Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model
Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model
Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model
Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model (10011)

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model Özellikleri Nelerdir?

Endüstriyel mutfak ekipmanlarının bir üyesi olan blenderlar mutfaklarınızdaki parçalama ve karıştırma işlemini yapmaktadır. Sanayi tipi mutfak aleti olan Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model kullanımı oldukça kolaydır. Bu profesyonel mutfak blenderı ile saniyeler içinde malzemelerinizi istediğiniz kıvama getirebilir ve servis edebilirsiniz. Hızlı ve profesyonel Vitamix blender dayanıklı parçalarıyla uzun ömürlüdür. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model ile soğuk içeceklerinizi, kahve karışımlarınızı, soslarınızı ve çorbalarınızı kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Güçlü motoru sayesinde malzemeleri parçalamakta ve karıştırmakta zorluk yaşamaz. Devir hızı yavaş ve hızlı olmak üzere iki türde çalışmaktadır, ürününüzün hangi hızda karıştırılması gerektiğine göre hızını belirleyebilirsiniz. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model profesyonel mutfaklar, barlar, restoranlar ve kafeler için kullanımı oldukça uygundur. Mutfaklarınıza hızı getirecek olan Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli en uygun fiyatlarla Mutfakyeri.com’da bulabilirsiniz.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model Polikarbon Haznesi Sayesinde Ürünlerinizi Kontrol Edin

Vitamix Drink Machine haznesi polikarbondan üretilmiştir. Bu polikarbon hazne yapısının dayanıklılığı sayesinde herhangi bir aşınma, çizilme ve paslanma gibi sorunlar oluşmamaktadır. Haznenin şeffaf yapısı ile ürünlerinizin istediğiniz kıvama gelip gelmediğini fark edebilir ve en iyi haliyle servis edebilirsiniz. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model haznesinin su tutma özelliği ile uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Ayrıca haznesi iyi bir ısı izolasyonuna sahip olduğu için Vitamix blenderınızda rahatlıkla sıcak içeceklerinizi de hazırlayabilirsiniz. Sıcak içeceklerinizi hazırlarken hazne içerisinde erime ya da aşınma gibi durumlar dayanıklı yapısı sayesinde oluşmamaktadır.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli Güçlü Motoru ile Kusursuz İçeceklere Ulaşın

Endüstriyel mutfak blenderları güçlü motorları ile karıştırma işlemlerini kolaylıkla ve hızlı bir şekilde yapmaktadırlar. Motor gücü yüksek blender modelleri endüstriyel mutfakların yoğun temposuna uygun bir şekilde çalışabilmektedir. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli de güçlü motoru ile profesyonel mutfakların yoğun temposuna kolaylıkla ayak uydurabilir. Bu endüstriyel mutfak blenderı tempolu işlemler için ürün çokluğuna göre gücünü 1000-1200 Watt arasında ayarlamaktadır. Malzeme yüküne göre güç kullanımını ayarladığı için enerjiden tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Bu blender manuel kontrollü bir biçimde sizin seçiminize göre 2 farklı devir hızında çalışabilmektedir. 2 HP motor gücüyle buzlardan, dondurmalara kadar dilediğiniz malzemeyi kolaylıkla parçalayıp karıştırabilir. Tempolu çalışma şartlarında karıştırma ve parçalama işleminde zorlandığında soğutma sistemi sayesinde aşırı ısınmalara engel olmaktadır. Bu sayede mutfaktaki temponuzu hiç düşürmeden işlemlerinize kolaylıkla devam edebilirsiniz. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli endüstriyel mutfaklarınızın bütün karıştırma işlemlerini hiç zorlanmadan ve tempolu bir şekilde kolaylıkla halledebilir.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli Uzun Kullanım Süresine Sahiptir

Yoğun tempolu çalışma şartları yüzünden endüstriyel mutfak ekipmanlarının kullanım süreleri az olabilmektedir. Bu yüzden mutfak aleti alırken dayanıklılığına ve kalitesine özellikle dikkat edilmelidir. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli yoğun tempolarda çalışmasına rağmen dayanıklı yapısı sayesinde kullanım süresi etkilenmemektedir. Vitamix Blender endüstriyel mutfakların yoğun iş temposunda çalışabilmesi için tasarlanmış bir mutfak aletidir. Blenderın zorlu şartlarda hiç zorlanmamasının nedeni kullanılan parçaların ve malzemelerin dayanıklı yapısıdır. Bıçakları paslanmaz çelikten oluştuğu için keskinlik performansı yüksektir ve karıştırma işlemi sonucunda bıçakları aşınmadığı için keskinlik performansı azalmamaktadır. Motoru ise yoğun kullanım için tasarlanmıştır. Vitamin Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli dayanıklı yapısı sayesinde endüstriyel mutfaklarınızda size uzun süre eşlik edecektir.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model Temizliği Nasıldır?

Profesyonel mutfak blenderlarının temizliği hijyenik ve sağlık riski taşımayan ürünler çıkartabilmek için önemli bir faktördür. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model haznesi ve bıçakları kolayca sökülebildiği için temizlik şartları gayet kolaydır. Endüstriyel mutfak blenderının haznesi polikarbon olduğu için karıştırma işleminden sonra ılık suyla yıkamanız oldukça yeterlidir. Tüm lekeler hemen çıkar ve hijyenik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bıçakları da paslanmaz yapıya sahip olduğu için herhangi bir aşınma, çizilme durumu olmadan temizliği kolayca halledilebilir. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model ile temizlikte dahil olmak üzere yapacağınız her işlem kolaylaşmaktadır.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model Fiyatı Bütçe Dostudur

Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında olan blender karıştırma ve parçalama işlemlerinizi pürüzsüz şekilde yapma amacını taşımaktadır. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli dayanıklı yapısı sayesinde mutfaklarınız için oldukça uzun ömürlü bir mutfak aletidir. Profesyonel mutfak aleti olan Vitamix sayesinde pürüzsüz içeceklerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model fiyatı piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında fiyat performans olarak bütçenize uygun bir mutfak aletidir. Bu profesyonel mutfak ekipmanı verdiğiniz paranın karşılığını size hazırlayacağı eşsiz içecekler ve müşteri memnuniyetinizin artışıyla fazlasıyla ödeyecektir. Eğer dayanıklı ve kaliteli bir blender istiyorsanız Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Modeli en uygun fiyatlarla Mutfakyeri.com’dan satın alabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına 12 taksit imkanı bulunmaktadır.

Vitamix Drink Machine 2 Hızlı Devirli Model Teknik Özellikleri

  • Hazne Malzemesi: Polikarbon
  • Hazne Kapasitesi: 1.4 litre
  • Frekans: 50-60 Hz
  • Motor Gücü: 2 HP
  • Voltaj: 220 – 240 V
  • Watt: 1000 – 1200
  • Ağırlık: 5.5 kg
  • Devir Hızı: 2
  • Boyutlar: 43.9 x 20.3 x 22.9 cm

 

Filtreleme
Bar Blender
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR