yapabilmek için Revolution teknolojisinden yararlanmaktadır. Profesyonel mutfaklarınızda eşsiz buzlu kokteyller yapabilmek için Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı en iyi tercihinizdir.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Polikarbon Haznesi İle İçeceklerinizin Kontrolü Sizde Olsun

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı hbs1200 hazneleri polikarbon malzemeden üretilmiştir. Polikarbonun yapısı termoplastikten oluştuğu için hazneler saydam bir yapıya sahiptir. Hamilton Beach Karıştırıcının haznesi polikarbondan oluştuğu için oldukça dayanıklıdır. Bu dayanıklılık sayesinde paslanma, çizilme ya da aşınma gibi kullanımı engelleyebilecek problemler oluşturmamaktadır. Ayrıca polikarbon haznesi dayanıklı yapısı ve su tutma özelliği sayesinde kullanım ömrü oldukça uzundur. Saydam haznesi sayesinde hazırladığınız ürünün durumunu kontrol edebilir ve olduğunu düşündüğünüz zaman servis edebilirsiniz. Bu endüstriyel mutfak ekipmanının haznesi camdan bile hafif olduğu için kolay bir şekilde taşınabilmektedir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı kaliteli malzemeler ile üretildiğinden mutfaklarınızda size uzun süre eşlik etme garantisini vermektedir.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Patentli Dalga Sistemi İle Pürüzsüz Karıştırma Sağlar

Profesyonel mutfak blendarları en pürüzsüz karıştırma işlemini sağlayabilmek için yenilikçi teknolojilerle donatılmıştır. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Dalga sistemi ile en kaliteli içecekleri hazırlamayı hedeflemektedir. Bu sistem sayesinde karıştırma işlemi sırasında ürün dalga şeklinde bıçaklar tarafından duvarlar boyunca yukarıdan aşağıya yönlendirilir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcılarla karıştırılmamış büyük parçacıkların kalma riski yoktur, bu sayede her zaman pürüzsüz homojen kokteyller hazırlayabilirsiniz.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcının Keskin Bıçak Performansını İçeceklerinizin Üzerinde Deneyin

Endüstriyel mutfak blenderlarında en önemli kriter yüksek keskinliğe sahip bıçaklardan üretilmiş olmasıdır. Blenderların bıçakları ne kadar keskin olursa karıştırma işlemi o kadar başarılı sonuçlanmaktadır. Hamilton Beach markası blender üretimlerde bıçak performansına fazlasıyla önem vermiştir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı ürün çokluğuna rağmen ürününüzü istediğiniz şekilde parçalayıp karıştırabilmektedir. Bu blender haznesi 1.9 litre kapasitesine sahip olduğundan hiçbir zorluk çekmeden karıştırma işleminizi en kolay şekilde yapabilirsiniz. Keskin bıçak performansı sayesinde ürünleri tek seferde parçalayıp zorlanmadan karıştırabildiği için hızıyla mutfakta zamandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Hamilton profesyonel bar blenderlarının bıçakları paslanmaz çelikten üretildiği için oldukça dayanıklıdır ve uzun ömürlü kullanımı sağlar.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Otomatik Zamanlama Ayarı Sayesinde Zaman Kazanın

Endüstriyel mutfaklarda zaman çok değerlidir, bu yüzden fazladan yaratılan zamana fazlasıyla ihtiyaç duyulmaktadır. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı sizin için bu zamanı otomatik zamanlama özelliği ile yaratmaktadır. Bu özellik hazneye malzemelerinizi yerleştirdikten sonra ürününüzün ne kadar sürede hazır olacağını belirleyip otomatik zamanlamaya gerekli süreyi tek tuşla girip ayarlamanızı sağlar. Ayarlama sayesinde ürününüzün sürekli hazır olup olmadığını kontrol etme durumundan tamamen kurtulursunuz. Ürününüzü siz olmadan servis etmeye hazır hale getirmektedir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı mutfağınızda gerekli olan zamanı yaratan profesyonel mutfak aletidir.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Sensörleri İle Güvenli Kullanımı Sağlar

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı herhangi bir hataya karşı sensörleri sayesinde oluşabilecek sorunların önüne geçerek güvenli kullanıma sahiptir. Sahip olduğu üçlü koruma sistemi ile rahat şekilde içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Bu sistem sayesinde cihazınızın hazne kapağı kapalı olmadığında, hazne gövdeye tam oturmadığında ve drenaj sensörü uyarı veriyorsa blenderınız çalışmaya başlamamaktadır. Endüstriyel mutfak ekipmanınızın güvenlik tedbirleri sayesinde herhangi bir kaza riski ya da etrafa içeceklerin sıçraması gibi problemler ortadan kalkmaktadır.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Yüksek Motor Gücüyle Kusursuz İçeceklere Ulaşın

Endüstriyel mutfak blenderları güçlü motor gücüne sahip olmalarıyla karıştırma işlemini kusursuz şekilde yapabilmektedirler. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı motoru 3 HP’dir. Bu motor gücü çok yüksek bir mutfak aleti olması sayesinde herhangi bir gıdayı kolaylıkla işleyebilir. Buzları motor gücü sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde parçalayıp karıştırma özelliğine sahiptir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı sahip olduğu yüksek motor gücü ünitesiyle içeceklerinizi hiç zorlanmadan hızlı bir şekilde kusursuz lezzete ulaştırabilir.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Temizliği Nasıldır?

Profesyonel mutfak blenderlarının içinde malzemelerin parçalama ve karıştırma işlemleri yapıldığı için en iyi şekilde temizlenmesi herhangi bir sağlık riski oluşturmaması için oldukça önemlidir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı haznesi, bıçakları kolayca çıkartabildiği için temizlemesi kolaydır. Bıçakları paslanmaz çelikten oluştuğu için dayanıklıdır ve temizlik sırasında herhangi bir aşınma, çizilme gibi problemler oluşturmaz. Polikarbon haznenizi ve paslanmaz bıçaklarınızı elinizde ılık suda yıkayabilirsiniz ya da isteğinize göre bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. Temizliğiyle fazla zaman almayan Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı mutfaklarınıza her alanda istediği zamanı vermektedir. Kolay temizlenebilir olması ve kaliteli parçaları sayesinde hazırladığınız ürünlerde herhangi bir sağlık riski oluşturmamaktadır.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcısı Uzun Ömürlüdür

Profesyonel mutfak ekipmanı seçerken tercihlerinizi uzun ömürlü aletlerden yana kullanmanız işletme maliyetleri için önemli bir faktördür. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcısını oluşturan bütün parçaları en kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Paslanmaz çelik bıçakları ve motor milleri kullanıcı hatası olmadığı durumlarda ömür boyu garantiye sahip parçalardır. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı üretiminde kullanılan dayanıklı parçalar sayesinde mutfağınızda uzun süreli kullanımı size sunmaktadır.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı Fiyatı İle Sizi Etkiler

Endüstriyel mutfak ekipmanı alırken mutfağınızdaki verimliliği artıracak ürünleri seçmeniz mutfağın hızını artırmaktadır. Profesyonel mutfak aleti olan Hamilton Beach Kokteyl Karıştırıcı saatte yaklaşık 60 kokteyl hazırlayabilmektedir. Bu mutfak ekipmanı mutfağınıza hız katacak ve servis hızınız sayesinde müşteri memnuniyetini oldukça artıracaktır. Ayrıca dayanıklı yapısıyla da mutfağınızda uzun süreler kullanım garantisini vermektedir. Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı fiyatı muadil ürünlerle karşılaştırıldığında fiyat performans olarak uygun bir üründür. Blenderlar profesyonel mutfakların kullanımı için kaliteli kokteylleri ve verimliliği ile ideal bir mutfak aletidir. Eğer Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı hbs1200 modelini en uygun fiyatlarla Mutfakyeri.com’dan satın alabilirsiniz. Ayrıca avantajlı kargo sayesinde ürününüzü hem aynı gün deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz hem de ücretsizdir.

Hamilton Beach Buzlu Kokteyl Karıştırıcı HBS 1200 Teknik Özellikleri

  • Ürün Kodu: 9563.HBS12.00
  • Polikarbon Hazneli
  • Hazne Kapasitesi: 1.9 lt
  • Buz kapasitesi : 18 lt
  • Fonksiyonu: Karıştırma
  • Otomatik zamanlama
  • Dalga sistemi
  • Tip: Elektrikli
  • Boyutlar: 330x430x760
  • Net Ağırlık: 2,3 kg
  • Brüt Ağırlık: 34,8000 kg
  • Volt: 230V/ NPE
  • Frekans: 50-60
  • Ürün Menşei: Amerika / Çin
  • Marka: Hamilton Beach                                
Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR