Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Vıtamix 10198
Vıtamix 10198
Vıtamix 10198
Vıtamix 10198
Vıtamix 10198

Vıtamix 10198 (10198)

Vitamix 10198 İle Mutfağınıza Fark Katın!

Endüstriyel mutfakların en kullanışlı olan ürün kategorisinde yer alan bar blenderları, aileniz ve müşterileriniz için milkshake, frozen, kahve, çorba, kahvaltılık soslar ve birçok ürününüzün karıştırılmasında sizlere yardımcı olur. Vitamix 10198 blender sayesinde mutfaklarınıza farklı tatlar katabilirsiniz.  Performansı ve ergonomik tasarımı nedeni ile endüstriyel mutfak ekipmanı kategorileri içinde sıklıkla tercih edilmektedir. Fiyat performans olarak mutfağınızda sizlere eşlik edecek olan Vitamix 10198 blenderı Mutfakyeri.com adresinden kolayca inceleyebilir, mutfak dizaynınıza göre birbirinden farklı blenderlara sahip olabilirsiniz.

Vitamix 10198 Mutfakta Hızlanın!

Birden fazla ürünü karıştırarak, istediğiniz ürünü elde etmenizi sağlayan Vitamix Blender ile soslarınızı, çorbalarınızı ve daha birçok püre kıvamına getirebileceğiniz ürünü kolay şekilde hızlıca üretebilirsiniz. Daha yumuşak ve daha hızlı sonuçlar almak için birbirinden değişken hız programına sahip olan Vitamix 10198 blender ile rahat ve hızlı sonuçlar elde edeceksiniz. Endüstriyel mutfak alanı hız gerektiren bir mutfaktır, sizler de Vitamix 10198 blender tercih ederek mutfakta hızın tadını çıkartın. Ekstra hızlı makineler kullanarak mutfak alanınızda birbirinden keyifli yiyecekler üretin.

Vitamix 10198 Programları İle Her Yerde Kullanabilirsiniz

Endüstriyel mutfak alanlarında sıklıkla tercih edilen Vitamix Bar Blender programlanmış, en güzel sonuçlar elde etmeniz için tasarlanmış 6 optimize ve 34 aktif şekilde kullanılabilen programa sahiptir. Mutfak kadar gürültülü bir alanda bar blender gürültüsü hiç çekilmez bir hal almaktadır, Vitamix bar blenderları sesiz çalışması ile daha fazla tercih edilmektedir. Ayrıca titreşim kontrolü ile verimlilik sağlamak için içecekleri hızlıca üretilir. Dokunmatik yüzeyi sayesinde herkesin kolaylıkla kullanabileceği programları ayarlayabilir ve takip edebilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği sayesinde ürünlerinizin işlemi bittikten sonra kapanma özelliği sağlayarak tasarrufa ulaşabilirsiniz. Sizler endüstriyel mutfak alanında birbirinden farklı iş ile uğraşırken Vitamix Bar Blender süresini ayarlayarak işlemlerinizin bitişini sağlayabilirsiniz, bu sayede mutfak alanında birbirinden farklı iş yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu Vitamix 10198 Fiyatını Keşfedin

Endüstriyel mutfak blenderı olan, Vitamix Bar Blender kullanışlı yapısıyla kullanımdan kaynaklı birçok problemi ortadan kaldırır. Ekstra gücü ve paslanmaz keskin bıçağı sayesinde 0.9 litrelik yüksek etkili temiz kap haznesine koyacağınız malzemeleri tek seferde parçalayarak, hızlı bir şekilde küçük parçalara ayırır. Hız kontrol paneli sayesinde ise istediğiniz şekilde hızını ayarlayabilir, parça büyüklüklerine göre hızınızı kontrol edebilirsiniz. Mutfağınızda hızlı çalışan ve birçok işinizi kolaylaştıracak olan endüstriyel servis ekipmanı kategorilerinden profesyonel bar blenderı istiyorsanız doğru yerdesiniz! Vitamix 10198 blender fiyatını, mutfakyeri.com ‘dan inceleyebilirsiniz. Endüstriyel mutfaklarda ve evlerde kullanılmak üzere ergonomik olarak tasarlanmış olan Vitamix 10198 blender ‘e size özel indirimlerde, isterseniz peşin isterseniz taksitli ödeme seçenekleri ile satın alabilir, ücretsiz hızlı ve güvenli kargo imkanları ile mutfakyeri.com ’dan hemen sahip olabilirsiniz.

Vitamix 10198 Blender Genel Özellikleri

  • 6 program ve otomatik kapanmaya sahiptir.
  • Kapağı açık şekilde yanından ayrılabilirsiniz ve tutarlı sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Darbe kontrolü, içecekleri hızla verimlilik için yeniler.
  • Advance® konteyneri daha hızlı ve daha pürüzsüz dökme sağlar.
  • Motor aşırı sıcaklığa direnç göstermek için özel olarak tasarlanmıştır.

Vitamix 10198 Blender Teknik Özellikleri

Boyutlar: Yalnızca makine tabanı: 8,5 "U x 8,5" Y x 7,5: G

Boyutlar: Kaplı makine tabanı: 8,5”U x 8,5” G x 17,25 Y

Bıçaklar: Lazer kesim, paslanmaz çelik çekiçli değirmen ve 4 inç çapında kesme bıçakları

HP: 2,2- tepe

Elektriksel Değerler: 120 V, 50-60 Hz, 12 Amper

Kordon: 6ft

 

Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR