Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli
Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli
Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli

Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli (10089)

Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli İle Tanışın

Endüstriyel mutfak ekipmanlarından olan Vitamix Vita Prep3 profesyonel şefler için özel olarak üretilmiştir. Profesyonel mutfak aleti Vitamix yiyeceklerinizi kolay ve en sağlıklı şekilde karıştırma fırsatını sunar. Yoğun ve tempolu kullanımlarda hızlı bir şekilde çalışabilen Vitamix Vita Prep3 dayanıklı ve güçlü motor yapısı ile endüstriyel mutfaklar için oldukça ideal bir alettir. Bu cihaz mekanizmasındaki olan bıçaklardan, tork gücüne kadar profesyonel mutfaktaki karıştırma ve parçalama işlemlerinde maksimum kolaylığı sağlamaktadır. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli sert malzemelerinizi bile hızlıca parçalayabileceği gibi bir de aşırı ısınmaya karşı oldukça dayanıklı yapısıyla mutfaklarda kaza riskini önler ve güvenli bir kullanım alanı yaratır. Profesyonel mutfaklar için hazırlama işlemini konforlu bir hale getiren Vitamix dayanıklı yapısıyla uzun ömürlüdür. Vitamix Vita Prep3 modeli profesyonel mutfaklar, oteller, restoranlar ve kafelerde fazlasıyla tercih edilen bir üründür.

Vitamix Vita Prep3 Güvenli Kullanıma Sahiptir

Endüstriyel mutfak blenderlarıyla smothie, milkshake, frozen gibi soğuk içeceklerinizi hazırlarken bir yandan da soslarınızın ve çorbalarınızın yapımında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli ürün çokluğunda veya ekstra kalın malzemelerin karıştırılmasında aşırı ısınmalara karşı güvenli bir kullanım ile tasarlanmıştır. Bu yüzden tempolu çalışma anında kesinlikle aşırı ısınma durumunu yaşamaz ve mutfağınızda güvenli bir alan oluşturur. Gelişmiş soğutma fanı sayesinde tempolu çalışma zamanında optimum soğutma işlemiyle güvenilirlik sağlar. Vitamix Vita Prep3 mutfağınızın güvenli ve konforlu olmasını sağlayan profesyonel mutfak ekipmanıdır.

Vitamix Vita Prep3 Güçlü Motoru Sayesinde Mutfağınızın Hızını Artırın

Blenderlar güçlü motorları sayesinde işlemlerinizi hem daha hızlı hem de daha fazla oranda yapabilmektedirler. Vitamix Vita Prep3 yoğun işlemler için 1300-1500 Watt ile işleminizin çokluğuna göre farklı güç kullanmaktadır. Ürün çokluğuna bağlı olarak güç kullanımını ayarlayan endüstriyel mutfak blenderı bu sayede enerji tüketiminden tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli blender 3 HP motor gücüne sahiptir ve bu motor gücü ile ürünlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde parçalar. En kaliteli şekilde ürün sonucuna ulaşmanızı sağlamaktadır. Bu blenderla birden fazla ürünü parçalayıp karıştırabilir ve istediğiniz buzlu içeceğe ulaşmak için buzları rahatlıkla kırıp karıştırabilirsiniz. 3 HP motor gücü ve buna göre dizayn edilmiş büyük soğutucusu sayesinde en zorlu malzemeleri bile kusursuz bir şekilde parçalayabilme imkanını vermektedir. Vitamix Vita Prep3 blenderı manuel olarak 3 farklı devir ve hızda rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Özel dizayn edilmiş tasarımı ile blenderı durdurmanıza gerek kalmadan malzemeye ekleme imkanı sunulmuştur, bu da endüstriyel mutfak şeflerine ciddi bir kullanım kolaylığı sağlar ve zamandan tasarruf ettirir.

Vitamix Vita Prep3 Polikarbon Haznesi İle Ürünlerinizin Kontrolü Sizde

Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli haznesinin yapısı polikarbondan oluşmuştur. Termoplastikten oluşan polikarbon hazneler şeffaf yapıdadırlar. Vitamix Vita Prep3 haznesi polikarbon olduğu için oldukça dayanıklı profesyonel mutfak aletleridir. Dayanıklı polikarbon hazne sayesinde paslanma, aşınma ya da çizilme gibi problemler asla oluşmamaktadır. Özellikle polikarbon haznenin su tutma özelliği ile kullanım ömrü oldukça uzundur. Şeffaf hazne sayesinde ürününüzün hazırlık aşamasını kontrol edebilir ve işlemi bitirmek istediğiniz an bitirip rahatlıkla servis edebilirsiniz. Bu profesyonel mutfak ekipmanının hazne yapısı hafif olduğu için servis aşamasında taşınması oldukça kolaydır. Ayrıca bu hazne yapısı ısı izolasyonunu çok iyi bir şekilde sağladığı için sıcak içeceklerinizi de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Sıcak içeceklerinizi hazırlarken herhangi bir erime ya da aşınma gibi durumları dayanıklı haznesi sayesinde engellemektedir. Vitamix Vita Prep3 dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısına sahip sanayi tipi mutfak aletidir ve endüstriyel mutfaklarınızın kullanımı için oldukça idealdir.  

Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli Temizliği Nasıldır?

Vitamix Vita Prep3 temizliği oldukça kolay bir endüstriyel mutfak ekipmanıdır. İçinde yiyecekler karıştırıldığı için kalıntıları güzel bir şekilde temizlemek oldukça önemlidir. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli haznesi ve bıçakları rahatlıkla çıkartılıp temizlenebilmektedir. Paslanmaz çelikten oluşan dayanıklı parçaları herhangi bir temizleme malzemesi ve ılık suyla hijyenik bir şekilde temizlenebilmektedir. Polikarbon hazne yapısı ise temizlik sırasında herhangi bir aşınma ya da çizilme oluşturmayacağı için sizi zorlamadan temizlenebilmektedir. Vitamix Vita Prep3 ile müşterilerinize sağlık riski olmayan hijyenik ve lezzetli yiyeceklerinizi rahatlıkla sunabilirsiniz.

Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modelinin Fiyatı Çok Caziptir

Endüstriyel mutfak ekipmanları size uzun süre eşlik edecek mutfak aletleri olmalıdır. Bu yüzden bir mutfak aleti alırken dayanıklı olmasına ekstra dikkat etmelisiniz. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli dayanıklı motora, hazneye ve bıçaklara sahiptir. Blenderın sahip olduğu bu dayanıklı parçalar sayesinde hem hazırladığınız ürünler kusursuz şekilde olur hem de profesyonel mutfak ekipmanınız size uzun bir kullanım ömrü sağlar. Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli fiyatı piyasadaki diğer endüstriyel mutfak aletleri fiyatlarıyla karşılaştırıldığında bütçenize uygun bir üründür. Hem size sunduğu özellikler sayesinde profesyonel mutfak blenderından alabileceğiniz maksimum verimi alabileceksiniz. Mutfağınıza kaliteli ve verimliliğinizi artıracak bir mutfak ekipmanı almak istiyorsanız seçiminizi Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modelinden yana yapabilirsiniz. Endüstriyel mutfak aleti olarak mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacak Vitamix Vita Prep3 modelini en uygun fiyatlarla Mutfakyeri.com’da bulabilirsiniz. Ayrıca aynı günde kargo teslim ile cihazını hemen deneyimleme fırsatına ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Vitamix Vita Prep3 Mutfak Chef Modeli Teknik Özellikler

  • Hazne Yapısı: Polikarbon
  • Hazne Kapasite: 2 litre
  • Motor gücü: 3 hp
  • Boyutları: 204x229x510 mm
  • Frekans: 50-60 Hz
  • Volt: 120 V
  • Çalışma Sistemi: Elektrikli
  • Marka: Vitamix
  • Stok Kodu: 10089
  • Watt: 1300-1500 watt

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR