Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Vitamix 50031 Blender
Vitamix 50031 Blender
Vitamix 50031 Blender
Vitamix 50031 Blender

Vitamix 50031 Blender (50031)

 

ÜSTÜN TEKNOLOJİLİ VİTAMİX 50031 BLENDER

Kullandığı patentli teknolojileri ile gürültü kirliliğini minimum seviyeye indiren Vitamix Bar Blender günümüzde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Bu profesyonel mutfak ekipmanı çok güçlü ve ayrıca çok yönlü bir bar blender olma özelliği taşımaktadır. Minimum seviyeye indirilen ses sayesinde kullanıcılar rahat ve sakin bir şekilde dilediği karışımı yapabilir. Vitamix The Quiet One Blender ayrıca bu serideki en güçlü karıştırıcılardan biridir. Tam 3 beygir gücünde 1500 watt motor gücüne sahip olan bu mutfak ekipmanı her türlü işlemi hızlı bir şekilde yapabilmektedir. Vitamix 50031 Bar Blender çok yönlü programları ile de dikkatleri üzerine toplamaktadır. Kolay, pratik ve tutarlı bir karıştırma için optimize edilmiş olan tam 34 adet programa sahiptir. Bu 34 adet programı sadece 6 tane program düğmesi ile dilediğiniz türde ayarlayabilirsiniz. Vitamix The Quiet One Blender bu program düğmeleri ile smoothie’ler ve dilediğiniz türde buzlu içecekler yapabilmek için tasarlanmıştır.  6 program döngüsünden dilediğinizi seçin ve bu profesyonel bar blender dilediğiniz içeceği size anında hazırlasın. Rakiplerine göre 4 kat daha sessiz olan bu bar blender parçaları kendisi ve parçaları dahil tam 3 yıl garantili tek blender olma özelliği taşımaktadır. İçinde bulunan özel bıçak takımı sistemi sayesinde içine konulan buzları, taze meyveleri ve sert meyveleri maksimum homojenlikte parçalar. Programlanabilir şekilde tasarlanan bu profesyonel bar blender içine konulan meyvelerin miktarına veya sertliğine göre bıçakların karşılaştığı direnci anında hesaplar ve karıştırma gücünü, süreyi ve hızı otomatik bir şekilde değiştirmektedir. Vitamix 50031 Blender işleminiz sona erdikten sonra otomatik bir şekilde yavaşlar ve durur.

BÜTÇE DOSTU VİTAMİX 50031 BLENDER

Vitamix Bar Blender Fiyatları kullanım alanına ve fonksiyonel özellikleri göre değişiklikler göstermektedir. Özel bıçak sistemi ile diğer ürünlerden bir adım önde olan Vitamix Blender Fiyatı barındırdığı çarpıcı özelliklere göre belirlenmiştir. Tamamen bütçe dostu olan bu profesyonel bar blender ile artık mutfaklarınız daha profesyonel olma özelliğini taşıyacak. Uygun fiyatlar ile Vitamix 50031 Blender şimdi sizlerle.

GENİŞ HACİMLİ VİTAMİX 50031 BLENDER

1,4 litrelik sürahisi ile oldukça geniş bir hazneye sahip olan Vitamix Blender ile hiçbir şekilde alan sıkıntısı yaşamazsınız. Yüksek çarpmalara dirençli ve damlatmayan ağza sahip olan şeffaf sürahisi ile diğer ürünlerden oldukça avantajlıdır. Birçok durumda yüksek performansa sahip olan karıştırıcıların en büyük sorunlarından birisi hacim olmaktadır. Fakat Vitamix The Quiet One Blender ile bu sorun tamamen ortadan kalkmaktadır. Ayrıca gelişmiş bıçak sistemleri sayesinde tutarlı bir şekilde her türlü malzemeyi olabildiğince verimli bir biçimde karıştırır ve parçalar.

VİTAMİX 50031 BLENDER ADVANCED MOTORU İLE DAHA GÜÇLÜ

Bu profesyonel mutfak ekipmanı advanced motoru sayesinde ekstra kalın ve sert malzemeleri bile rahatlıkla karıştırabilir. Aşırı ısınma durumlarında bile üst düzey bir performans sağlayacak şekilde tasarlanan güçlü motoru profesyonel mutfak ekipmanları arasında yerini almasını sağlamaktadır. Yoğun çalışmalar sırasında bile güvenli ve pratik bir çalışma imkânı sunar.

VİTAMİX 50031 BLENDER ÖZELLİKLERİ

  • 1300 – 1500 watt
  • Üç beygir gücünde motor
  • Azaltılmış ses özelliği
  • 1,4 litrelik, şeffaf sürahi
  • 34 adet program
  • Otomatik kapatma

VİTAMİX 50031 BLENDER GÜÇ KATAR

1500 Watt güçlü motoru ile en sert ürünleri bile anında parçalayan profesyonel mutfak ekipmanı ile artık yemek malzemelerinizde sınırlar ortadan kalkmaktadır. Güçlü motor ve keskin bıçakların birleşimi ile bu ürün mutfaklarınız vazgeçilmezi olacaktır.

VİTAMİX 50031 BLENDER TİTREŞİM KONTROLLÜ VE SESSİZ BİR KULLANIM SUNAR

Vitamix Bar Blender titreşim kontrolü sayesinde daha çok verim sağlar. Ve işlem sırasında bu kontrolü sayesinde daha güvenli bir kullanım sunar. Vitamix serisindeki en sessiz blender olma özelliğini taşıyan Vitamix 50031 Blender konuşma sesinin hemen üzerinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Yüzen teknoloji, titreşimi olabildiğince azaltır ve daha kaliteli bir hava akışı sağlar. Bu sayede ses düzeylerini daha çok azaltır. Ayrıca manyetik olarak korunan dalgalı ses muhafazası ile kullanımı daha tutarlı bir hale gelmektedir. Bu dalgalı ses muhafazasının temizlenmesi ve sökülmesi de oldukça pratik ve kolaydır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Model = 50031
  • Uzunluk = 216 mm
  • Derinlik = 272 mm
  • Yükseklik = 457 mm
  • Voltaj = 220 – 240 V
  • Frekans = 50 – 60 Hz

 

Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR